یعنی داداش همه گوشی ها در جعبه باز هستن پلمپ نیستن اگر نخوایم تست کنید انوقت پلمپ میادنه جعبه ها پلمپ نیست باز میشه تست میشه .
یعنی داداش همه گوشی ها در جعبه باز هستن پلمپ نیستن اگر نخوایم تست کنید انوقت پلمپ میادنه جعبه ها پلمپ نیست باز میشه تست میشه .
نه بستگی به مدل گوشی داره گوشی هایی که دیگه تولید نمیشن و گوشی هایی که شک کنیم رفرش هستن باز میشن.یعنی داداش همه گوشی ها در جعبه باز هستن پلمپ نیستن اگر نخوایم تست کنید انوقت پلمپ میاد
سلام قیمت همکاری نداریم چون با پست ارسال میشه نمیشه تعداد زیاد فرستاد.سلام
برادر قیمت های همکاری هم دارین یا تک فروشی با همکار یکی هست؟
Sent from my XP-iT009 using Tapatalk
سلامسلام
دوست عزیز لطفا شرایط خرید G2 32 گیگ رو برای من ارسال کنید
سوالی هم داشتم اینکه G2 سری 802 هست؟
نه باز دارم و رنگ مشکی و سری d801داداش g2 پلمپ داری؟اگه رنگ طلاییشم جور کنی که خیلی بهتره...کدوم سریش هستن؟802 یا...؟
پ.خ شد شماره حسابمنظور شرایط همون شماره حساب هست!
سری 801 مشکل خاصی نداره؟ چون بعضی از سایت ها میگن کیفیت این سری نسبت به 802 پایین تر هست
بله تایید میشهیک گوشی G2 از ایشان خریداری شد.
انشااله فردا ارسال کنند تا زدوتر به دستم برسه
کدوم سری 4G ساپورت میکنه ؟پ.خ شد شماره حساب
من که تا حالا مشکلی ندیدم تو بارهایی که آوردم
در این مورد خبر ندارم البته همیشه این جور بحث ها بوده یکی یک سری رو موجود داره رو اون سری تبلیغ میکنه و سری قبلی رو میگه به درد نمیخوره من الان فقط همون سری 801 رو دارم سری 800 و 802 هم داشتم اما الان ندارم.
پیشاپیش مبارکت باشه داداشم:general609:یک گوشی G2 از ایشان خریداری شد.
انشااله فردا ارسال کنند تا زدوتر به دستم برسه
نمیدونم.کدوم سری 4G ساپورت میکنه ؟
نه اگه رفرش باشن خودمون پس میفرستیم برای دبی.فرزاد جان سوال آخرمه شایدم سوال بقیه هم باشه
جی 2 ها رفرشن یا نه ؟
سلامسلام
Z2 وZ3 مشکی با و بدون 4G آکبند و دست دو اگر دارید قیمت میفرمایید
تاچ این دو گوشی در صورت ضربه به دورگوشی ترک بر میدارد؟ اگر جواب بلی است با گلس قابل پیشگیری هست یا اثر ندارد ؟
سپاس
ام 8 الان موجود ندارم.m8 گلد چنده؟
مبارکتون باشه امتیاز شما هم لحاظ شد.گوشی من با سلامت کامل و خیلی سریع به دستم رسید
با تشکر از جناب پارسایی
امتیاز هم داده شد.