• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعداد محدودی کواسیال فوق العاده کیفیتی ((( JBL T696L ))) اصلی

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
یه تعداد محدود اصلی با گارانتی صوت ایران کیش موجود میباشد

saeed.kabiri

Registered User
لایک‌ها
42
داداش 9633 اکبند قیمتش چنده؟

radsin

Registered User
لایک‌ها
80
سلام.امیر جان سوال داشتم الان تو سایت بهرام شاپ دیدم یه قیمتی پایین تر گذاشته.برام عجیب بود چون شما همیشه قیمتات عالیه چطور اونجا کمتره.مدلاش فرق داره یا مورده دیگه هستش.اینم بگما به روز رسانی اون سایت برای 3 ماه پیش هستش.زده موجود هم داره.میدونم یه چیزی هست که اون ارزون تر زده الکی نیست یه جاش میلنگه.کاره شما درست تره.فقط سواله برام.تشکر.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
سلام.امیر جان سوال داشتم الان تو سایت بهرام شاپ دیدم یه قیمتی پایین تر گذاشته.برام عجیب بود چون شما همیشه قیمتات عالیه چطور اونجا کمتره.مدلاش فرق داره یا مورده دیگه هستش.اینم بگما به روز رسانی اون سایت برای 3 ماه پیش هستش.زده موجود هم داره.میدونم یه چیزی هست که اون ارزون تر زده الکی نیست یه جاش میلنگه.کاره شما درست تره.فقط سواله برام.تشکر.
تو سایتش نگاه کنید زده فریم المینیومی دیگه نمیدونم صوت کیش یا نه
قیمت این باند هم الان ۴۲۰ ت این تایپک برای قدیم بود دوباره بالا اوردم

mohamad23

Registered User
لایک‌ها
39
امیر جان اگه یادت باشه من پارسال 4 تا از این کواک t696ازت گرفتم ..هر چهارتاش رو هم بستم عقب ..فقط دلم میخواد قیافه اونایی که عقب میشینن و زیاد میکنم رو ببینی ...واقعا چهرههاشون دیدنیه ..فقط من زیاد میکنمو عقبو نگاه میکنم عوض جلو

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امیر جان اگه یادت باشه من پارسال 4 تا از این کواک t696ازت گرفتم ..هر چهارتاش رو هم بستم عقب ..فقط دلم میخواد قیافه اونایی که عقب میشینن و زیاد میکنم رو ببینی ...واقعا چهرههاشون دیدنیه ..فقط من زیاد میکنمو عقبو نگاه میکنم عوض جلو
امپ درست و حسابی باشه بتونه 150 تا بهش اصولی بده هم تو کیفیت هم تو قدرت یکی از بهترین هاست

farhadk

Registered User
لایک‌ها
35
جسارتا منظورتون از کیفیتی که تو عنوان تاپیک زدین چیه؟من این باندو داشتم فوق العاده قدرتیه نه کیفیتی

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
جسارتا منظورتون از کیفیتی که تو عنوان تاپیک زدین چیه؟من این باندو داشتم فوق العاده قدرتیه نه کیفیتی
امپتون چی بوده ؟
من به راکفورد و الپاین و dls بستم صدای نرم و کیفیتی داشت
مثلا به پایونیر ببندید چون پایونیر ذاتش spl کیفیت از دست میده قدرتش بیشتر میشه

freeze

Registered User
لایک‌ها
17
وقت بخیر دوست گرامی ...
عزیز شرمنده یه پخش و یه باند معرفی می کنی که احتیاج به آمپ و غیره نداشته باشه...
نیاز روزمره البته از نظر هزینه مشکلی ندارم
ممنون

بالا