• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Ainol NOVO 7 Aurora - جنس درجه 1 (عکس بنچمارک )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mirkazemi

Registered User
لایک‌ها
40
کارم خریدو فروشه خریدم امروز تبلتو عصر فروختم تو سایتایه دیگه میگردم میخرم بعد میفروشم تو سر مال هم نمیزنم قیمتش همینه

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
کارم خریدو فروشه خریدم امروز تبلتو عصر فروختم تو سایتایه دیگه میگردم میخرم بعد میفروشم تو سر مال هم نمیزنم قیمتش همینه

شما اگه کارت خرید و فروش هست عین همین رو بالوازم جانبی بیار من 270 ازت می خرم اقای قیمت شناس و تاجر

gigaman

Registered User
لایک‌ها
0
تبلت خیلی خیلی خوبیه
من خودم وارد کننده تبلت هستم دوستانی که نمایشگاه الکامپ اومدند احتمالا من را دیدند .
تبلت فوق العاده ای شرکت اینول 4 تا تبلت همزمان معرفی کرد که این شاخ ترینشون بود .
جدا از تغییرات دلار قیمت طرف های 400 مناسبه ...
و اینکه پروسسور الواینر توانایی کلاک 1.5 نداره / از همون اول هم حی میگفتند کنار رم 512 کلاک 1.5 داره حالا که رم این دستگاه 1 هست چرا گروه برنامه نویسی چینی نتونسته اور کلاک بکنه به 1.5 / این نظر شخصی من نیست نظر تمام سایت های تخصصی هست که رو معماری و کلاک پروسسور ها کار می کنند .

در کل ما تو بازار تبلت ها با تاچ مقاومتی را 300 میدیم . اونوقت این دربابر اون خدایی میکنه / به دوستانی که قصد خرید دارند توصیه می کنم شک نکنند و بخرند .

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
دوست عزیز ممنون از نظرتون
خدایی هم نگید جنس خودش رو تبلیغ می کنه برادرم زوم موتورولا گرفته 1300 از کانادا من خودم هم آرک اس دارم خدایی این تبلت در برابر اونا کم نمیاره اینو من می تونم قول بدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا