• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعدادی ساعت GMI SWISS با روکش طلای 18 عیار !!!!!!!!!

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
شرایط با تخفیفات رو شما برای من پخ می کنید ؟

rozmad

Registered User
لایک‌ها
308

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
این ساعت اگر روکش طلاست چرا رنگ و روش رفته است

این عکس رو یکی از کاربرا قرار داده . از خودش بپرسید ببینید چه بلایی سرش آورده :D

یه مساله دیگه اینکه روکش طلا معنیش این نیست که ضد خش باشه. بستگی به استفاده شخص داره . مثلا گوشی ها شیشه گوریلا دارن معنیش این نیست که با چاقو بیفتی به جونش . :D

rozmad

Registered User
لایک‌ها
308
این عکس رو یکی از کاربرا قرار داده . از خودش بپرسید ببینید چه بلایی سرش آورده :D

یه مساله دیگه اینکه روکش طلا معنیش این نیست که ضد خش باشه. بستگی به استفاده شخص داره . مثلا گوشی ها شیشه گوریلا دارن معنیش این نیست که با چاقو بیفتی به جونش . :D

اگر همین جنس باشد که ......
روکش طلا به معنی ضد خش نمی باشد اما به معنی ضد خوردگی و پوسیدگی مبلاشد و عدم رنگ رفتگی

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
اگر همین جنس باشد که ......
روکش طلا به معنی ضد خش نمی باشد اما به معنی ضد خوردگی و پوسیدگی مبلاشد و عدم رنگ رفتگی

داداش بستگی به استفاده هم داره یا نه ؟؟؟ . و اینکه چه مدت استفاده شده . مطمئن باش اگه ساعت بدی بود همین کسی که عکس رو گذاشته پست نمیذاشت که یکی میخواد .

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
یکی هم توسط بنده خریداری شد و پول ساعت ارسال شد و یه مقدار کمی بدهکار شدم به مرتضی عزیز ،
انشالله تووی اولین فرصتی که پیش بیاد هماهنگ میکنیم با هم برای ارسال (البته مشکل از بنده هست که به مرتضی جان عرض کردم ارسال نکنن فعلا) ولی در کل یکیش برای بنده شد!!!:D

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
داش مرتضی قیمت آخر رو بپخ
ایشالا یکیشو خودم بر میدارم

ارسال نشده توسط آیپد مینی

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
یکی هم توسط بنده خریداری شد و پول ساعت ارسال شد و یه مقدار کمی بدهکار شدم به مرتضی عزیز ،
انشالله تووی اولین فرصتی که پیش بیاد هماهنگ میکنیم با هم برای ارسال (البته مشکل از بنده هست که به مرتضی جان عرض کردم ارسال نکنن فعلا) ولی در کل یکیش برای بنده شد!!!:D

سلام بله . ایشالا مبارکتون باشه . در اولین فرصت هماهنگ میکنیم و براشون میفرستم . :)

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81

امروز ساعت اقا محمد ارسال شد . کد رهگیری هم تقدیمشون شد

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺳﻴﺪ.
ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻣﺮﺗﻀﻲ ﻋﺰﻳﺰ ,ﺑﻬﺶ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﺣﻤﺖ ﺩاﺩﻡ ﺑﺎﺑﺖ اﺭﺳﺎﻝ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻪ ﺩﺭﺩﺳﺮ اﻓﺘﺎﺩ...
ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺤﻴﺢ و ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺳﻴﺪ و اﻻﻥ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﻲ ﺁﻧﻼﻳﻨﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻬﺠﻮﺭﻱ اﻣﺘﻴﺎﺯﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺪﻡ,اﻧﺸﺎﻟﻠﻪ ﺗﺎ ﻓﺮﺩا اﻣﺘﻴﺎﺯﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﻴﺪﻡ
ﺗﺸﻜﺮ ﻣﺮﺗﻀﻲ ﺟﺎﻥ

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺳﻴﺪ.
ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻣﺮﺗﻀﻲ ﻋﺰﻳﺰ ,ﺑﻬﺶ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﺣﻤﺖ ﺩاﺩﻡ ﺑﺎﺑﺖ اﺭﺳﺎﻝ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻪ ﺩﺭﺩﺳﺮ اﻓﺘﺎﺩ...
ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺤﻴﺢ و ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺳﻴﺪ و اﻻﻥ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﻲ ﺁﻧﻼﻳﻨﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻬﺠﻮﺭﻱ اﻣﺘﻴﺎﺯﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺪﻡ,اﻧﺸﺎﻟﻠﻪ ﺗﺎ ﻓﺮﺩا اﻣﺘﻴﺎﺯﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﻴﺪﻡ
ﺗﺸﻜﺮ ﻣﺮﺗﻀﻲ ﺟﺎﻥ

سلام خواهش میکنم دوست عزیز ایشالا مبارک باشه .:)

بالا