الان این قیمت مناسب هست ؟
از اخرین باری که تاپیکتون رو دیدم فکر کنم چند برابر شده قیمتاتون
سلام بله مناسب هست.. چون اون بار کلا فروخته شد و این سری جدید با قیمت جدید هست.بیرون فروم هم خیلی فروختیمالان این قیمت مناسب هست ؟
سلام عزیزم مته هاشونو ابزار فروشیا و لوازم الکترونیکیا دارنو لوازم دندون پزشکیا. قیمت اون موقع مال بار قبلی بود این بار جدیده با این فیمت. ما فروشمون بیشتر به همکاره. اینجام واسه استفاده بچه ها گذاشتم. چیزیم ازش نمونده به اون صورت همش رفته.به دادا،تاپیکتو اتفاقی دیدم!
دادا من هر چی دنبال مته واسش میگردم نیست!(یکیشو فکر کنم هفتمین روزی که بدستم رسید مصرف کردم،بعدش دیگه بدردم نخورد!(خیلی حوصله میخواد))کجا برم و چی بگم؟(ابزار فروشیا نداشتن!)
+
خیلی قیمتا رو بردی بالاها!من قیمتشو توی تاپیکم 65 گذاشتم!!ولی بازم خریدار نبود!
سلام عزیزم مته هاشونو ابزار فروشیا و لوازم الکترونیکیا دارنو لوازم دندون پزشکیا. قیمت اون موقع مال بار قبلی بود این بار جدیده با این فیمت. ما فروشمون بیشتر به همکاره. اینجام واسه استفاده بچه ها گذاشتم. چیزیم ازش نمونده به اون صورت همش رفته.
جایی که هستی امکاناتش پایینه خیلی داداش. بهش میگن فرز یا مته با شماره مثلا نیم. یک. یک و نیم. دو . سه.....و همینطور سنگ ساب مینیاتوری مثل همین که روش بود
خواهش میکنم دوست عزیزبه نقل از mobin_v8 :داداشم معاملمون کنسله. خوب بفروشی.به نقل از hamid-ym :رو سایتشون که تا پرداخت وجه هم پیش میره مگه اینکه شما تماس گرفته باشی و بگن نداریم!!به نقل از mobin_v8 :عزیز دلم این لینکا که موجودیشون صفره. اصلا ندارن که بفروشن.بیخیال عزیز. شما اهل معامله منطقی نیستی. انصافتونم خیلی جالب بود.به نقل از hamid-ym :آخه دوست عزیز من دارم کارواش رو با تخفیف تپل میدم 80 و ارسال رایگان و همه جور تسهیل ولی شما این دریلها رو که قیمتش حدود 35-36 هست رو میدی 80 تا 120 .به نقل از mobin_v8 :سلام عزیز. فقط با یدونش با احتساب تخفیف تپل واسه شما امکان تعویض هست. موافقید بفرمایید که هماهنگ کنیمبه نقل از hamid-ym :سلام دوست عزیزداداش سلام
اگه با ميكرودريل امضام تعويض داشتي پخ بفرما.
متاسفانه کمی گرون حساب کردی!
من دو تا از دریلهاتون رو با کارواش تعویض میکنم.
درصورت موافقت آدرس و ... رو اعلام کنید.
قبول کن که این قیمت برای دریلها خیلی زیاده. من میگم یا با دوتا معاوضه کنیم و یا شما حدود 40 سربدین
پک مینی دریل
ROBOtic EQuipment فروشگاه روباتیک و قطعات الکترونیک ، خرید ، فروش :: سایت اطلاع رسانی روبوایکیو:: ::
ابزار و لوازم طراحی و ساخت مدارات - دستی با آداپتور - مینی دریل - فروشگاه نیوکیت : عرضه انواع کیت پروژه مدار و محصولات الکترونیکی
فکر نمیکنم پیشنهاد من مثل شما بی انصافی باشه
شما بگو وقتی من همچین شرایطی رو ببینم چه جور فکر کنم همچین معامله ای منطقیه؟
شما خودت با این شرایطی که هست پیشنهاد بده ببینم چقدر انصاف داری؟؟
گل پسر بخر از همون لینکی که گذاشتی. ببینم چند تا داره که یکیشو به شما بده. شما که بن شدی . واسه این اسپماته:lol:داداش قیمتت خیلی بالاست دوستان یه سربه این بزنید خودتون مشاهده کنید
سوراخکاری - ROBOtic EQuipment فروشگاه روباتیک و قطعات ... - خرید میکرو دریل
پسر خوب دریل 125 تومنیشم اسباب بازیه. شما که فرق گوشت کوبیده رو از .....دریل درست و حسابی زیر 300 نیس. این دریل چزو ابزار دقیقه. هندونه که نیس درشتاش بهتر باشه.:lol:نمیدونی بیخودی اظهار فضل نکن.اون لینکی که یه پسر خوب دیگه گذاشته چرا هیچکدوم نمیخرید ازش :lol: اون اگه جنس داشت امثال شماها بهش استناد نمیکردید. ممنون از عاپ هاتون.اینجا بچه بازی شده.بیرون از اینجا کلشو خریدن. چند تا دونش مونده که فروشم نره به کار خودیا میادداداش با اين قيمت ميشه يه دريل واقعي خريد نه اين اسباب بازي رو
اين الان تو بعضي سايت ها قيمتش 35 يا 40 تومن هست .خدا رو خوش نمياد انقدر گرون ميدي 35 كجا 125 كجا...