ببین دوسته عزیز اول از همه اینکه شما که به من تماس گرفتی و مهلت تست خواستی و من دادم؛ چرا اومدی اینجا پست زدی؟ pm یا همون sms که دادی چیه پس؟
بعدشم مگر این تاپیک برای فروش جنس دست دوم نبوده؟ جنس نو که نبوده! من تو همون پست اول گفتم هر سوال دارید بپرسید نگفتم؟ چرا ازم نخواستی تست rgb بگیرم؟ شرایط محصول عین چیزی هستش که تو پست اول گفته شده.
شما با این کارت هم به من ضرر زدی هم به خودت! شما فکر میکنی محصول نو خریدی در صورتی که فراموش کردی ایت چیزی که به قیمت خیلی خوبی خریدی دست دوم هست؛ در هر صورت این یه جنس دسته دوم هستش با شرایط مشخص هر کسی tf101 رو بشناسه مشکلات پیرامونش رو هم میشناسه
اینجاست که اکثر دوستان فقط با شهر خودشون معامله میکنن نه شهرستان! الانم من تنها کاری که میتونم بکنم برای حس نیت با اینکه اصلا مجبور نیستم اینه که پس بگیرم جنس مربوطه رو (همونطور که فرستاده بودم تمیز برای ادرسی که براتون میفرستم بفرستید و هزینه رو هم پس بگیرید)
روز خوش.
تنها یه ایراد داره که تو عکس مشخصه؛ خوردگی روی گوشه سمت راست کیبورد و یه مقدار خیلی کوچیک روی گوشه بالا سمت راست تبلت هستش؛ در غیر اینصورت کاملا تمیز و سرحاله / باطری و صفحه نمایشش هم هیچ مشکلی نداره.
من کف دستمو بو نکردم که تبلت شما تعمیریه غش و غبار زیره تمام متعلقاتش هست - شما نگفتی پیکسل سوخته داره - یعنی اگه کسی نپرسه نباید بش بگی یه تیکه مو زیره صفحه نمایشه؟ نباید بگی از غبار لنز مشخص نیس؟
تاپیم شکایت میزنم تا مدیران رسیدگی کنن. ببینم فروشنده مسئول نیس همه ایرادارو بگه چند تا پیکسل سوخته و یه مو چند ملیمتری و چنتا غش زیره تاچ رو هر چشم آستیگماتی هم میبینه شما ندیدی؟
یعنی هرکی جنس دست دوم خرید بعدش هر مشکلی داشت نباید شکایت کنه؟ اگه مشکلی داشت شما مسئول بودی بگی. برو عکسایی که من گذاشتم با عکسای خودت مقایسه کن . تو گفتی که که یه علمه غش و غبار همه جای وجودشه - تابلوئه جنس تعمیریه
معمولا جنای تعمیری خاک میره تو شیشه لنزشونو زیره صفحه نمایش خاک میره شما پس جنس رو تست نکردید همینطور دادید دست مصرف کننده؟
مجبور نیستین ؟ حسن نیت! خیلی جالبه به خدا یه چیم بده کار شدیم. من میم چطوری پس بگیری - هزینه دستگاه رو با هزینه دریافت و هزینه ارسال برام بفرست - دقیقا حالتی که من به شما اعتماد کردم و گند زدی بهش