نقشه کشور های دیگش پولیه؟
اقا شرمنده یه سوال داشتم. اما قصد خرید ندارم. فقط امیدوارم ناراحت نشید.
اینا بلوتوث هم داره؟ یا اصلا مدلی وجود داره بتونه با بلوتوث به گوشی وصل بشه؟
خروجی صدا و تصویر چی؟ که بتونم به مونیتور و امپ متصل کنم؟
یه مدلی که اینارم داشته باشه چنده؟
بازم ببخشید برای سوالام.
متشکر.
ببخشید،کاری به قیمت ندارم،ولی جدی جدی مارشال تقلبیشم هست؟سلام
بله عزیز زبان دستگاه فارسیه و تمام مسیر رو به زبان فارسی اعلام میکنه
عزیز شما که این همه اطلاعات داری پس چرا از همون اول از اونجا نخریدی؟!
باید عرض کنم که یه نمونه تقلبی این دستگاه هم هست که کیفیت اون اصلا به این حد نمیرسه. دستگاه های ما مورد تایید شرکت مارشال هستن عزیز
تنها جایی که این دستگاه رو با قیمت مناسب میده، دیجی کالا هست که حداقل 10.000 تومن از قیمت بیشتر هست، با احتساب تخفیف ویژه ای که در نظر گرفته
در خدمت دوستان هستم
سلام آقا این مارشال چندتا مدل داره عینی که شما داری جدیدترین مدلشه چقد طول میکش gps پیدا کنه از روی ماهواره
ببخشید،کاری به قیمت ندارم،ولی جدی جدی مارشال تقلبیشم هست؟
سلام
بنده خریدارم اگه یه تخفیف کوچولو هم بدین عالی میشه
لطفا نحوه خرید رو پ خ کنید مرسی
دوستان من هم یک مدل از همین مارشال دارم خیلی کم کار کرده وگارانتی هم داره سیستم خیلی کاملی هستش نقشه وسخنگوکاملا فارسی و حتی فایلهای ویدئو وام پی تری هم میتونید ازش استفاده کنید و باتوجه با اینکه امکان ارسال صدا به ضبط ماشین بدون سیم یکی از امکانات خیلی خوب آن هستش ویندوز EMBEDDED ومدل آن ME-G350 که از این نوع دیگر مارشال موجود نداره اگر کسی طالب آن بود در خدمت هستم عکس اونو هم میزارم
این مدل دیگه خیلی قدیمی شده
چراتو سر مال میزنی؟؟؟!!!!من مدتی نیست که اینو گرفتم وخیلی عالی کار میکند دلیل فروختنم این است که میخوام یکی دیگه بگیرم که با نقشه های گارمین قابل استفاده باشد والا این که همچی اون فارسی هستش ونقشه های اونهم جدید وکامل هست واز نظرشما قدیمی تاریخ نقشه های اون 2012 هستش عزیز
عزیز دل من، مدل دستگاه شما G350 هست و مدل دستگاه بنده G502
ضمنا بهتره تاپیکی مجزا ایجاد کنین و تبلیغ محصول خودتون رو اونجا بزنین. ممنون