• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعداد محدودی آیفون 5 - 32گیگ - سفید رنگ

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
واقعا کی میاد 4 میلیون پول بده واسه این گوشی
گیریم بهترین گوشی ، اصلا خدای گوشیا ولی 4 میلیون
یه عده به نون شب محتاج... یه عده هم مرفه بی درد...
هی روزگار

کسی که ماشین ۳۰۰-۴۰۰ ملییونی سوار میشه این چیزی براش پولی نیست فقط واسه کلاس میخرند و دوست دارن اولین باشند
+

artyst

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در ایفون 5 های سفید یه مشکلی هست،شما نگاه کنین ببینین اینجاهم دیده میشه؟
اگه گوشیو درحالت روشن،در جایی کم نور (مثلا شب در اتاق بدون چراغ)نگه دارین،از بالا-سمت راست گوشی یه نوری بیرون میزنه و به نوعی قاب گوشی بازه
امتحان میکنین؟

کسی نبود

Last edited:

joozef

Registered User
لایک‌ها
2
آقا مگه خود اپل تو کنفرانسش اعلام نکرده بود که قیمتش هم قیمت 4اس هست؟؟؟؟ حالا خیلی گرون بشه قیمتش میشه 2 تومن. 4 تومن خیلی گرونه !!!!!!!!!!! خرید خودتون چنده؟؟؟؟ شرمنده سوال میپرسما ...

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
آقا مگه خود اپل تو کنفرانسش اعلام نکرده بود که قیمتش هم قیمت 4اس هست؟؟؟؟ حالا خیلی گرون بشه قیمتش میشه 2 تومن. 4 تومن خیلی گرونه !!!!!!!!!!! خرید خودتون چنده؟؟؟؟ شرمنده سوال میپرسما ...

دوست عزیز این سوالا بیهودست دیگه قیمت ایشون الان با توجه به بازار ایران منطقیه! تو ایران ارزش یک کالا رو تعداد خواهان هاش تعیین میکنند نه ارزش واقعیش. آیفون هم که باشه که هیچ! ۵ هم باشه که میشه نوبرونه.

joozef

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز این سوالا بیهودست دیگه قیمت ایشون الان با توجه به بازار ایران منطقیه! تو ایران ارزش یک کالا رو تعداد خواهان هاش تعیین میکنند نه ارزش واقعیش. آیفون هم که باشه که هیچ! ۵ هم باشه که میشه نوبرونه.

شما کاملا درست میفرمایید و قیمت ایشون هم کاملا خوب و منطقی هستش. قیمتشون از بقیه جاها خیلی پایینتره و مناسبه. من فقط این شبهه تو ذهنم بوجود اومده بود که میخواستم بدونم دلیلش چیه؟؟؟ چون کمیاب هست و تازه اومده قیمتش بالا هستش و بعد از مثلا یه ماه به همون قیمت واقعیش که قیمت 4اس باشه بر میگرده؟؟؟؟

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
اگه گوشیو درحالت روشن،در جایی کم نور (مثلا شب در اتاق بدون چراغ)نگه دارین،از بالا-سمت راست گوشی یه نوری بیرون میزنه و به نوعی قاب گوشی بازه
امتحان میکنین؟

کسی نبود
داداش عمرا همچین چیزی باشه،احتمالا شما گوشی دو سیم کارته تقلبی اپل 5 دیدی

یک عدد خریداری شد !

به زودی قرار شد برام ارسال بشه !
ببخشید ولی مایه دار پرشین تولز رویت شد:cool::D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
امتحان میکنین؟

کسی نبود

اینو منم یه جا خوندم ولی نمیدونم واقعیت داره یا نه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
کاره سامسونگ شایعه کرده...
پرچم ایفون بالاست:king:

نه دادا یه سر gsmarena یا سایتهای فارسی زبان مثه نارنجی بزن تا ببینی..الان یه مشکل جدید هم از دوربینش دراومده تو نور آفتاب عکساش به بنفش میزنه و رنگاش طبیعی نیس..بزرگترین مشکلشم تا الان اینه که مثل HTC one s رنگش دو روزه میریزه چون آلومینیومیه که البته این تو مشکی رنگش شایعه..مپش هم که دیگه شاهکاره..شرمنده بابت اسپم.

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
نه دادا یه سر gsmarena یا سایتهای فارسی زبان مثه نارنجی بزن تا ببینی..الان یه مشکل جدید هم از دوربینش دراومده تو نور آفتاب عکساش به بنفش میزنه و رنگاش طبیعی نیس..بزرگترین مشکلشم تا الان اینه که مثل HTC one s رنگش دو روزه میریزه چون آلومینیومیه که البته این تو مشکی رنگش شایعه..مپش هم که دیگه شاهکاره..شرمنده بابت اسپم.

مرسی بابت شایعه پراکنی ها :)

مشکل ریختگی رنگش که کاملا برطرف شد که شایعه بوده ... ویدیوش هم که هست :)

مپ اون هم تو ایران مورد داره و اتفاقا گوگل مپ هم روش دیرکت شد :)

مشکل دوربین و ... هم انشالا که شایعه هست ... سایت های نارنجی و قهوه ای و یا gsmarena هیچ کدوم منبع موثقی نیستن ! چون macrumors که جزو قدر های سایت ها بود اولین سایت نشون دهنده ی مشکل بدنه بود که به شدت تکذیب شد ...

امیدوارم زمانی که گوشی دست همه رسید و این شایعه ها پایان پیدا کرد متوجه بشید که خارق العاده ترین گوشی هوشمند جهان رو Apple زده ...

MoHamMAD_jOon

Registered User
لایک‌ها
5

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرسی بابت شایعه پراکنی ها :)

مشکل ریختگی رنگش که کاملا برطرف شد که شایعه بوده ... ویدیوش هم که هست :)

مپ اون هم تو ایران مورد داره و اتفاقا گوگل مپ هم روش دیرکت شد :)

مشکل دوربین و ... هم انشالا که شایعه هست ... سایت های نارنجی و قهوه ای و یا gsmarena هیچ کدوم منبع موثقی نیستن ! چون macrumors که جزو قدر های سایت ها بود اولین سایت نشون دهنده ی مشکل بدنه بود که به شدت تکذیب شد ...

امیدوارم زمانی که گوشی دست همه رسید و این شایعه ها پایان پیدا کرد متوجه بشید که خارق العاده ترین گوشی هوشمند جهان رو Apple زده ...

اولا که مثه اینکه اصلا سوتی های نقشه رو ندیدی..تو اینترنت یکم سرچ بزن بخند..ثانیا شما دیگه کل سایتها رو بردی زیر سوال با این حرفت..gsmarena موثق نیسسس؟؟؟؟ :D
راستی کی گفته گوگل مپز واسه ios6 داره میاد؟ گوگل تکذیب کرده گفته فعلا واسش برنامه ایی نداریم.خود اپل هم تمایلی واسش نشون نداده چون میدونه با اومدن گوگل مپز باید فاتحه این مپ تازه کار رو بخونه و رسما اعلام شکست کنه..واسه خودت اخبار نساز دادا.
به این میگن یه اپلیه متعصب.

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341

شما کاملا درست میفرمایید و قیمت ایشون هم کاملا خوب و منطقی هستش. قیمتشون از بقیه جاها خیلی پایینتره و مناسبه. من فقط این شبهه تو ذهنم بوجود اومده بود که میخواستم بدونم دلیلش چیه؟؟؟ چون کمیاب هست و تازه اومده قیمتش بالا هستش و بعد از مثلا یه ماه به همون قیمت واقعیش که قیمت 4اس باشه بر میگرده؟؟؟؟

تو این مملکت هیچ چیز قابل تضمین نیست اما بالا بودن قیمت الان بله به خاطر کم بودنش هست. هنوز بازار اشباع نشده و کلی خواهان داره. منو شما سر ۲۰ هزار تومن چونه می زنیم ولی تعداد کسایی هم که ۱ میلیون هم واسشون مهم نیست کم نیست. سود ایشون هم با توجه به سرعت وارد کردنشون حقشونه. نوش جونشون. من خودم ۷۰۰ دلار خریدم که یه پولیم روش بزارم برا کارمزد یکی بخرم اما فعلا کارمزد از قیمت کل گوشی بیشتر هست.

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
دوست عزیز کی میگه مشکل ریختن رنگش شایعه است
این مشکل وجود داره و خود اپل اون تایید کرده
PCWAR.COM | Schiller : خش روی بدنه آیفون طبیعی است
اگه خواستی بگو لینک اصلی این مطلب برات یذارم
مشکل خش پشت ایفون با محافظ پشت از بین میره بعد هیچ وقت یه شرکت نمیاد بگه به قول دو سایت گوشی من بله جیم بله...!!!
ایفون هم چنان یک گوشی خاص:medieval:

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
اولا که مثه اینکه اصلا سوتی های نقشه رو ندیدی..تو اینترنت یکم سرچ بزن بخند..ثانیا شما دیگه کل سایتها رو بردی زیر سوال با این حرفت..gsmarena موثق نیسسس؟؟؟؟ :D
راستی کی گفته گوگل مپز واسه ios6 داره میاد؟ گوگل تکذیب کرده گفته فعلا واسش برنامه ایی نداریم.خود اپل هم تمایلی واسش نشون نداده چون میدونه با اومدن گوگل مپز باید فاتحه این مپ تازه کار رو بخونه و رسما اعلام شکست کنه..واسه خودت اخبار نساز دادا.
به این میگن یه اپلیه متعصب.

سوتی های توی نقشه در اون حد نیست که گوشی رو زیر سوال ببره جناب :) میتونه با آپدیت نهایتا برطرف بشه ... منظورم از اینکه مپ گوگل روش روت بشه بطور رسمی نبود ... با استفاده از ترفند ... نشد هم همچین آش دهن سوزی از دست نرفت ... فعلا شما تست های بنچمارک رو نگاه کنید تا متوجه بشید قدرت چیپ اون در چه حده ... به شخصه با نازک شدن و سبک شدن اون به شدت معتقدم 5 رو محبوب میکنه ...

تا زمانیکه GS III دستتون هست و 5 رو به دست نگرفتید بحث کردن با شما فایده ای نداره :) این قضیه به من ثابت شده هست ! بله من یه اپلی متعصب هستم و برای این کارم دلیل دارم :) ولی همچنان حاضرم با دلیل و منطق حرف بزنم و حرف شنوی داشته باشم !

اون دوستمون هم لینک جالبی دادن که فیل تایید کرده خش پشت آیفون رو :) عزیزان ویدیوی You*Tube رو مشاهده کنید که با چاقو و کلید پشتش به شدت خش انداخته میشه ولی گوشی واقعا مقاوم هست ... حداقل خیلی در برابر گوشی های سردرمدار برند های فعلی عالیه ! فقط نوار دورش یه مقدار ضعیف تر هست که اون هم به اندازه ی کافی مقاوم و ضد خش هست ...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
سوتی های توی نقشه در اون حد نیست که گوشی رو زیر سوال ببره جناب :) میتونه با آپدیت نهایتا برطرف بشه ... منظورم از اینکه مپ گوگل روش روت بشه بطور رسمی نبود ... با استفاده از ترفند ... نشد هم همچین آش دهن سوزی از دست نرفت ... فعلا شما تست های بنچمارک رو نگاه کنید تا متوجه بشید قدرت چیپ اون در چه حده ... به شخصه با نازک شدن و سبک شدن اون به شدت معتقدم 5 رو محبوب میکنه ...

تا زمانیکه GS III دستتون هست و 5 رو به دست نگرفتید بحث کردن با شما فایده ای نداره :) این قضیه به من ثابت شده هست ! بله من یه اپلی متعصب هستم و برای این کارم دلیل دارم :) ولی همچنان حاضرم با دلیل و منطق حرف بزنم و حرف شنوی داشته باشم !

اون دوستمون هم لینک جالبی دادن که فیل تایید کرده خش پشت آیفون رو :) عزیزان ویدیوی You*Tube رو مشاهده کنید که با چاقو و کلید پشتش به شدت خش انداخته میشه ولی گوشی واقعا مقاوم هست ... حداقل خیلی در برابر گوشی های سردرمدار برند های فعلی عالیه ! فقط نوار دورش یه مقدار ضعیف تر هست که اون هم به اندازه ی کافی مقاوم و ضد خش هست ...

نه آقا من که سهام دار سامسونگ نیستم الانم که SIII دارم واسه اینه که ۳.۵ میلیون پول ندارم بدم آیفون بگیرم وگرنه الان آیفون تو دستم بود ولی دلیل نمیشه ۳.۵ میلیون پول گوشی بدیو اشتباهات به این بزرگیو نادیده بگیری که،کمپانی اپل در سال یه گوشی بیشتر نمیزنه و با توجه به تمرکز این شرکت فقط رو یه گوشی این سوتیای آیفون 5 فاجعست ولی بازم پول دستمون بیاد تک تکمون میریم میخریمش...چیزایی هم که میگم خبرشو چندجا خوندم.
این لینک gsmarena واسه ریختن رنگ گوشی:
Apple iPhone 5 aluminum shell plagued by chipping issues - GSMArena.com news
این لینک نارنجی واسه رنگهای عجیب عکسها زیر نور آفتاب
تصاویر دوربین آیفون 5 در نور زیاد و مشکل رنگ ارغوانی | نارنجی
این لینک نقشه های شاهکار اپل تو ios6
بیش از ۷۰۰۰ نفر روی سرویس گوگل مپز کار می کنند | نارنجی
اینم تست نمایشگر آیفون که پیش لومیا 920 کم آورده
رد ادعای اپل: نمایشگر آیفون 5 پیشرفته‌ترین در دنیا نیست | نارنجی
ابنم خبری که قرار نیست حالا حالاها گوگل مپز بصورت رسمی واسش بیاد:
http://narenji.ir/5523-ios-6-google-maps

android4

Registered User
لایک‌ها
2
چقدر آدم بیکار مثل خودم اینجا هست......!!!!:D:blink::eek:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
از استارتر عزیز بابت اسپم عذر میخوام..خوب بفروشی داداش.

بالا