MARGIN
Registered User
- نوشتهها
- 82
- لایکها
- 2
.
● نام تبلت : Galaxy Tab 7 plus - P6200
● گارانتی : دارد ولی ایرانی نیست و در عکس ها گذاشته شده
● حافظه : 16 گیگ
● وضعیت ظاهری بدنه : تمیز و بدون خش
● رام : اندروید 3.2 دارای منوی فارسی (رام استوک خودش می باشد و من تغییرش ندادم و فقط آن را روت کردم) .
● لوازم جانبی :
- یک عدد کیس مشکی با نام moshi
- یک کیف که رویش نوشته شده GRIFFIN
- رابط برای اتصال فلش مموری و ... که روی آن نوشته شده GALAXY Tab OTG Connection
● لوازم داخل جعبه :
کابل یو اس بی + شارژر دو تکه + سه دفترچه + هدفون سفید .
● توضیحات دیگر :
این تبلت سیم کارت می خورد و قابلیت مکالمه دارد و از نظر قدرت پردازنده هم مانند گالکسی اس 2 می باشد و فکر نکنم برای انجام کاری کم بیاورد باتری آن هم با کار شدید یک روز دوام می آورد و اگر خیلی سنگین با آن کار نکنید باتری دو روز دوام خواهد آورد و همچنین اندروید 4 هم برای این تبلت وجود دارد اما منوی فارسی ندارد ولی حروف فارسی را به درستی نشان می دهد و در خبرها هم به تایید سامسونگ برای پشتیبانی نسخه جدید سیستم عامل اندروید از این تبلت هم اشاره شده . (ببخشید اگر کمی توضیحات در سطح مبتدی بود)
● توضیحات دیگر : قیمت من برای فروش 950 هزار تومان می باشد و نظرم برای فروش به صورت حضوری است و افراد ساکن مشهد در اولویت قرار دارند .
مثل اینکه به دلیل حجیم بودن تصاویر بعضی هایش آپلود نشده و بعضی دیگرش خراب آپ شده .
10 تصویر در یک فایل فشرده به صورت جدا آپلود شد لینک :
t-1
ویرایش جدید :
این تایپک را قبلا ایجاد کردم ولی چون قیمت دلار در تغییر بود کلا از فروش این تبلت صرف نظر کردم چون در کنار آن گوشی دیگری هم داشتم .
حالا دوباره تصمیم گرفتم این تبلت را بفروشم و تو این مدت موارد زیر برای این تبلت اتفاق افتاده :
1- سیستم عامل به اندروید 4.0.4 آپدیت شده و همچنین تبلت روت می باشد .
2- یک کیس ژله ای بیرنگ (حالت شیشه ای و نرم) نیز برای آن خریدم (30 هزار تومان) .
3- یک برچسب صفحه نمایش با کیفیت هم برای صفحه خریدم (مدلش را یادم نیست چی بود) .
4- تبلت همچنان بسیار تمیز است و هیچ خش و ایرادی ندارد .
5- من اهل بازی نیستم در نتیجه روی تبلت بازی نصب شده زیاد ندارم و فقط از تبلت برای کتاب خواندن استفاده می کردم و ذخیره عکس ها و فیلم هایم (بیشتر از گوشی استفاده می کنم) - البته اینترنت نامحدود دارم و اگر خواستید برایتان نرم افزار نصب می کنم .
چند نکته دیگر :
- هیچ عجله ای برای فروش ندارم و فکری نکردم بعد آن چی بخرم .
- این تبلت 950 مشتری دارد و اگر کسی بالاتر پیشنهاد دارد در خدمتم .
- پایین تر نمی فروشم بی خودی وقت خود را تلف نکنید .
● نام تبلت : Galaxy Tab 7 plus - P6200
● گارانتی : دارد ولی ایرانی نیست و در عکس ها گذاشته شده
● حافظه : 16 گیگ
● وضعیت ظاهری بدنه : تمیز و بدون خش
● رام : اندروید 3.2 دارای منوی فارسی (رام استوک خودش می باشد و من تغییرش ندادم و فقط آن را روت کردم) .
● لوازم جانبی :
- یک عدد کیس مشکی با نام moshi
- یک کیف که رویش نوشته شده GRIFFIN
- رابط برای اتصال فلش مموری و ... که روی آن نوشته شده GALAXY Tab OTG Connection
● لوازم داخل جعبه :
کابل یو اس بی + شارژر دو تکه + سه دفترچه + هدفون سفید .
● توضیحات دیگر :
این تبلت سیم کارت می خورد و قابلیت مکالمه دارد و از نظر قدرت پردازنده هم مانند گالکسی اس 2 می باشد و فکر نکنم برای انجام کاری کم بیاورد باتری آن هم با کار شدید یک روز دوام می آورد و اگر خیلی سنگین با آن کار نکنید باتری دو روز دوام خواهد آورد و همچنین اندروید 4 هم برای این تبلت وجود دارد اما منوی فارسی ندارد ولی حروف فارسی را به درستی نشان می دهد و در خبرها هم به تایید سامسونگ برای پشتیبانی نسخه جدید سیستم عامل اندروید از این تبلت هم اشاره شده . (ببخشید اگر کمی توضیحات در سطح مبتدی بود)
● توضیحات دیگر : قیمت من برای فروش 950 هزار تومان می باشد و نظرم برای فروش به صورت حضوری است و افراد ساکن مشهد در اولویت قرار دارند .
مثل اینکه به دلیل حجیم بودن تصاویر بعضی هایش آپلود نشده و بعضی دیگرش خراب آپ شده .
10 تصویر در یک فایل فشرده به صورت جدا آپلود شد لینک :
t-1
ویرایش جدید :
این تایپک را قبلا ایجاد کردم ولی چون قیمت دلار در تغییر بود کلا از فروش این تبلت صرف نظر کردم چون در کنار آن گوشی دیگری هم داشتم .
حالا دوباره تصمیم گرفتم این تبلت را بفروشم و تو این مدت موارد زیر برای این تبلت اتفاق افتاده :
1- سیستم عامل به اندروید 4.0.4 آپدیت شده و همچنین تبلت روت می باشد .
2- یک کیس ژله ای بیرنگ (حالت شیشه ای و نرم) نیز برای آن خریدم (30 هزار تومان) .
3- یک برچسب صفحه نمایش با کیفیت هم برای صفحه خریدم (مدلش را یادم نیست چی بود) .
4- تبلت همچنان بسیار تمیز است و هیچ خش و ایرادی ندارد .
5- من اهل بازی نیستم در نتیجه روی تبلت بازی نصب شده زیاد ندارم و فقط از تبلت برای کتاب خواندن استفاده می کردم و ذخیره عکس ها و فیلم هایم (بیشتر از گوشی استفاده می کنم) - البته اینترنت نامحدود دارم و اگر خواستید برایتان نرم افزار نصب می کنم .
چند نکته دیگر :
- هیچ عجله ای برای فروش ندارم و فکری نکردم بعد آن چی بخرم .
- این تبلت 950 مشتری دارد و اگر کسی بالاتر پیشنهاد دارد در خدمتم .
- پایین تر نمی فروشم بی خودی وقت خود را تلف نکنید .
فایل های ضمیمه
-
t-1.jpg284.1 KB · نمایش ها: 171
-
t-2.jpg209.6 KB · نمایش ها: 174
-
t-3.jpg134.2 KB · نمایش ها: 167
-
t-4.jpg59.4 KB · نمایش ها: 162
-
t-5.jpg93.6 KB · نمایش ها: 163
-