شما چه کار داری چه قدر دست ایشون رو می گره؟؟؟:hmm:سلام دوباره
Wholesale Free Shipping Andriod 2.2 2 Point Touch 4GB VIA 8650 7inch tablet
مگه این نیست؟ خوب پس من درست حساب کردم با گمرک و پست.و........ 110 نهایتآ دست شما رو میگیره
+مالتی تاچ کجا و 2 پوینت تاچ کجا :دی!
دوست عزیز اخرین قیمتتون همینه؟
اگه اخرین قیمت همین نیست اخریین قیمت پ.خ کنید
سلام دوباره
Wholesale Free Shipping Andriod 2.2 2 Point Touch 4GB VIA 8650 7inch tablet
مگه این نیست؟ خوب پس من درست حساب کردم با گمرک و پست.و........ 110 نهایتآ دست شما رو میگیره
+مالتی تاچ کجا و 2 پوینت تاچ کجا :دی!
شما چه کار داری چه قدر دست ایشون رو می گره؟؟؟:hmm:
بنده خدا وارد کرده تازه سفارشیش هم کرده که فارسی رو ساپورت کنه....
من خودم تا به حال با ایشون معامله داشتم ....کارش درسته...حاشیه درست نکنین.
و از همه مهم تر اینکه قیمت پرتی نداده که با توجه به امکانات 100 درصد قیمت مناسب دیگه...
شما هم می تونی برو خودت وارد کن بیوفتی دست کاربرایی مثل business man که سر خیلی ها رو کلاه گذاشت:lol:
سلامولی گمرکش با خودت بعد بیا اینجا اعلام کن که چند برات در اومده.
شما اطلاعات بسیار ضعیفی داری.شرکت های پستی چین برای این که به کشورهای تحریم شده چیزی ارسال کنند حدود 15 تا 30 دلار بیشتر دریافت می کنند.
بنابراین شما اگه تخصص داشتی این حرفارو نمی زدی.
120 خریدارم
سلام
چین چه ربطی به تحریم داره؟ دوستان هاستینگ فروش یه خالی میبستند که شر مشتری کم بشه اما الان دیگه کل ایران میدونند خود پست آمریکا هم مستقیم به ایران میفرسته! نمونه سایت threadless.
قیمت دستگاه همون 50-60 دلار هست و 20دلار هم هزینه پست 15 روزه تا چین برای 1-2 عدد هم گمرکی در کار نیست دیگه خودمون رو که گول نمیزنیم
اون 15-30 دلار هم که ازتون گرفتند برای این بوده که شهرتون RemoteDistance بوده نه تحریم مجیدجان دلبندم!
در مورد واردات و ..... من همین مدل تبلت با 10 اینچ و Gsensor و 1.5 گیگ پروسزور و رم 512 میارم 150 تومن تازه کیف+قلم+ کیبورد هم داره !
همین الان هم موجود دارم هر کسی هم خواست پول بریزه به مدیران من میفرستم براش یه جورایی وسطی بازی که فکر نکنیند میخوام کلاه سرتون بذارم
کاری به سود دیگران ندارم اما وقتی یه نفر ادعای واردات میکنه قیمت باید عمده و سود 10-20 درصد باشه نه سود 70% برای یه جنس معمولی که تو بازار ایران هم ریخته یه سر بزن بازار رضا تهران همینی که شما دارید رو 120 مغازه دار گذاسته برا فروش با پروسزور 1گیگ.
موفق باشید
OK!دوست عزیز.شما اگه خریدار نیستی چرا میای اسپم می کنی.
شما اگه تبلت داری برای فروش برو تاپیک بزن.چرا اینجا اعلام میکنی؟.هر کسی یه نظری داره.شما میخوای یا 20 درصد سود بده من با 70 درصد.خریدار است که انتخاب می کنه.من به مغازه دارهم کار ندارم.
و درباره تبلت 10 اینچی که گفتی.قیمت اون تبی که میگی 250 هست تو بازار.اگه 150 میاری خوبه..زودی تاپیک بزن پس.
اما در مورد گمرک.گمرکی که مد نظر شماست گمرکی است که بابت محصولات ارسالی و خرید های اینترنتی هست نه خریدهایی که من انجام میدم.در مورد چیزی که نمی دونید اظهار نظر نکنید.
من جنس هام واسه اینجا نیست.ولی همیشه چندتایی واسه اینجا میزارم برای فروش.
شما از کجا می دونی من یکی دوتا آوردم که گمرک نخورده..؟جلل خالق!
ضمنا یادم نمیاد من اینجا به جای اسم افراد از واژه هایی مانند مجید دلبندم رو استفاده کرده باشم.لطفا کمی مودب باشید.
همین.دوست ندارم کسی بحث کارشناسی کنه اینجا.هر کسی سوالی در مورد تبلت داشت در خدمتم.
دوستانی هم که میخوان پست هاشون بره بالا لطفا تاپیک دیگه ای رو انتخاب کنند.
OK!
چون ظرفیت و اطلاعات پاسخگویی رو ندارید جوابی ندارم برای شما
موفق تر باشید
برام نمی صرفه دوست عزیز
130 خریدارم والسلام
روز عید فطر هست ... تخفیف + عیدی هم بده دیگه