California
Registered User
کیفی روی پک نیست . ولی تعدادی کیف (اصطلاح بگ براش بهتره چون حالت کیف نداره ) از قبل مونده که روش به عنوان اشنانتیون میدم + ارسال رایگان و مقداری تخفیف برای اولین خریدار بازاچه .یعنی کیفش اشانتیون هست ؟؟
کیفی روی پک نیست . ولی تعدادی کیف (اصطلاح بگ براش بهتره چون حالت کیف نداره ) از قبل مونده که روش به عنوان اشنانتیون میدم + ارسال رایگان و مقداری تخفیف برای اولین خریدار بازاچه .یعنی کیفش اشانتیون هست ؟؟
داداش شما توی اداره آمار کار میکنید ؟!اقا چرا توی آل دیجیتال همین گوشی رو گذاشتید 950 ؟ مگه خودتون نیستید ؟
پ خ شد750 میشه؟؟
خواهش میکنم . مبارکتون باشه .یک عدد گوشی موتورولا ریزر ام از ایشون خریداری شد و امروز به دستم رسید . ممنونم از شما
در خدمتتون هستم . پ خ شدعزیز همشهری من یکعدد خریدارم
تائید میشه . مبارکتون باشه . اتمام موجودی این بار....یکعدد خریداری شد
نسخه وریزون یعنی مربوط به اپراتور وریزون آمریکا !نسخه وریزون رو میشه برای من معنی کنین
چرا از نسخه های دیگه ارزونترن؟
الان چی دارین و قیمت؟
نه داداش گلم . اونا تحت قرار داد هستند و قابل استفاده در ایران نیست .نسخه وریزون
رو خود آمازون ارزونتر از معمولی زده بود خب
ایران بدون مشکل کار میکنند با همه اپراتورها؟
دو سیم موردی بود خبرم کنید
بله عزیز . گوشی کارکرده در حد اک نمونه های جدید رو بدون کارتون مسافری میتونم بیارم .سلام.
آقا موتو مشتی کارکرده هم گیرتون میاد؟ من یکی میخوام. چیزی که تب گوشی بازی از سرم بیافته و قوی باشه.
چشم اجازه بدید امشب هماهنگی کنم و از قیمت های جدید با خبر بشم . واستون پ خ میکنممیشه به عنوان نمونه مدل و قیمت بدین بهم؟ کارتونش هم من یه راهی بلدم میشه بیارین هیچ مشکلی نداره