• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تخصصی انواع ردیاب های آنلاین خودرو (GPS TRACKER) **دیگر نگران سرقت خودرو خود نباشید**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alitondar

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
نرم افزارش برای IOS میزارید؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
مدل MVT600 برای ناوگان های بزرگ و عمومی مثل تاکسی ها و یا اتوبوسها هست به این صورت که مونیتور دیتا نصب میشه و اطلاعات روی مانیتور نمایش داده میشه و دوربین نصب میشه
قیمت MVT600 بالای 1 میلیون هست و موجود نیست
مدل MVT380 برای مصارف شخصی و عمومی مناسب تر هست تفاوت هم همون مونیتور دیتا و دوربین هست و مدل 380 قیمتی نصف MVT600 داره.
برای افلاین بودنش شما میتونید بدون سیم کارت استفاده کنید مثل ردیاب هایی که بر روی اتوبوسها راهنمایی رانندگی نصب کرده ،به این صورت که با کابل وصل میشن به کامپیوتر و از طریق نرم افزار مدیریت خود دستگاه اطلاعات به صورت آفلاین ضخیره میشه روی کامپیوتر و بعدش پاک میشه و دوباره به همین شکل
اگه بخواین فقط اس ام اس باشه که تمام اطلاعاتی رو که تو پنل نمایش داده میشه میتونه به صورت اس ام اس هم روی موبایل بیاد
مثل : کاهش باطری،قطع شدن آنتن،وصل شدن آنتن،سرعت غیر مجاز بیش از سورعتی که تعیین بشه
خاموش کردن خودرو،ورود به مناطقی که تعیین کردین و یا خروج از این مناطق و ...
کلا میشه با فرستادن دستور به صورت کد با اس ام اس دستگاه رو تنظیم کرد
ولی خوب تو پنل تمام این امکانات هست که برای کاربر رابطه ای بهتر با دستگاه برقرار بشه
کلا بالای 40 نوع دستور داره
در کل به خاطر آنلاین بودن و در لحظه ردیابی شدن دستگاه اون رو وابسته به اینترنت میکنه
تنظیم میشه کرد که تمام هشدار ها هم برای ایمیل شما بیاد
باز اکه سوالی بود من در خدمتم

سلام
کارایی دستگاه ربطی به داشتن دزدگیر و یا نداشتنش نداره در کل دو دستگاه با کارایی جدا هستند
مدل 380 5 ورودی و 5 خروجی داره
یعنی 5 تا سیم برای وصبل شدن ورودی ها و 5 سیم برای وصل شدن خروحی ها
ورودی ها رو میشه تعیین کرد که روشن بودن خودرو یا خاموش بودن
باز بودن درب خودرو یا بسته بودن
روشن بودن چراغها و یا خاموش بودن و هر اطلاعاتی که خود کاربر خواسته باشه
خروجی ها رو هم میشه با قطع کن روی خودرو نصب کرد مثل خاموش کردن خودرو
قطع کردن هر نوع برق داخل خودرو یا وصل کردن هر نوع برق ،اون هم به خود کاربر بستگی داره
حسگرها هم داخل خود دستگاه هست و تو پنل کاربری میشه تعیین کنید حساسیت حس گرهارو
فعلا مدل 600 موجود نیست
ولی مانیتور حداگانه باید تهیه کرد
و دوربین جدا
من در خدمتم
ممنونم از پاسخ جامع و مفدی که ارائه فرمودید
سلام
هفته که در پیش هست یک دستگاه تهیه خواهم کرد و تجربه استفاده و عملی کار با دستگاه در این تاپیک مطرح میکنم

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
سلام

سلام
دوست عزیز ما نرم افزار نداریم،شما داخل سایت که بشین داخل این صفحه:
پنل ردیابی آنلاین شرکت فانزیو دیتا
گزینه نسخه 3.2 برای سیتم عامل اندروید و ios رو کلیک کنید از طریق مرورگر گوشی های اندروید و یا ایفون و یا هر نوع گوشی که بتونه به جی پی آر اس نصب بشه میتونید ردیابی کنید.

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
در خدمت دوستان هستم
با تشکر

alisenai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این که بهتر از این دستگاه تو بازار بیا من بهت بدم 280 شرکت فانزیو چون پنل رو مجانی میده به مشتریانش سرعتش افتضاحه برای همین هر کی ازشون جنس خریده ناراضیه . علاوه برا اینکه جنس رو به اسم تایوانی به مردم میفروشن در حالیکه چینی هت و مال شرکت بوفان و ام وی تی چین . دوما این که قیمت پنل رو اول رو جنس میکشن بعد به شما میگن پنل مجانیه . ثالثا ایم ردیابی که شما میگین دارای ضعفهای بسیاری هست از جمله نگه داشتن باطری کم نداشتن اینتروال هوشمند . هزینه جی پی ار اس زیاد و دقت کم . و ........... از همه مهمتر قیمت بالا . بهتره یه سری به سایت
wwww.radyabkhodro.com
بزنید خودتون متوجه میشید .
مرسی

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
خوب چیزیه دنبالش بودم
نمایندگی اصفهان ندارین؟

سلام
تماس بگیرین با دفتر مرکزی راهنمایی میکنن شمارو

آقا این که بهتر از این دستگاه تو بازار بیا من بهت بدم 280 شرکت فانزیو چون پنل رو مجانی میده به مشتریانش سرعتش افتضاحه برای همین هر کی ازشون جنس خریده ناراضیه . علاوه برا اینکه جنس رو به اسم تایوانی به مردم میفروشن در حالیکه چینی هت و مال شرکت بوفان و ام وی تی چین . دوما این که قیمت پنل رو اول رو جنس میکشن بعد به شما میگن پنل مجانیه . ثالثا ایم ردیابی که شما میگین دارای ضعفهای بسیاری هست از جمله نگه داشتن باطری کم نداشتن اینتروال هوشمند . هزینه جی پی ار اس زیاد و دقت کم . و ........... از همه مهمتر قیمت بالا . بهتره یه سری به سایت
wwww.radyabkhodro.com
بزنید خودتون متوجه میشید .
مرسی
سلام
تشکر از انتقادتون
امیدوارم تماس بگیرین با دفتر مرکزی و همین انتقادهارو هم به مسئول مربوطه انتقال بدین
تشکر از شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا