ASHK2
Registered User
خود هم از همینجا شروع کردمبه نظرتون خرید 2 تا توله برای اینکه پرورش بدیم و تکثیر کنیم با توجه به اینکه تا حالا تجربه اینکار رو نداریم منطقیه ؟
خود هم از همینجا شروع کردمبه نظرتون خرید 2 تا توله برای اینکه پرورش بدیم و تکثیر کنیم با توجه به اینکه تا حالا تجربه اینکار رو نداریم منطقیه ؟
هرچی بیشتر بهتر.چه میزان فضا برای نگهداری و پرورش نیازمنده ؟ و آیا میشه همزمان یک نژاد دیگه رو هم پرورش داد ؟ کلا نژاد سازگاریه یا پرخاش گره ؟
ممنان
برای نر 9 ماهگی و ماده 14 ماهگی امکان جفت گیری هست.سن بلوغ چقدره ؟
همچنین دوره بارداری چند ماهه است ؟
در خصوص رنگ و خال های روی بدن چه میزان ارث بری وجود داره ؟ مثلا قلاده نر با ترکیب رنگ سفید و مشکی ( مشابه اوتارتون ) با قلاده ماده با ترکیب رنگ مشکی خالص یا قهوه ای . چطور ارث بری صورت میگیره ؟
مثلا قلاده نر با ترکیب رنگ سفید و مشکی ( مشابه اوتارتون ) با قلاده ماده با ترکیب رنگ مشکی خالص یا قهوه ای . چطور ارث بری صورت میگیره ؟
خواهش میکنم. وظیفه بودممنونم از راهنمای تون
درخصوص قیمت توله ها هم اگه ممکنه بفرمایین . ممنان
بنده تخصصی گریت دین پرورش میدم.داداش یه توله هاسکی میخوام.داری؟ حدود قیمتشو بهم بگی ممنون میشم
پیسی نوعی بیماری در انسان ها که رنگ پوستشون میپره...ببخشید من اطلاعی نداشتمپیسی چیه دیگه؟!
وجود لکه صورتی روی بینی و زیر شکم در رنگ ابلغ طبیعیه و سگ های مقام دار دنیا هم این لکه ها رو دارن.
پرسیدن عیب نیست بلکه سوال کردن عیب است.[emoji1]پیسی نوعی بیماری در انسان ها که رنگ پوستشون میپره...ببخشید من اطلاعی نداشتم
داداش این سگایی که عین گرگ هستن رنگشونم خاکستریه اونا چه جوریاس بدرد چه کاری میخوره؟حدود قیمت ؟
درودسلام داداش
من یه توله بولداگ آمریکایی که تپل هستش میخوام
میتونین برام از همکاری که مثل خودت کار درست باشه برام تهیه کنی؟
درود.سلام
رفیق شرایط نگهداری راتوایلر نسبت به دوبرمن سخت تره ؟
از نظر خوراک و حرف گوش کنی با دوبرمن خیلی فرق داره ؟