mahmood_t
Registered User
اقا کسی از قیمت نو این دستگاه خبر داره؟
دوست عزیز قینتش رو می تونید توی همون لینکی که توی پست اول گذاشتم ببینید
اقا کسی از قیمت نو این دستگاه خبر داره؟
کاش پولت جور می شد با نوت عوض می کردی اقا این بازی های سنگین hd رو باز می کنه؟تیک نداره؟مثل اسفالت 6 یا همچین چیزارودوست عزیز قینتش رو می تونید توی همون لینکی که توی پست اول گذاشتم ببینید
دوست عزیز خوب اگه پول جور میشد که دیگه این رو نمی فروختم .کاش پولت جور می شد با نوت عوض می کردی اقا این بازی های سنگین hd رو باز می کنه؟تیک نداره؟مثل اسفالت 6 یا همچین چیزارو
دوست عزیز خوب اگه پول جور میشد که دیگه این رو نمی فروختم .
در مورد بازی هم من زیاد اهل بازی نیستم ولی هر بازی که خواستم ریختم و مشکلی هم نداشته .حتی یه بازی بود اسمش یادم نست حدود 1 گیگ حجم داشت .این اسفالت 6 هم که میگید یه لینک بده تا تست کنم .
تو گوگل بزنید 1000 تا سایت میاره دیگه
سلام دوست من
775 نقد و فوری خریدارم .
نسخه 4 رسمی است؟
بله منظورم همین بود.منظورتون رو دقیق متوجه نشدم .ولی اگه منظورتون اینه که نسخه 4 برای این تبلت از طرف شرکت ارئه شده .بله ایسوس همون اولا نسخه 4 رو برای این تبلت به طور رسمی ارئه کرد .
بله منظورم همین بود.
قیمت نهایی رو برام پ.خ کنید.
سلام لطفا قیمت اخر را برای من پخ کنید
با سلام
فقط Dock رو مي فروشيد؟ جداگانه؟
من تبلتو دارم تبلت جالبيه اما كيبوردشو ندارم اگه تكي بديد شايد بعضي دوستان هم تبلتشو بخوان
قابل توجه دوستان كه تبلت بدون كي بورد هم كار مي كنه كيبورد براي تايپ راحتتر و باطري اضافه داشتنه و ورودي usb
دوست عزیز شما قیمت مد نظر خود تون رو برای داک بگید اگر من تونستم مشتری برای خود تبلت پیدا کنم .در خدمت شما هستم
نوش ظاهرا صد تومنه(قيمت رو شنيدم سند ندارم)
شما قيمت داريد من بر اساس اون بگم؟