بله مطمئنم
مدل :
TPLink TL-SG1005D
n
جعبه و آداپتورش موجوده ؟
بله مطمئنم
مدل :
TPLink TL-SG1005D
n
جعبه و آداپتورش موجوده ؟
سلام و عرض ارادت
سوئی شرتی که خدمت شما ارسال شد من گفته بودم دست دوم هست و یکسال استفاده شده
ولی مابقی لباس ها هرگز استفاده نشده بوده
ممکنه چون کنار یه سری لباس دیگه که بوده چروک ویکم کثیف شده باشه ولی استفاده نشده بوده
==============
من خاطرم نیست که چنین چیزی نوشته باشین اما به هر حال شاید من خاطرم نیست و حرف شما درست باشه
اما نمیدونم منظور از لباس دست دوم اینه 5 تا 6 جاش لک داشته باشه و لکها در حدی باشه که قابل پوشش نباشه
اصلا نمیدونم چرا چنین لباسی رو برای فروش گذاشتید
شماره بارنامه :
آقای تدین : 47312
به یاری خدا فردا میتونید تحویل بگیرید
سلام
اقا دست درد نکنه امروز دستم رسید با یه خورده تاخیر یه ایپدهم طلب من یادت باشه
با تشکر
واسه منم امروز رسید.همه چیز اوکی بود.من که با معامله با ایشون لذت بردم.شماره بارنامه :
آقای تدین : 47312
به یاری خدا فردا میتونید تحویل بگیرید
واسه منم امروز رسید.همه چیز اوکی بود.من که با معامله با ایشون لذت بردم.
قربون دستت مخصوصا به اينكه ديدم بافرش64 هستش خيلي خوشحال شدم مرسي اززحمات شما
سلام,آقای دوایی تو بساطت دیگه کیبورد نداری؟
ترجیحآ سر خور usb باشه.
اقا الان دقیقها چیا باقی مونده برای فروش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اقای اسرایی عزیز من حدود 200 هزار تومان ازیشون حدود 10-15 قلم جنس خریدم و راضی بودم ایشون میگن اطلاعی ندارن از اون لک ها و میگن پست کن من پولتون رو برگشت میزنم از این بیشتر ازیشون چی میخواید شما به مدیران هم بگید همین جواب رو منطقی میدونن من میدونم ایشون تو جنس فروختن چطور ادمی هستند پس به شما اطمینان میدوم ایشون واقعا ازین موضوع اطلاعاعی نداشتن و حالا شما با یه ژست معمولی براشون بفرستید که زیاد نشه پولش و ژولتون رو بگیرید شرمنده اقای دوایی دخالت کردم از شما هم عذر میخوام اما منطقی باید باشیم از امتیاز ایشون تو 1.5 ماه از کار خوب و فروشنده خوب بودنشون میشه فهمید ایشون قصدی نداشتن برا 4 تیکه لباس خودشون رو خراب کنندایشان به تلافی نمره منفی که در بازارچه به ایشان دادم برایم نمره منفی گذاشتند
اما به هر حال این حق ایشان است
ولی جالب است در متن نمره منفی نوشتند
بدترین مشتری - بسیار بد حساب ، بی منطق و غیر قابل تحمل
اما نمیدانم منظورشان از بدحسابی من چه بوده مگر من معادل خرید را برایشان واریز نکردم
اگر منظورشان از بی منطقی این است که 2 تا 3 عدد از لباسهای استفاده شده که برایم فرستادند را نو فرض کنم
یا اینکه قبول کنم لکه های زرد به چه بزرگی روی سوییشرت که هر کدام اندازه کف دست است را باور کنم که ایشان ندیدند
البته ایشان بعد از انکه نمره منفی برایشان قرار دادم
برایم پیغام خصوصی دادند که من نمره منفی ایشان را بردارم
و من سوییشرت را برایشان بفرستم و ایشان پول سوییشرت را برایم واریز کنند
که من باید معادل قیمت سوییشرت پول پست میدادم که من این کار را نکردم
اقای اسرایی عزیز من حدود 200 هزار تومان ازیشون حدود 10-15 قلم جنس خریدم و راضی بودم ایشون میگن اطلاعی ندارن از اون لک ها و میگن پست کن من پولتون رو برگشت میزنم از این بیشتر ازیشون چی میخواید شما به مدیران هم بگید همین جواب رو منطقی میدونن من میدونم ایشون تو جنس فروختن چطور ادمی هستند پس به شما اطمینان میدوم ایشون واقعا ازین موضوع اطلاعاعی نداشتن و حالا شما با یه ژست معمولی براشون بفرستید که زیاد نشه پولش و ژولتون رو بگیرید شرمنده اقای دوایی دخالت کردم از شما هم عذر میخوام اما منطقی باید باشیم از امتیاز ایشون تو 1.5 ماه از کار خوب و فروشنده خوب بودنشون میشه فهمید ایشون قصدی نداشتن برا 4 تیکه لباس خودشون رو خراب کنند