• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعدادی تلفن همراه با قیمت مناسب (1394/06/12)

Farzad_GSM

Registered User
لایک‌ها
145
قیمت ها تا محصولات اپل به روز شد الباقی محصولات فردا بروز میشود.

Farzad_GSM

Registered User
لایک‌ها
145
بروزرسانی قیمت ها و کاهش قیمت بیشتر محصولات.

Farzad_GSM

Registered User
لایک‌ها
145
5 اس گلد بدون iccid با سلفون خود اپل اک دارید ؟ 16

سلام دوست عزیز بدون ICCID باید پارت نامبر کانادا بخری که فعلا تو بازار نیست اینایی که تو بازار موجود هست همه پارت آمریکاست و دارای ICCID

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام دوست عزیز بدون ICCID باید پارت نامبر کانادا بخری که فعلا تو بازار نیست اینایی که تو بازار موجود هست همه پارت آمریکاست و دارای ICCID

امروز ک تهران 16 گیگ ها اکثرا پارت جدید امریکا انلاک بوده
توی سایت ایفون ای ار بچه ها گفته بودن

Farzad_GSM

Registered User
لایک‌ها
145
امروز ک تهران 16 گیگ ها اکثرا پارت جدید امریکا انلاک بوده
توی سایت ایفون ای ار بچه ها گفته بودن

دوست عزیز من که نگفتم آنلاک نیست من الان 5S گلد 16 گیگ دارم آنلاک فکتوری بهت میدم اما گفتم با ICCID هست شما گفتین بدون ICCID میخوای من گفتم باید پارت کانادا بخری.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیز من که نگفتم آنلاک نیست من الان 5S گلد 16 گیگ دارم آنلاک فکتوری بهت میدم اما گفتم با ICCID هست شما گفتین بدون ICCID میخوای من گفتم باید پارت کانادا بخری.

منظور منم بدون iccid بود
امروز توی بازار پر شده از صبح گفتم شاید شمام داشته باشی فروش sim free از اون هفته اغاز شد

Farzad_GSM

Registered User
لایک‌ها
145
منظور منم بدون iccid بود
امروز توی بازار پر شده از صبح گفتم شاید شمام داشته باشی فروش sim free از اون هفته اغاز شد
من از دبی میخرم نمیدونم قضیه تهران چی هست تا اونجا که من میدونم دبی تا دیروز بسته بود به دلیل روز ملی اتحادشون و آخرین باری که برای من اومد یکشنبه بود و تو دبی هم چنین چیزی که شما میگید نبود بر فرض اینکه اون چیزی که شما میگید راست باشه بار تهران از کجا اومده اونم با این تفاضیل که دبی بسته بوده پس یک نصیخت برادرانه بهتون میکنم حتما به سلفون گوشی دقت کنید به برچسب های پشت گوشی هم دقت کنید و زمانی هم که خواستید بخرید سریال گوشی رو تو یک سایت چک کنید که خدای نکرده تو پاچتون نره.
موفق باشید.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من از دبی میخرم نمیدونم قضیه تهران چی هست تا اونجا که من میدونم دبی تا دیروز بسته بود به دلیل روز ملی اتحادشون و آخرین باری که برای من اومد یکشنبه بود و تو دبی هم چنین چیزی که شما میگید نبود بر فرض اینکه اون چیزی که شما میگید راست باشه بار تهران از کجا اومده اونم با این تفاضیل که دبی بسته بوده پس یک نصیخت برادرانه بهتون میکنم حتما به سلفون گوشی دقت کنید به برچسب های پشت گوشی هم دقت کنید و زمانی هم که خواستید بخرید سریال گوشی رو تو یک سایت چک کنید که خدای نکرده تو پاچتون نره.
موفق باشید.

دوست گلم من چند سال کارم ایفونه تمام فوت فن این کارو میدونم
بازم ممنون از راهنماییت

بالا