• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ainol novo7 elf در حد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
دوستان من این اقا رو مشناسم ایشون 3 روزه خریداری کرده و جریانش با مال اون اقا فرق میکنه!مال اون اقا یه بلای دیگه سرش اومده!

داداش جواد انگار این همون تبلته!اما من عمدا دروغ نگفتم خدا وکیلی دوستم این دروغو بمن گفت اون گفت تبلت رو شکسته و یه دونه نوش رو برام گرفته!!!!اما همون تبلت رو صحیح و سالم بهم پس داد!!!!

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
داداش جواد انگار این همون تبلته!اما من عمدا دروغ نگفتم خدا وکیلی دوستم این دروغو بمن گفت اون گفت تبلت رو شکسته و یه دونه نوش رو برام گرفته!!!!اما همون تبلت رو صحیح و سالم بهم پس داد!!!!
تبلت باز شده یا نه؟؟؟(برای تعمیر احیانا)

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
تبلت باز شده یا نه؟؟؟(برای تعمیر احیانا)

نه داداش باز چرا بشه ؟؟

من به خریدار تضمین میدم اگه تبلت به هر دلیلی باز شده بود تبلت مال خودمه و پولتونو پس میدم

این دوستمون zr-1 قشنگ تاپیکو بهم ریخته هاااااااااا.....

doki.mojtaba

Registered User
لایک‌ها
46
اقا سلام من خریدارم
ولی کلا کیج شدم جریان 8 سال و شکستنو و............
تازه یه تایپیک هست تبلت چینی نو از چین میفروشه که قیمت نو این دستگاه رو به من90 2 داد ولی چون 14 روزه میرسه میخوام از شما بگیرم قینت اخر رو به من بده و اینکه این جریانا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
اقا سلام من خریدارم
ولی کلا کیج شدم جریان 8 سال و شکستنو و............
تازه یه تایپیک هست تبلت چینی نو از چین میفروشه که قیمت نو این دستگاه رو به من90 2 داد ولی چون 14 روزه میرسه میخوام از شما بگیرم قینت اخر رو به من بده و اینکه این جریانا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پخ دادم خدمتتون داداش گلم!

ZR-1

Registered User
لایک‌ها
15
نه داداش باز چرا بشه ؟؟

من به خریدار تضمین میدم اگه تبلت به هر دلیلی باز شده بود تبلت مال خودمه و پولتونو پس میدم

این دوستمون zr-1 قشنگ تاپیکو بهم ریخته هاااااااااا.....
حقیقت رو باید گفت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا