• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ترافیک با قیمت عالی!

parsianbox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر ديگرا نيست كه عزيز
من به نظر شما چه كار دارم
خوب شما نميتونيد روزي بيست دلار به من بديد چون اين مقدار رو نميتونيد از اين سايت هاي ذاقارت در بياريد
فقط كاربران تي اف هستند كه ميتونن دسمزد من رو بدن و در آمدشون رو هم داشته باشن

اگر شما ميتوني روزي بيست دلار بدي همين الان بگو تا من تو رو جز مشتري هام بكنم....

مگه این تی اف چی که ما نمیتوانیم چه مشکلی است یک راه حل به ما بگید یا اگر روشهای دیگری هم هست که لااقل از ترافیک شما بتوان استفاده کرد به دوستان بگید

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام .

1. تا الان ميگفتين هيت ميدم به ايراني ها از Cpm استفاده كنيد چند برابر پولتونو بگيريد اما وقتي نوبت عمل شد حرفتون را كاملا پس گرفتيد . ( اگه روزي به شما 1 ميليون هم بدن نبايد هم وطن خودتونو ترجيح بدين به اونا و حرف خودتونو پس بگيريد . )

2. تي اف چيه ؟‌ ( يه توضيح مفيد )

3. چند تا سايت خوب Cpm ,معرفي كنيد .

4. چند تا راه حل خوب براي بدست آوردن پول از طريق سايت انگليسي و سيستم شما بگين ...

ممنون و متشكر ....

ارادتمند شما شمشاد ...

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
والا سرويس بازديد واقعي محدود هست شرمنده كه نميتونم بهتون بدم
در ضمن خيلي هم هزينه بر هست و دستمزد زيادي از مشتريه اي خارجي ميگيرم و شما نميتونيد اون قدر بپردازيد

در ضمن براي سي پي ام در انجمن مربوطه تاپيك بزن ....

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا چي شد ترافيك
پي ام هم جواب ندادي كه!!!
هنوز شروع نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام .

1. تا الان ميگفتين هيت ميدم به ايراني ها از Cpm استفاده كنيد چند برابر پولتونو بگيريد اما وقتي نوبت عمل شد حرفتون را كاملا پس گرفتيد . ( اگه روزي به شما 1 ميليون هم بدن نبايد هم وطن خودتونو ترجيح بدين به اونا و حرف خودتونو پس بگيريد . )

2. تي اف چيه ؟‌ ( يه توضيح مفيد )

3. چند تا سايت خوب Cpm ,معرفي كنيد .

4. چند تا راه حل خوب براي بدست آوردن پول از طريق سايت انگليسي و سيستم شما بگين ...

ممنون و متشكر ....

ارادتمند شما شمشاد ...

همچنان منتظر جواب هستيم . ;)

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
پي ام
داده شد
هر كس هم خواست پي ام بده

بعد از چند روز
همش وعده هاي الكي ودرتاپيك هاي ديگر هي تبليغ اين كارش رو هم ميكرد:hmm:

دوستان كاري كه ايشون انجام ميدهد كاملا غير قانوني است وسه سوته مطمئن باشيد اگر گوگل ادسنس داشته باشيد بسته شده است
چون بازديد ها كاملا جعلي والكي است اگر بازديدي هم بده كه نميده
چون از كي قرار بود بازديد بده
از دوروز پيش شروع كرد به بازديد دادن وقرار بود روزي 30000 كه حالا كرده 20000 بده همين هم نتوانته بده 4000 بازديد داده (بازديد نه يونيك بازديد) معلوم نيست چي داره ميكنه مثلا اينجوري به نظر مياد به 20 نفر ميگه هي رفرش كنيد يه صفحه رو كه توش يه كد كه رندوم تبليغ نشان ميدهد وكليك ميكنند
حالا اگر اينطوري هم بود من راضي بودم
ولي همين هم كلك ميزند بعد از دوروز كه بازديد داد ومعلوم شد كه داره 4000بيشتر نميده ميگه اقا بيا اين كد كنتر وبگذر رو بگذار من براي امتحان رفتم ديدم توي اون كنتر همينطوري داره رفرش ميشه وبازديد مي اندازه مني كه هنوز كنتر تو سايت نگذاشتم چطوري بازديد مي اندازه:blink: پس معلوم اين كد رو جايي ديگر گذاشته وسركار گذاشته كه بازديد داره برات مي ايد
چون من هم كنتر وبگذر پرشين استيت onstate وب استيت گذاشتم كه فقط وبگذر وپرشين استيت همين 4000 بازديد نشان داد كه بيشتر شده (نه يونيك) بقيه هيچي وهمش هم از يه سايت با همان تقلب
اين هم كنترها شاهد
براي www.linkarea.us

http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=518989
http://webstats.motigo.com/s?tab=1&link=1&id=4094669

براي يه صفحه از سايت تفريحي
http://www.persianstat.com/Results.aspx?id=10021746&mode=1
http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=307148
براي وبگذر به امار چند روز گذشته ببينيد فقط 4000بيشتر شده
http://webstats.motigo.com/s?tab=1&link=1&id=3654957
تو كنتر cpanel هاست هم بازديدي به اون صورت اضافه نشده
تازه به قولش خودش گفته بود امارت رو تو پرشين استيت نفر اول ميكنم من كه از اون اول گفتم نميخواد ولي ديگه چاره اي نبود وايشان هي داشت جا مي زد گفتم از هيچي بهتره باشه به تفريحي كه سايت ايراني بازديد بفرست كه اين وعده ايشان هم الكي بود
دليل هاي الكي هم مياورد ميگه بازديد خارجي كنترت نمياندازه ديگه جك از اين باحالتر:lol:
فعلا دوروز بازديد دادند درحالي كه من براي 10 روز بازديد خريدم كه روزي 30000 بازديد (نه يونيك) بايد بدهد كه نداد وكاملا تقلبي است واگر فكر ميكنيد بازديد داره مياد بدانيد كه كدكنتر شايد تو يه جاي ديگر گذاشته و اونجا داره هي رفرش ميشود با همين تقلب كنتر كه همان روز گذاشتم توي linkarea.us مال وبگذر امروز صبح وبگذر مثل اينكه غيرفعال كرده واين نشان ميده كار ايشان كاملا تقلبي است

متاسفم براي ايشان كه برچسب كاربر فعال كسب درامد برايشان خورده واين كار را دارند انجام ميدهد وحيف بخش كسب درامد كه چند وقتي است سوت وكور است وباعث بد بيني ديگران به ديگر كاربران فعال ميشود

قضاوت هم پاي خودتان كه ميگيد من دوروغ ميگم وايشان راست مي گويد
فقط خواستم اطلاع بدم

واين پست هم شايد پاك شود چون ديدم درتاپيك ايشان بعضي چيزها پاك شده:hmm:شايدم

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
بعد از چند روز
همش وعده هاي الكي ودرتاپيك هاي ديگر هي تبليغ اين كارش رو هم ميكرد:hmm:

دوستان كاري كه ايشون انجام ميدهد كاملا غير قانوني است وسه سوته مطمئن باشيد اگر گوگل ادسنس داشته باشيد بسته شده است
از دوروز پيش شروع كرد به بازديد دادن وقرار بود روزي 30000 كه حالا كرده 20000 بده همين هم نتوانته بده 4000 بازديد داده (بازديد نه يونيك بازديد) معلوم نيست چي داره ميكنه مثلا اينجوري به نظر مياد به 20 نفر ميگه هي رفرش كنيد يه صفحه رو كه توش يه كد كه رندوم تبليغ نشان ميدهد وكليك ميكنند
ولي همين هم كلك ميزند بعد از دوروز كه بازديد داد ومعلوم شد كه داره 4000بيشتر نميده ميگه اقا بيا اين كد كنتر وبگذر رو بگذار من براي امتحان رفتم ديدم توي اون كنتر همينطوري داره رفرش ميشه وبازديد مي اندازه مني كه هنوز كنتر تو سايت نگذاشتم چطوري بازديد مي اندازه:blink: پس معلوم اين كد رو جايي ديگر گذاشته وسركار گذاشته كه بازديد داره برات مي ايد
چون من هم كنتر وبگذر پرشين استيت onstate وب استيت گذاشتم كه فقط وبگذر وپرشين استيت همين 4000 بازديد نشان داد كه بيشتر شده (نه يونيك) بقيه هيچي وهمش هم از يه سايت با همان تقلب
اين هم كنترها شاهد
براي www.linkarea.us

http://www.persianstat.com/Results.aspx?id=10021746&mode=1
تازه به قولش خودش گفته بود امارت رو تو پرشين استيت نفر اول ميكنم من كه از اون اول گفتم نميخواد ولي ديگه چاره اي نبود وايشان هي داشت جا مي زد گفتم از هيچي بهتره باشه به تفريحي كه سايت ايراني بازديد بفرست كه اين وعده ايشان هم الكي بود
دليل هاي الكي هم مياورد ميگه بازديد خارجي كنترت نمياندازه ديگه جك از اين باحالتر:lol:
فعلا دوروز بازديد دادند درحالي كه من براي 10 روز بازديد خريدم كه روزي 30000 بازديد (نه يونيك) بايد بدهد كه نداد وكاملا تقلبي است واگر فكر ميكنيد بازديد داره مياد بدانيد كه كدكنتر شايد تو يه جاي ديگر گذاشته و اونجا داره هي رفرش ميشود با همين تقلب كنتر كه همان روز گذاشتم توي linkarea.us مال وبگذر امروز صبح وبگذر مثل اينكه غيرفعال كرده واين نشان ميده كار ايشان كاملا تقلبي است

متاسفم براي ايشان كه برچسب كاربر فعال كسب درامد برايشان خورده واين كار را دارند انجام ميدهد وحيف بخش كسب درامد كه چند وقتي است سوت وكور است وباعث بد بيني ديگران به ديگر كاربران فعال ميشود

فقط خواستم اطلاع بدم

واين پست هم شايد پاك شود چون ديدم درتاپيك ايشان بعضي چيزها پاك شده:hmm:شايدم

كاملا تاييد ميشه ! :p

ميدونم پستم پاك ميشه ! :blink:

اين اقا من كه اون سوال هارا پرسيدم معلوم شد كلاهبرداري ميكنه ! جواب سوال هاي منو نداد هيچ ! هر روز ميومد ميگفت 10 هزار هيت ميدم فرداش ميگفت 20 هزار ميدم و ... !!! ،‌ اول ميگفت به ايراني ها ميدم الان يگه تي اف ميتونه برگردونه 20 دلار بدين و ... !!!!!!‌

ديگه هيچي نميگم خودتون قضاوت كنيد ... :hmm:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بهتره صبر کنیم تا جواب شکیرا رو هم ببینیم . :/

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
بعد از چند روز
همش وعده هاي الكي ودرتاپيك هاي ديگر هي تبليغ اين كارش رو هم ميكرد

ولي همين هم كلك ميزند بعد از دوروز كه بازديد داد ومعلوم شد كه داره 4000بيشتر نميده ميگه اقا بيا اين كد كنتر وبگذر رو بگذار من براي امتحان رفتم ديدم توي اون كنتر همينطوري داره رفرش ميشه وبازديد مي اندازه مني كه هنوز كنتر تو سايت نگذاشتم چطوري بازديد مي اندازه پس معلوم اين كد رو جايي ديگر گذاشته وسركار گذاشته كه بازديد داره برات مي ايد
اين هم كنترها شاهد
براي www.linkarea.us

http://www.persianstat.com/Results.a...0021746&mode=1
دليل هاي الكي هم مياورد ميگه بازديد خارجي كنترت نمياندازه ديگه جك از اين باحالتر

فقط خواستم اطلاع بدم

واين پست هم شايد پاك شود چون ديدم درتاپيك ايشان بعضي چيزها پاك شدهشايدم
تو اين تاپيك سرويس هاي مختلفي گفته شد هر كس هم با توجه به نيازش يك سرويس رو انتخاب ميكرد
من هم به شما عرض كردم وقتي برگشتم مبلغتون رو بر ميگردونم اما چون پي ام ميداديد و عجله داشتيد گفتم بازديد رو بدهم و شما هم اوكي داديد به همون چيزي كه گفتم
من عرض كردم فعلان نميرسم بازديد بدم و گفتم ميتونم براي كونتورت بازديد بدم و كونتورت رو تو سايت پر بازديدي بزارم و...
شما هم اوكي دادي
در ضمن من علاوه بر كونتور به آدبرايتت هم بازديد دادم يعني كد ادبرايتت هم داراي بازديدي هست....
به هر حال من گفتم چي ميدهم بهت شما هم قبول كردي
اگر هم نميخواستي مي گفتي نه و صبر ميكردي بر گردم و مبلغتان را پس بگيريد....
اگر هم كل تاپيك رو بخونيد ميبيني سرويس هاي مختلفي بحثش شده...
پس نبايد با توجه به يك پست بگي من اين رو ميخواهم هنگام خريد بايد بگير چي ميخواهيد و براي اينكه مشكلي پيش نيايد گفتم كه پي ام بديد تا صحبت كنيم ولي متاستفانه همينطوري بي خبر پول رو ميريزيد و وقتي پي ام ميديد كه پول رو ريختيد و قبلش هيچ صحبتي چيزي نمي كنيد
به هر حال من رويس هاي مختلفي دارم كه افراد مختلف هم تستشون كردن
ترافيك حقيقي من همش پر هست و سفارشش داده شده
قيمتش هم خيلي بالاست

و بايد بگم اگر هنگام خريدتون هر موقع كه بود يك خورده باهام تو ياهو مسنجر صحبت ميكرديد ميگفتم چي ميگيريد و چي به چي هست
به هر حال من طبق گفته خودتون عمل كردم كه تامين كونتور بود ....
اگر كوتاهي ميبينيد بگيد لطفا

ميدونم پستم پاك ميشه !

اين اقا من كه اون سوال هارا پرسيدم معلوم شد كلاهبرداري ميكنه ! جواب سوال هاي منو نداد هيچ ! هر روز ميومد ميگفت 10 هزار هيت ميدم فرداش ميگفت 20 هزار ميدم و ... !!! ،‌ اول ميگفت به ايراني ها ميدم الان يگه تي اف ميتونه برگردونه 20 دلار بدين و ... !!!!!!‌

ديگه هيچي نميگم خودتون قضاوت كنيد ..
.
كي پست شما در اين تاپيك پاك شده كه اين دفعه دومش باشه
لطفا حرف در نياريد

در ضمن عرض كردم در اين تاپيك صحبت سرويس هاي مختلفي شده و براي سفارش هم گفته شده پي ام بديد چون با توجه به زمان قيمت و وضعيت سرويس تغيير ميكنه و يك زمان من ترافيك ميدادم روزي هزار و پانصد و يك روز ميدادم روزي سه هزار تومن و ....
به هر حال اگر با توجه به موقعيت زماني پي ام ميداديد من بهتون ميگفتم چي ميگريد
اين آقا مهيار هم چون هماهنگي نكرده ميگه چرا ترافيك حقيقي به من نميديد ولي اگر هماهنگي ميكرد ميگفتم كه ظرفيت اين سرويس پر هست
گفتم كه بر گشتم مبلغتون رو پس ميدم اما مدام در پي ام هاش پيگيري ميكرد كه من هم گفتم ميخواهي كونتورت رو تامين كنم و با لبخند گفت باشه و من هم گفتم بسم الله...

سوالي هست در خدمتم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
تو اين تاپيك سرويس هاي مختلفي گفته شد هر كس هم با توجه به نيازش يك سرويس رو انتخاب ميكرد
من هم به شما عرض كردم وقتي برگشتم مبلغتون رو بر ميگردونم اما چون پي ام ميداديد و عجله داشتيد گفتم بازديد رو بدهم و شما هم اوكي داديد به همون چيزي كه گفتم
من عرض كردم فعلان نميرسم بازديد بدم و گفتم ميتونم براي كونتورت بازديد بدم و كونتورت رو تو سايت پر بازديدي بزارم و...
شما هم اوكي دادي
در ضمن من علاوه بر كونتور به آدبرايتت هم بازديد دادم يعني كد ادبرايتت هم داراي بازديدي هست....
به هر حال من گفتم چي ميدهم بهت شما هم قبول كردي
اگر هم نميخواستي مي گفتي نه و صبر ميكردي بر گردم و مبلغتان را پس بگيريد....
اگر هم كل تاپيك رو بخونيد ميبيني سرويس هاي مختلفي بحثش شده...
پس نبايد با توجه به يك پست بگي من اين رو ميخواهم هنگام خريد بايد بگير چي ميخواهيد و براي اينكه مشكلي پيش نيايد گفتم كه پي ام بديد تا صحبت كنيم ولي متاستفانه همينطوري بي خبر پول رو ميريزيد و وقتي پي ام ميديد كه پول رو ريختيد و قبلش هيچ صحبتي چيزي نمي كنيد
به هر حال من رويس هاي مختلفي دارم كه افراد مختلف هم تستشون كردن
ترافيك حقيقي من همش پر هست و سفارشش داده شده
قيمتش هم خيلي بالاست

و بايد بگم اگر هنگام خريدتون هر موقع كه بود يك خورده باهام تو ياهو مسنجر صحبت ميكرديد ميگفتم چي ميگيريد و چي به چي هست
به هر حال من طبق گفته خودتون عمل كردم كه تامين كونتور بود ....
اگر كوتاهي ميبينيد بگيد لطفا

.
كي پست شما در اين تاپيك پاك شده كه اين دفعه دومش باشه
لطفا حرف در نياريد

در ضمن عرض كردم در اين تاپيك صحبت سرويس هاي مختلفي شده و براي سفارش هم گفته شده پي ام بديد چون با توجه به زمان قيمت و وضعيت سرويس تغيير ميكنه و يك زمان من ترافيك ميدادم روزي هزار و پانصد و يك روز ميدادم روزي سه هزار تومن و ....
به هر حال اگر با توجه به موقعيت زماني پي ام ميداديد من بهتون ميگفتم چي ميگريد
اين آقا مهيار هم چون هماهنگي نكرده ميگه چرا ترافيك حقيقي به من نميديد ولي اگر هماهنگي ميكرد ميگفتم كه ظرفيت اين سرويس پر هست
گفتم كه بر گشتم مبلغتون رو پس ميدم اما مدام در پي ام هاش پيگيري ميكرد كه من هم گفتم ميخواهي كونتورت رو تامين كنم و با لبخند گفت باشه و من هم گفتم بسم الله...

سوالي هست در خدمتم

واقعا ادم رو رو برم
چقدر صبر كي واريز كردم پول رو زمانش رو ببين
براي اون سرويسي كه من واريز كردم بازديد 30000 بود
بعد اون مدت اينهمه بعد پي دادم گفتي خارجي نمي توانم بدم وميتوان بازديدت رو نفر اول كنم تو كنتر وبگذر نه اينكه فقط كنتر بازديدش رو زياد كنم والا ادم مرض نداره مي خواد چي كار كه كنتر الكي هي رفرش بشه
حرغ هاي مفت زيادي مي زني اون زمان كه داشتم مي ريختم پول رو ظرفيتيت پر نبود اگر پر بود بيكار بودي توي تاپيك هاي ديگر هي ميگفتي براتون بازديد مي فرستيم فلان فلان
الكي هم ميگي هماهنگي نكردي موقع واريز هم گفتم وهماهنگي كردم وگفتم چي ميخوام واون زمان هم همان سرويس را مي دادي
وخود من هم 100 باز گفتم پست اولت رو درست ويرايش كن تا واضح باشه
پس بگو اينهمه طول دادي مي خواستي بهانه بياري
خوب بگو توان اين كاررو ندارم چرا پس سركار گذاشتي
مبلغ رو اره گفتي برميگردوني ولي بعد چه مدت
چون پولي نبود كه برگرده (منظور تومان است) وارزشش رو نداشت براي همين بيخيال بازديد خارجيت شدم وگفتي به سايت تفريحيت ميدم ونفر اولت ميكنم منم گفتم برام نفر اول شدن اين چيزا اصلا مهم نيست ولي ازناچاري قبول كردم كه بازديد همين سايت فارسي زياد كني ولي نگفتي كنتر خالي والا ادم مخش ايراد بايد داشته باشه كه اين كاررو بكنه كي رو ميخواد گول بزنه شايد شما ميخواي اينطوري مي خواي بارفرش كنتر ديگران گول بزني اما من اين كاررو نمي كنم
پست من نه پست چند نفر كه درمورد سرويستون بد گفتند ... پاك شد
وحتي حاضر هم شدم همين 30000بار هرروز رفرش هم بشه چون روي گوگل الكسا تاثير داشت
حالا به هرحال ازاينكه اين برچسب خورده به شما نام كاربرفعال كسب درامد باعث تاسف است كاربر فعال كه به فكر دورزدن وكلك باشه وگول زدن سيستم هاي تبليغاتي اصلا به درد نميخورد
ما كه زياد ازاين پول ها اين جور كارها از دست داديم اين هم روش
ولي دوستان ديگر مواظب خودشان باشند ومواظب وعده هاي الكي اين شخص باشند

ايشالا كه درست كاركني وعده پوچ ندي واون چيزي كه توانش رو داري انجام بدي ووقتي ديگر نمي تواني بگو
موفق باشي

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
بنده هم 10 تومن به حسابشون وارز کرده بودم.با اون اوضاع بی خیال سرویسشون شدم الان نزدیک 1 ماه که میگم پولمو پس بدید ولی خبری نیست.;)

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
من هم منتظر برگشت پول هستم و ترافیک الکی نمیخوام !
یا علی

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
بعد اون مدت اينهمه بعد پي دادم گفتي خارجي نمي توانم بدم وميتوان بازديدت رو نفر اول كنم تو كنتر وبگذر نه اينكه فقط كنتر بازديدش رو زياد كنم والا ادم مرض نداره مي خواد چي كار كه كنتر الكي هي رفرش بشه
من گفتم پرشين استيت رو اول ميكنم و در ضمن صبر هم نكردي كه اول بشي
با اول شدن از خود پرشين استيت ترافيك ايراني دريافت ميكني ....

الكي هم ميگي هماهنگي نكردي موقع واريز هم گفتم وهماهنگي كردم وگفتم چي ميخوام واون زمان هم همان سرويس را مي دادي
بله اون اول ها هماهنگي كردي و اگر اشتباه نكنم به سايت 2kon.com بود كه بازديد دادم(درست يادم نيست)
ولي در سفارش بعديت ديگه هماهنگي نكردي....

وخود من هم 100 باز گفتم پست اولت رو درست ويرايش كن تا واضح باشه
والا پست اول رو هر چي كنم بازم براي همه جور نيست ولي گفتم پي ام بديد و هر كس با توجه به نيازش بايد صحبت كنه چي ميخواهد و اگر مقدور باشه با توجه به زمان انجام ميشه....

شما ميخواي اينطوري مي خواي بارفرش كنتر ديگران گول بزني اما من اين كاررو نمي كنم
خواهش ميكنم اينقدر رفرش كونتور رفرش كونتور نكنيد
شما عجله داشتيد و همان طور كه در پي ام گفتم پيشنهاد دادم اولت كنم و شما هم با لبخند گفتي باشه (با اول شدن از خود پرشين استيت ترافيك ميگيري...) در ضمن اگر اينقدر از كونتور بدتان ميايد خوب يك كلام ميگفتيد نه ممنون كونتور به كارم نمياد من هم يك كاريش ميكردم....
پست من نه پست چند نفر كه درمورد سرويستون بد گفتند ... پاك شد
شما عدد يك پستي كه پاك شده را بگوييد خوب ما هم مطلع بشيم
مثلا الان اين پست هاي شما پاك شده است؟؟
(چند وقت پيش يكي بود خيلي اعتراض ميكرد و اين حرف ها كه بعد از اين كه سرويسش رو گرفت خودشون پستشون رو اديت كردن....ولي خوب من تاخير كرده بودم و ايشون ناراحت بودن و پست داده بودن اما بعد از گرفتن سرويس اديت كردن پستشون رو)
وحتي حاضر هم شدم همين 30000بار هرروز رفرش هم بشه چون روي گوگل الكسا تاثير داشت

اون وب مستر هايي كه اين عمل رفرش رو ميكنن و همانطور كه قبلا هم روش رو توضيح داده بودم.... هيچ كدوم تولبار الكسا رو ندارن .....يادت هست؟...

حالا به هرحال ازاينكه اين برچسب خورده به شما نام كاربرفعال كسب درامد باعث تاسف است كاربر فعال كه به فكر دورزدن وكلك باشه وگول زدن سيستم هاي تبليغاتي اصلا به درد نميخورد
عزيز من كاربر فعال بخش وب مستر ها هستم نه بازارچه
دوستاني كه سوال يا راهنمايي در مورد آفيليت يا سيستم هاي تبليغاتي داشته باشن در انجمن مربوطه من كمكشون ميكنم و مديران هم لطف داشتن و اين برچسب رو گزاشتن ....
خواهش ميكنم اين مسايل رو با هم غاطي نكنيد....

بنده هم 10 تومن به حسابشون وارز کرده بودم.با اون اوضاع بی خیال سرویسشون شدم الان نزدیک 1 ماه که میگم پولمو پس بدید ولی خبری نیست
شما كه گفتي من دارم ميرم خدمت سربازي و برنامه هام رو تعطيل كردم و پولمو ميخواهم...
عجب!!!!!!

من هم منتظر برگشت پول هستم و ترافیک الکی نمیخوام !
یا علی
سرويس شما زياد سنگين نيست سعي ميكنم اگر رسيدم از همين امشب شروع كنم برات

ولي سعي كن سايتت رو راه بنداز بعد تقاضاي سرويس كن....
اميدوارم ديگه امشب سايتت راه بيافته!!!!!!......

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
من میخوام بازدید کننده سایتم زیاد بشه بدور از جروبحث و تهمت!!!
شما اگه مایلید بازدید کننده سایت مارو زیاد کنید و رنک گوگل بره بالا بعد هرچی پول بخواهید به حسابتون میریزیم

منتظریم

بالا