• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Wintouch Tab Q75

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima-rad

Registered User
لایک‌ها
130
من دو عدد Q75 سفید و یه عدد کیف کیبورد دار از ایشون خریداری کردم و بدستم هم رسید...

ممنونم :blush:

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
دوستانی که q75 دارند چند ساعت در حالت استندی بای شارژ نگه میداره؟میشه با وصل کردن مودم gsm به این تبلت اس ام اس هم فرستاد؟

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
داداش 2 روز مهلت تست داری فقط شما اقای ؟

موحد
همون که 4 شنبه یکی گرفتم برای دزفول
فقط من سرکار هستم تا برسم دزفول و بخوام بگیرمش میشه 4 شنبه اینده از اون روز 48 ساعت مهلت تست رو برام منظور کنید
مرسی

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
موحد
همون که 4 شنبه یکی گرفتم برای دزفول
فقط من سرکار هستم تا برسم دزفول و بخوام بگیرمش میشه 4 شنبه اینده از اون روز 48 ساعت مهلت تست رو برام منظور کنید
مرسی

بله درسته مدل q79 هم اضافه شد

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.شرایط خرید رو ارسال کنید.اگه شماره کارت بانک ملی باشه چه بهتر.
یه سوال دارم q79 نسبت به q75 چه قدر شارژ بیشتر نگه میداره؟که ارزش 40 تومن بیشتر رو داره

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
سلام.شرایط خرید رو ارسال کنید.اگه شماره کارت بانک ملی باشه چه بهتر.
یه سوال دارم q79 نسبت به q75 چه قدر شارژ بیشتر نگه میداره؟که ارزش 40 تومن بیشتر رو داره

داداش مدل Q79 دوربین پشت هم داره کیفیت ساخت بهتری هم داره باتریش هم قویتره

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
منم هرچی چرخیدم نتونستم تو سایت کمپانی و سایر سایتها اطلاعاتی پیدا کنم...

داداش کلا این سایت وینتاچ یجورایی تعطیله الان هیچ لینکی از q75s نداره ولی تو قسمت دانلود فریمورهاش q75s هستش هر چند خیلی از مواقع لینکها هم خرابه ولی خیالتون راحت q79 هم از برند وینتاچ هستش

nima-rad

Registered User
لایک‌ها
130
داداش
جدا از این اختلاف 2500A , 3000A که بین Q75 , Q79 هست آیا خودتون باطریش رو تست کردین ؟

چقدر فرق داره ؟

سئقذ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
Q75 و Q75-S موجود دارید؟
تعداد میخوام اگه باشه.
توضیحات نحوه خرید هم لطف کنید ممنون میشم.

farzadof

Registered User
لایک‌ها
25
درود
تبلت کیو 75 اس بنده هم امروز بدستم رسید.
واقعا معامله با جناب ترابی لذت بخش بود
و تشکر میکنم بابت وقتی که برای ارسال تبلت بنده گذاشتند.
تا آخر هفته احتمالا یه سفارش دیگه داشته باشم.
ممنون بابت همه چیز

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
تبلت منم رسید.ممنون.
فقط دوستان لطف کنند یه کمکی به من بکنن.
من یه رم خریدم انداختم توش فروشنده اشتباه زد رم داخلی رو پاک کرد و تمام پوشه هایی که از قبل توش بود پاک شد.الآنم خودم پوشه میسازم درست کار نمیکنه.نمیدونم از کجا هم باید فرمت کنم که اون پوشه ها برگرده مثل android---movi و ....لطفا یکی کمک کنه اسم دونه دونه فایل ها که 7-8 تا بیشتر نیست رو برام بنویسه یا عکس بندازه تا منم دوباره فولدرها رو بسازم.ممنون.

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
تبلت منم رسید.ممنون.
من یه رم خریدم انداختم توش فروشنده اشتباه زد رم داخلی رو پاک کرد و تمام پوشه هایی که از قبل توش بود پاک شد.الآنم خودم پوشه میسازم درست کار نمیکنه.نمیدونم از کجا هم باید فرمت کنم که اون پوشه ها برگرده مثل android---movi و ....لطفا یکی کمک کنه اسم دونه دونه فایل ها که 7-8 تا بیشتر نیست رو برام بنویسه یا عکس بندازه تا منم دوباره فولدرها رو بسازم.ممنون.

داداش اون پوشه هارو خود ویندوز اندروید زمانی که لازم باشه میسازه نیازی نیست که شما بسازی یکی دوتا بازی نصب کنی خودشون ساخته میشن.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
داداش اون پوشه هارو خود ویندوز اندروید زمانی که لازم باشه میسازه نیازی نیست که شما بسازی یکی دوتا بازی نصب کنی خودشون ساخته میشن.

نه داداش من.کدوم بازی.فیلم رو چیکار کنم؟؟؟فایل pdf رو چیکار کنم؟؟بعضی از بازی ها فایل دارن که باید تو یه پوشه خاص ریخته شه و فقط نصب نیست اون رو چیکار کنم؟

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
نه داداش من.کدوم بازی.فیلم رو چیکار کنم؟؟؟فایل pdf رو چیکار کنم؟؟بعضی از بازی ها فایل دارن که باید تو یه پوشه خاص ریخته شه و فقط نصب نیست اون رو چیکار کنم؟

داداش من اینکه دیگه گوشی سونی اریکسون یا نوکیا نیست که هر فایلی باید تو پوشه ی خودش باشه به غیر از بازی های دیتا دار که پوشه مخصوص دارن میتونی فیلم و فایل های PDF رو یا هرچیز دیگه رو هرجا که دوست داشتی کپی کنی و وقتی که خواستی اجراشون کنی یکبار روشون کیلک میکنی خودش میپرسه با کدوم نرم افزار دوست داری بازش کنه.
داداش من 3 ساله با اندروید کار میکنه محاله چیزی باشه و از اندروید و من ندونم.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
داداش من اینکه دیگه گوشی سونی اریکسون یا نوکیا نیست که هر فایلی باید تو پوشه ی خودش باشه به غیر از بازی های دیتا دار که پوشه مخصوص دارن میتونی فیلم و فایل های PDF رو یا هرچیز دیگه رو هرجا که دوست داشتی کپی کنی و وقتی که خواستی اجراشون کنی یکبار روشون کیلک میکنی خودش میپرسه با کدوم نرم افزار دوست داری بازش کنه.
داداش من 3 ساله با اندروید کار میکنه محاله چیزی باشه و از اندروید و من ندونم.

دادش اولا ممنون از پاسخت.
ولی این فقط در مورد pdf هستش.وگرنه یه پوشه ساختم به نام movi که توش شو ریختم نمیشناسه میگه خالیه و اون بازی های دیتا دار رو باید به مسیر مثلا android/data/ بریزم که اصلا این پوشه دیگه وجود نداره.البته این یکی رو یادم بود و ساختم.و روم رم اکسترنال هم ساختم ولی از رو رم لود نمیکنه مثلا بازی nfs که حجمش زیاده رو نصب کردم و دیتا رو رو رم اکسترنال ریختم چون نمیشه به علت حجم تو رم داخلی ریخت ولی اصلا نمیره رو رم و میگه دیتا باید دانلود شه.

farzadof

Registered User
لایک‌ها
25
تبلت منم رسید.ممنون.
درود شما نیاز نیست پوشه ها رو بسازید نگرانی هم نداره
توی برنامه مخصوص هر کدام از پوشه ها که برید خودش اتوماتیک میسازه براتون
مثلا اگه برنامه پخش ویدئو رو باز کنید خودش پوشه رو ایجاد میکنه و الی آخر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا