• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تخصصی لایسنس های محصولات microsoft

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
درود ، واقعا سپاسگزارم بابت این حرکتتون ، یک همچنین پستی واقعا نیاز بود.
پرسش 1 : office 365 ورژن خانگی و ارزونتر نداره ؟
پرسش 2 : ایا مواردی مثل اشتراک groove یا azure هم میارید .
بسیار سپاسگزارم.
سلام ممنون
1-داره ولی بنده ندارم نسخه پیشرفتش موجوده اینجا
2-فعلا نه ولی انشالله شاید بیاریم

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
تخفیف ویژه جهت عمده

salehi.com

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
به بنده پیام خصوصی داده بودین و لینک تاپیک تون رو گذاشته بودین.
به نظر میرسه شما قصد شفاف سازی رو دارین، بر خلاف برخی از همکارانی که تو این زمینه فعالیت میکنن. یا پاسخ نمیدن یا طوری پاسخ میدن که اصلا معلوم نیست چی میگن، به قولی می پیچونن! شفاف سازی شما در زمینه نوع لایسنس ها هم عالیه، من تو تحقیقات خودم به همین موارد رسیده بودم، حتی اینکه نسخه های oem رو از رو برخی سیستم های قدیمی کش میرن هم دیده بودم. همچنین اینکه یه عده ای توانایی هک مستر و ویزا کارت رو دارن و از طریق این کارت های هک شده خرید انجام میدن. قدیما تو همین فوروم اکانت های رپیدشیر که به همین طریق تهیه شده بود، توسط رپیدشیر مسدود شد.
اضافه کنم که بنده اصلا قصد دخالت در فروش شما ندارم، صرفا سوال تو ذهنم هست. اگه به هر دلیلی دوست نداشتین این سوال ها تو تاپیک شما باشه، اطلاع بدین خودم حذف می کنم.

1. سوال تکراری و کلیشه ای، چرا قیمت های شما نسبت به سایت رسمی به مراتب پایین تره؟
مثال: ویندوز 10 پرو قیمت در سایت رسمی 199.99 دلار یعنی تقریبا با دلاری 3500 میشه: 700 تومن. قیمت شما 150 تومن، درصد تخفیف چیزی حدود 80% بدون احتساب سود شما.
معمولا پاسخ داده میشه که ما با تخفیف می خریم، باشه قبول، لطفا یه لینک از سایت رسمی و یا فروشگاه رسمی مورد تایید مایکروسافت ارایه کنین که این چنین تخفیفی رو میده.
https://www.microsoftstore.com/stor...roductID.319935900?ICID=Windows_Win10Pro_ModE
2. برای مثال مطابق لینک زیر در تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۳ فروش ریتیل ویندوز 7 به پایان رسیده و فقط تا پایان ۲۰۱۶ فروش ویندوزهای از پیش نصب شده ادامه داره(اونم فقط نسخه پرو)
چطور شما تونستین لایسنس ریتیل تهیه کنید در صورتی که سایت رسمی 3 سال پیش فروش رو متوقف کرده؟
https://support.microsoft.com/en-us/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
جهت آگاهی
برای من یک ویندوز8.1 پرو دادن
چندین بار نصب و پاک کردم یک بار قانونی به 10 ارتقا دادم و باز برگشتم به 8.1 هیچ گونه مشکلی نداشت من که راضیم

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
به بنده پیام خصوصی داده بودین و لینک تاپیک تون رو گذاشته بودین.
به نظر میرسه شما قصد شفاف سازی رو دارین، بر خلاف برخی از همکارانی که تو این زمینه فعالیت میکنن. یا پاسخ نمیدن یا طوری پاسخ میدن که اصلا معلوم نیست چی میگن، به قولی می پیچونن! شفاف سازی شما در زمینه نوع لایسنس ها هم عالیه، من تو تحقیقات خودم به همین موارد رسیده بودم، حتی اینکه نسخه های oem رو از رو برخی سیستم های قدیمی کش میرن هم دیده بودم. همچنین اینکه یه عده ای توانایی هک مستر و ویزا کارت رو دارن و از طریق این کارت های هک شده خرید انجام میدن. قدیما تو همین فوروم اکانت های رپیدشیر که به همین طریق تهیه شده بود، توسط رپیدشیر مسدود شد.
اضافه کنم که بنده اصلا قصد دخالت در فروش شما ندارم، صرفا سوال تو ذهنم هست. اگه به هر دلیلی دوست نداشتین این سوال ها تو تاپیک شما باشه، اطلاع بدین خودم حذف می کنم.

1. سوال تکراری و کلیشه ای، چرا قیمت های شما نسبت به سایت رسمی به مراتب پایین تره؟
مثال: ویندوز 10 پرو قیمت در سایت رسمی 199.99 دلار یعنی تقریبا با دلاری 3500 میشه: 700 تومن. قیمت شما 150 تومن، درصد تخفیف چیزی حدود 80% بدون احتساب سود شما.
معمولا پاسخ داده میشه که ما با تخفیف می خریم، باشه قبول، لطفا یه لینک از سایت رسمی و یا فروشگاه رسمی مورد تایید مایکروسافت ارایه کنین که این چنین تخفیفی رو میده.
https://www.microsoftstore.com/stor...roductID.319935900?ICID=Windows_Win10Pro_ModE
2. برای مثال مطابق لینک زیر در تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۳ فروش ریتیل ویندوز 7 به پایان رسیده و فقط تا پایان ۲۰۱۶ فروش ویندوزهای از پیش نصب شده ادامه داره(اونم فقط نسخه پرو)
چطور شما تونستین لایسنس ریتیل تهیه کنید در صورتی که سایت رسمی 3 سال پیش فروش رو متوقف کرده؟
https://support.microsoft.com/en-us/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet
سلام ممنون از این گونه سوالات همرو هم جواب میدم مشکلی نیست
جواب سوال اولتون باید بگم چون خودمون ارزون میخریم
سوال دومتون هم والا ما هم در عجبیم که چگونه تهیه میکنن که به ما بفروشن و ما به شما
شما حتی میتونید برید سایت های معتبر لایسنس ایرانی و خارجی برای فروش دارن ولی درحالی که مایکروسافت استور نداره خوب جواب روشنه که از استور تهیه نمیشه
اگه قرار بود همه یه قیمت منظورم کاربر عادی یا ریسلر یه قیمت تهیه کنن که کاربر عادی نمیرفت از رسیلر خرید کنه پس اینجا ما قسمتی داریم تو مایکروسافت که میان اونجا مدارک ارسال میکنن و بهتون اجازه فروش لایسنس و فروش قیمت پایین تر از خودشون رو به رسیلر میدن.
اگر لایسنس هم با کارت هکی خریداری بشه 100% بدونید که لایسنس بلاک میشه

cure

Registered User
لایک‌ها
619
سلام دوست عزیز
Visual studio 2015
موجوده ؟

Sent from my 6043D using Tapatalk

Artimbares

Registered User
لایک‌ها
61
سلام،جهت خريد لايسنس ريتيل و اورجينال ويندوز ١٠ پرو،ممنون ميشم در خصوصي آدرس/همراه/تلگرام يا در كل يك راه ارتباطي براي خريد،ذكر كنيد.مرسي.

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوست عزیز
Visual studio 2015
موجوده ؟

Sent from my 6043D using Tapatalk

سلام،جهت خريد لايسنس ريتيل و اورجينال ويندوز ١٠ پرو،ممنون ميشم در خصوصي آدرس/همراه/تلگرام يا در كل يك راه ارتباطي براي خريد،ذكر كنيد.مرسي.

پیام خصوصی شد

بالا