با سلام خدمت دوستان عزیز
از اونجایی که دیگه جای کافی برای نگهداری لباس های اضافه ام ندارم تصمیم گرفتم تعدادی از اونها را واگذار کنم
جنس ها کاملا اصلی و به ضمانت شده فروخته میشن و چون شاید از هر کدام به اندازه تعداد انگشتان دست هم استفاده نشده هیچ کدام از لباس ها حتی یکبار هم شسته نشدن و کاملا تمیز و مرتب به مثل روز اول هستن. و اگر از نزدیک ببینید متوجه نمیشید که حتی یکبار هم استفاده شدن. تعدادی از این کاپشن ها را از ایران ولی 90 درصدشون را وقتی دانشجو بودم از اکراین تهیه کردم. توی تن هم عکس گرفتم تا دوستان بهتر بتونن انتخاب کنن. بنده قدم 185 هستش و لباس هام اکثرا xl هستش. قیمت ها هم جوری در نظر گرفتم که حداقل یک سوم قیمت بازار باشه. فاکتور خرید برخی از مدلها را از خارج از کشور هم داشتم که اگر پیداشون کردم در صورت تمایل دوستان بهشون تقدیم میشه
اگر دوستان توضیحات بیشتری خواستن بگن تا در حد معلوماتم راهنماییشون کنم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاپشن اول کاملا اورجینال و ضد اب هستش. بسیار با کیفیت. جنس بسیار خاصش مانع نفوذ اب و باد به داخلش میشه. بسیار زیبا و گرم هستش. یکبار هم پوشیده نشده و به عنوان نو و اکبند فروخته میشه. رنگ سرمه ای
قیمت100
فروخته شد
ز همکاری شما پیشاپیش تشکر میکنم.