herbert
Registered User
سلام.در تهران امکان خرید حضوری هست یا خیر...نحوه استفاده رو هم توضیح بدید ممنون میشم
سلامسلام.در تهران امکان خرید حضوری هست یا خیر...نحوه استفاده رو هم توضیح بدید ممنون میشم
راحت توی جیب جای میگیره چاقوی جیبی هستش نه قمهداداش سایز کوچیکنر نداره که ارزون باشه به جیب ما هم بوخره
سلام من یه چاقو تیزکن میخوامتعداد محدود سنگ کمیاب چاقو تیزکن vrolit آلمان فروشی.
اگر تابحال چاقو تیز کرده اید و بعلت نامرغوب بودن سنگ، چاقوی شما تراشیده وبد فرم شده ویا بصورت حرفه ای تیز نشده پیشنهادمیکنم از این سنگ مخصوص کربن جهت تیزکردن چاقو استفاده کنید یکبار خرید یک عمر استفاده.
قیمت: 55000 تومان
مشاهده پیوست 676952
تعداد محدود سنگ کمیاب چاقو تیزکن vrolit آلمان فروشی.
اگر تابحال چاقو تیز کرده اید و بعلت نامرغوب بودن سنگ، چاقوی شما تراشیده وبد فرم شده ویا بصورت حرفه ای تیز نشده پیشنهادمیکنم از این سنگ مخصوص کربن جهت تیزکردن چاقو استفاده کنید یکبار خرید یک عمر استفاده.
سلام لطفا آخرین قیمت و نحوه ارسال را اعلام کنید ، با احترام
در ضمن برای چاقوهای گران قیمت هم خوب است ، با تشکر منتظرم
مشاهده پیوست 676952[/QUOTE
تعداد محدود سنگ کمیاب چاقو تیزکن vrolit آلمان فروشی.
مشاهده پیوست 676952
سلام لطف کنید نحوه ارسال و قیمت نهایی را اعلام کنید ، شاید من درست ارسال نمی کنم ، در ارتباط با سنگ چاقو تیزکن ، اگر هم کسی پیام را دریافت کرد از طرف من بفرستد و اگر به ایمیل جواب را ارسال کنید بهتر متوجه می شود ، با احترام [email protected]تعداد محدود سنگ کمیاب چاقو تیزکن vrolit آلمان فروشی.
مشاهده پیوست 676952
موجود هست هنوز؟؟تعداد محدود سنگ کمیاب چاقو تیزکن vrolit آلمان فروشی.
مشاهده پیوست 676952
سلام برای شما ارسال شد.سلام لطفا شرایط ارسال را پخ کنید.
سلام
تصاویر کوچکه و خیلی سنگ واضح نیست.
اگر ممکنه تصویر بزرگ و کیفیت بهتر بگذارید
سلام لطفا شرایط ارسال را پخ کنید.