• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تفنگ بادی مدل GAMO Delta Fox

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tiktaks

Registered User
لایک‌ها
76
دوستان 5.5 رو زیاد گیر نمیدن چون در قدیم از به عنوان اسلحه خفن استفاده میکردن جواز میخواست اما الان دیگه زیاد گیر نمیدن البته ما رو یه ماه پیش با سه تا بادی 5.5 گرفتن و کلی دنگ و فنگ کشیدیم اما موردی نداره فقط اگه میخواد با خودتون از این شهر به اون شهر حمل کنید پیشنهاد میکنم جواز حمل که همش 6 تومنه بگیرید تا خیالتون راحت باشه.

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
نوش چنده
قیمت داری ؟

قیمت نو این تفنگ 300 هزارتومن هستش. قیمت ساچمه ها هم 11 هزار تومن که میشه 311 هزارتومن. در صفحه دوم این لینک میتونید مشاهده کنید: ( لینک ) دوستانی هم که از قیمتها خبر ندارن بهتره ساکت باشن. ممنون

پس این اسپانیایی نیست
چون اونا زیر 500 دیگه پیدا نمیشن
دوستمون میگه این 5.5 هست و دوستان میگن زیر 4.5 نداره تو سایت اصلی و...
مشخصه که این بدله

روی بدنه این تفنگ هم شماره سریال حک شده و هم ساخت اسپانیا. طبق لینک بالایی که گذاشتم میبینید که این مدل کالیبر 5.5 هم داره. در ضمن میتونید ببینید که گامو الان هم محصول زیر 500 هزارتومن داره پس بهتره شما که اطلاعاتت پائینه در اعلام نظرت بیشتر دقت کنی!

Last edited:

Sohrab Kratos

Registered User
لایک‌ها
5
آقا من همین جا از صاحب تاپیک عذر می خام قیمت تفنگ 371 نه 137 دیروز از فردوسی خودم قیمت گرفتم (البته من دنبال چاقو سویسی بودم ) اینم اشتباه تایپی بود ......... خلاصه بازم معذرت دیگه

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
آقا من همین جا از صاحب تاپیک عذر می خام قیمت تفنگ 371 نه 137 دیروز از فردوسی خودم قیمت گرفتم (البته من دنبال چاقو سویسی بودم ) اینم اشتباه تایپی بود ......... خلاصه بازم معذرت دیگه

مشکلی نیست دوست گرامی. همین که منو از قیمت روز این تفنگ آگاه کردی جای تشکر داره. در ضمن من با سایتی که در پست قبلی لینک فروششون رو به قیمت 300 تومن گزاشتم تماس گرفتم. بنظر میرسه این مدل رو ندارن و قیمتشون هم برای چندمدت پیش بوده پس من به قیمت 370 تومن که این دوستمون گفتم استناد میکنم و قیمت فروشم رو 250 تومن میزارم. فکر مکنم برای یک جنس نو که استفاده نشده 130 تومن ارزونتر بودن خیلی خوب و منصفانست. ممنون

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
کمتر امکانش هست؟

قابل شمارو نداره دوست عزیز. این قیمت 250 در اصل قیمت خرید خودم بود (240 برای خود تفنگ و 10 تومن برای ساچمه ها) و همونطور که در پست اول گفتم برای یکی از آشنایان خریدم که نخواست و موند روی دستم. اول میخواستم با 50 تومن ضرر و به قیمت 200 بفروشم ولی چون دیدم گرونتر شده گفتم که همون 250 بفروشم تا حداقل ضرر نکنم!! با اینحال برای تخفیف اگر حضوری تشریف بیارید 10 تومن کم میکنم و برای دوستانی که بخوام با تیپاکس ارسال کنم هزینه ارسال رو خودم پرداخت میکنم. فکر میکنم این قیمت برای مصرف کننده مناسب و منصفانه باشه. موفق باشید

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
روش شماره سریال داره ؟

Persian.boy

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت این دوستمون عالیه
من با این قیمت یه کرال ترک خریدم که قنداقش تقریبا شبیه این تفنگه با این تفاوت که ماله من 4.5 بود این 5.5
دوستان اصلا به 5.5 گیر نمیدن
با توجه به گفته های صاحب اسلحه که میگه 1 تیر بیشتر شلیک نشده خوبه
تفنگ اسپانیایی شادو هزار من سوال گرفتم میگه 400 حالا فوقش این اسلحه که ماله همون کشوره فوقش 50 تومن زیر قیمت باشه
نه 100 تومن که اونم نیست
ولی با توجه به این قیمت واقعا ارزش داره

foad_n

Registered User
لایک‌ها
0
من تعجب میکنم که همه دوستان تو تا پیک های مربوط به اسلحه سوال میکنند که اسلحه 5.5 مجوز میخواد یا نه با اینکه هر دفعه هم جوابشون رو میگیرن....:blink:
اسلحه های 5.5 به هیچ وجه مجوز نمیخواد و فروشش توی سرتاسر ایران ازاده....

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من به اون سایته زنگ زدم میگه قیمتمون به روزه!

Amin.Dragon

Registered User
لایک‌ها
12
قیمتش چنده حالا؟
باهاش چیکارا میشه کرد ؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
حال میده باهاش شیشه ایستک شکوند. تفریح خوبیه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ما با گامود1000 میشکنیم. اینم در همین حد باید باشه.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
نه مال رفیقم بود ساچمه هاش معمولی بود.

dr.jamaali

Registered User
لایک‌ها
1
بنده تهرانم کمی پایینتر نقدا ان شا الله مال من 09169214915

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
درود
با تشکر از همه دوستان که نظر دادن و تاپیک رو بالا نگه داشتن تفنگ فروخته شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا