• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تيوتر پايونير ts-s20

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان - چرا بحث میکنین؟ خب شما نمیخری یکی دیگه میخره - صاحب تاپیک قیمتت مناسبه حتی اگه چینی هم باشه الان مسخره ترین تیوتر های بازار 40 تومن قیمت کف هست میره به بالا با این قیمت مارک پرت میدن دستت - انشالله خوب بفروشی - بحثی هم نیست بین خریدار و فروشنده - شما شک داری نخر - خودم کامپوننت دارم وگرنه بر میداشتم - در هر صورت هر دوطرف موفق باشید :blush:

نه داش حسن.ما تو سر و مغز خودمون زدیم که یه جفت تیوتر خفن گرند زرو رو به قیمت لااقل غیر مفت بفروشیم نشد.آخر هم 80 دادیم رفت.تنها عیبش هم کمی کثیف بودنش بود.
عکس هاش رو ببین.اصن با آدم حرف میزنه

http://forum.persiantools.com/t356101.html#post6597109

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان - چرا بحث میکنین؟ خب شما نمیخری یکی دیگه میخره - صاحب تاپیک قیمتت مناسبه حتی اگه چینی هم باشه الان مسخره ترین تیوتر های بازار 40 تومن قیمت کف هست میره به بالا با این قیمت مارک پرت میدن دستت - انشالله خوب بفروشی - بحثی هم نیست بین خریدار و فروشنده - شما شک داری نخر - خودم کامپوننت دارم وگرنه بر میداشتم - در هر صورت هر دوطرف موفق باشید :blush:
ممنونم دوست عزيز از حسن نيت شما
فروخته شده تاپيك باز گذاشتم كه جناب اشياني بعد از تست روي خودروشون نظرشون بيان كنن

Last edited:

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
ممنونم دوست عزيز از حسن نيت شما
فروخته شده تاپيك باز گذاشتم كه جناب اشياني بعد از تست روي خودروشون نظرشون بيان كنن

سلام دوستان تیوتر ها رسید من بستم به یه آمپ سونی واقعا عالی دوست خوبم ممنونم ازتون راستی اصلی هم بودن

arashghazali

Registered User
لایک‌ها
62
عاشقتم
ايشالله حالشو ببري
خوشحالم كه با شما معامله كردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا