punisher_2008
Registered User
- نوشتهها
- 2,825
- لایکها
- 602
بنده در پست 1 نوشتم که:سلام
من می خوام ولی نه این قیمت اگه بخوایم نو شو خودم از بنگود بگیرم خیلی از این ارزون تر درمیاد با هزینه گمرکش 340 تومن بیشتر نمیشه اونم با باکس اورجینالش
اگه قیمتتو خیلی پایین بزنی می خوام ولی نه این قیمت فضایی
اگه هم که کم نمیدی خوب بفروشی واسه اقوام یکی گرفتم خیلی راضیه واقعا تبلت عالیه ای هست نسبت به قیمتش
- اولا و قبل از هرچیزی لطفا نظرات کارشناسی خوداری کنید هرجا بهتر، ارزانتر، سریعتر و... میتونید تهیه کنید از هامانجا تهیه فرمایید
شما تشریف ببرید از هامون بنگ گود بخرید.. قیمتش 92دلار هست که اگر حساب کنید با کارمزد و مالیات ناچیزش حدود 330 تا 350 براتون اب میخوره و بعد از سفارش باید حدود 25 تا 30 روز صبر کنید بسته شما خدمتتون برسه و موقع تحویل هم باید بین 30 تا 70 گمرک و هزینه پستی و عوارض رو بپردازید..اگر مرکز استانتون تشریف ندارید که باید زحمت بکشید تشریف ببرید مرکز استان . حالا فرض بر اینکه اگر بسته شما در حمل و نقل دچار ضربه یا اسیب دیدگی بشه یا اینکه مثلا تبلت بیاد و نقص فنی داشته باشه اون باز یه داستان دیگه میشه...
پس انتظار نداشته باشید تبلتی که همینجا در ایران هست، هزینه گمرک و عوارض و... داده شده و البته در حد نو و بسیار کم کارکرد هست رو به قیمت سفارش از چین براتون حساب کنم...
بازم تاکید میکنم هرجا بهتر، ارزانتر، سریعتر و... میتونید تهیه کنید از هامانجا تهیه فرمایید و نظر کارشناسی را برای خودتان نگه دارید...
بنده ترجیه میدم زیر این قیمت در منزل همینطور بلا استفاده بمونه...
این تبلتها رو الان اونایی که وارد کردن و در ایران میفروشن به قیمت 550 تا 600 به فروش میرساندد..
راستی یک مورد رو فراموش کردم یه کیف ارجینال هم همراه تبلت هدیه میدم این کیف به ارزش 8دلار خریداری شده( معادل 28000 تومان) که همراه تبلت به خریدار داده میشود.
Last edited: