آقا برای دوستانی که دستگاهشون مشکل داره خدماتی میدین؟
البته مال من هنوز نرسیده ولی اگه مشکل داشت چی؟
داداش 2 روز مهلت تست داری فقط شما اقای ؟
موحد
همون که 4 شنبه یکی گرفتم برای دزفول
فقط من سرکار هستم تا برسم دزفول و بخوام بگیرمش میشه 4 شنبه اینده از اون روز 48 ساعت مهلت تست رو برام منظور کنید
مرسی
سلام.شرایط خرید رو ارسال کنید.اگه شماره کارت بانک ملی باشه چه بهتر.
یه سوال دارم q79 نسبت به q75 چه قدر شارژ بیشتر نگه میداره؟که ارزش 40 تومن بیشتر رو داره
ولی q79تو سایت وینتاچ جز محصولانش نیست!!
منم هرچی چرخیدم نتونستم تو سایت کمپانی و سایر سایتها اطلاعاتی پیدا کنم...
تبلت منم رسید.ممنون.
فقط دوستان لطف کنند یه کمکی به من بکنن.
من یه رم خریدم انداختم توش فروشنده اشتباه زد رم داخلی رو پاک کرد و تمام پوشه هایی که از قبل توش بود پاک شد.الآنم خودم پوشه میسازم درست کار نمیکنه.نمیدونم از کجا هم باید فرمت کنم که اون پوشه ها برگرده مثل android---movi و ....لطفا یکی کمک کنه اسم دونه دونه فایل ها که 7-8 تا بیشتر نیست رو برام بنویسه یا عکس بندازه تا منم دوباره فولدرها رو بسازم.ممنون.
داداش اون پوشه هارو خود ویندوز اندروید زمانی که لازم باشه میسازه نیازی نیست که شما بسازی یکی دوتا بازی نصب کنی خودشون ساخته میشن.
نه داداش من.کدوم بازی.فیلم رو چیکار کنم؟؟؟فایل pdf رو چیکار کنم؟؟بعضی از بازی ها فایل دارن که باید تو یه پوشه خاص ریخته شه و فقط نصب نیست اون رو چیکار کنم؟
من با جفتشون کار کردم q79 یه مقدار بهترهداداش
جدا از این اختلاف 2500A , 3000A که بین Q75 , Q79 هست آیا خودتون باطریش رو تست کردین ؟
چقدر فرق داره ؟
داداش من اینکه دیگه گوشی سونی اریکسون یا نوکیا نیست که هر فایلی باید تو پوشه ی خودش باشه به غیر از بازی های دیتا دار که پوشه مخصوص دارن میتونی فیلم و فایل های PDF رو یا هرچیز دیگه رو هرجا که دوست داشتی کپی کنی و وقتی که خواستی اجراشون کنی یکبار روشون کیلک میکنی خودش میپرسه با کدوم نرم افزار دوست داری بازش کنه.
داداش من 3 ساله با اندروید کار میکنه محاله چیزی باشه و از اندروید و من ندونم.
درود شما نیاز نیست پوشه ها رو بسازید نگرانی هم ندارهتبلت منم رسید.ممنون.
فقط دوستان لطف کنند یه کمکی به من بکنن.
من یه رم خریدم انداختم توش فروشنده اشتباه زد رم داخلی رو پاک کرد و تمام پوشه هایی که از قبل توش بود پاک شد.الآنم خودم پوشه میسازم درست کار نمیکنه.نمیدونم از کجا هم باید فرمت کنم که اون پوشه ها برگرده مثل android---movi و ....لطفا یکی کمک کنه اسم دونه دونه فایل ها که 7-8 تا بیشتر نیست رو برام بنویسه یا عکس بندازه تا منم دوباره فولدرها رو بسازم.ممنون.