• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تک و عمده قهوه مرغوب ایتالیا، کلمبیا و فله ویتنام، برزیل و اندونزی (کیفیت تضمینی)

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
داداش این بسته سبز
بسته سبز (100 درصد ربوستا، بالاترین میزان کافئین)

تاریخ تولید و انقضاش رو میشه بگی
سلام، انقضا 2016 هستش و تولید نخورده ولی تولید اینها معمولا برای 1 سال و نیم یا نهایت دو سال قبل هستش بسته های بزرگتر هم 2017 انقضاش هست.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام . برای فرنچ پرس چی موجود دارید ؟
سلام،
برای فرنچ پرس پیشنهاد میشه دون قهوه تهیه کنید و همون موقعی که خواستید دم کنید آسیابش کنید و فاصله بین آسیاب و دم کردن قهوه هر چقدر کمتر باشه نتیجه مطلوب تره ضمن اینکه دون قهوه باید نسبتا درشت آسیاب بشه.

coffewomen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خوبید من بسته سبز میخوام چطور میتونم بهتون پی وی پیام بدم ،نمیدونم . میشه خودتون به من پیام بدین
منتظرم
سلام خدمت دوستان پی تی،

مشخصات قهوه سان سالوادور ایتالیا موجود در بسته های 250 گرمی و 1 کیلویی به صورت پودر و دانه :

- بسته سبز (100 درصد ربوستا، بالاترین میزان کافئین)

این قهوه نسبت به دیگر محصولات تلخ تر بوده و از کافئین بالاتری برخوردار است.همچنین از کرم قوی و فندقی رنگی برخوردار است و به علت کافئین بالا چربی سوزی قوی برای ورزشکاران است.

قیمت بسته 250 گرمی (پودر) :
34000 تومان

قیمت بسته 1 کیلویی (دانه) :109000 تومان

------------------------------------------------------------------------------------------

- بسته قهوه ای (50 درصد ربوستا و 50 درصد عربیکا)

این محصول از ترشی، کرم و تلخی متوسطی برخوردار است همچنین از تمامی طعم قهوه اسپرسو به یک اندازه برخوردار است .

قیمت بسته 1 کیلویی (دانه) :
129000تومان

------------------------------------------------------------------------------------------

- بسته آبی (30 درصد ربوستا و 70 درصد عربیکا)

این محصول نسبت به ترکیب ۱۰۰٪ عربیکا از تلخی بیشتر، ترشی کمتر و کافئین بیشتریبرخوردار است.

141000 تومان

- بسته قرمز (100 درصد عربیکا)

کافئین این محصول کمتر است، بنابراین نسبت به محصولات دیگر سبکتر بوده و تلخی کمتری دارد.

147000 تومان

قهوه سانتوس (کلمبیا، پاناما و پرو) در بسته های 250 گرمی و 1 کیلوگرمی

بسته 250 گرمی (کلمبیا) : 25000 تومان

بسته 1 کیلویی (کلمبیا، پاناما و پرو) :
57000 تومان

- قهوه فله سانتوس (ویتنام، برزیل، اندونزی، چری، پی بی) دارک و مدیوم

قیمت به ازای هر یک کیلوگرم: 27000 تومان

دوستانی که خرید عمده دارند لطفا در پیغام خصوصی میزان درخواست خودشون رو اعلام کنند.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام این قهوه فله کیلویی 27 تومن شما رست شده است؟
و آیا امکانش هست مخلوط سفارش بدم؟ مثلا یک کیلو 800 گرم آرابیکا و 200 گرم ربوستا باشه؟
و هزینه ارسال یک بسته یک کیلویی تا تهران چقدر میشه؟
ممنونم

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام این قهوه فله کیلویی 27 تومن شما رست شده است؟
و آیا امکانش هست مخلوط سفارش بدم؟ مثلا یک کیلو 800 گرم آرابیکا و 200 گرم ربوستا باشه؟
و هزینه ارسال یک بسته یک کیلویی تا تهران چقدر میشه؟
ممنونم
پ خ شد خدمتتون.

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
من همیشه قهوه ترک استفاده میکردم الان طرز تهیه اینها به چه شکل هست؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
من همیشه قهوه ترک استفاده میکردم الان طرز تهیه اینها به چه شکل هست؟
فرقی نداره، "قهوه ترک" یکی از روش های دم کردن قهوه هستش، نکته ای که باید رعایت کنید این هست که برای قهوه ترک دون قهوه رو طوری آسیاب کنید که کاملا نرم و بصورت پودر در بیاد.

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
فرقی نداره، "قهوه ترک" یکی از روش های دم کردن قهوه هستش، نکته ای که باید رعایت کنید این هست که برای قهوه ترک دون قهوه رو طوری آسیاب کنید که کاملا نرم و بصورت پودر در بیاد.
من آسیاب شده میخرم
منظورم اینکه قهوه ای که شما داری آسیاب شده است؟طرز تهیش به چه صورته؟با قهوه جوش موکا شیر جوش؟
قهوه فرانسه رو نمیشه مثل قهوه ترک درست کرد می خوام بدونم تفاوتشون در چیه مثلا من اگه بخوام قهوه ربوستا بخرم با چی باید درستش کنم؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
من آسیاب شده میخرم
منظورم اینکه قهوه ای که شما داری آسیاب شده است؟طرز تهیش به چه صورته؟با قهوه جوش موکا شیر جوش؟
قهوه فرانسه رو نمیشه مثل قهوه ترک درست کرد می خوام بدونم تفاوتشون در چیه مثلا من اگه بخوام قهوه ربوستا بخرم با چی باید درستش کنم؟
آسیاب شده هم داریم، محدودیتی برای طرز تهیه نداره به سلیقه شما بستگی داره که به چه شیوه ای قهوه دم میکنید و بیشتر میپسندید.
بله چون فرانسه و ترک دو شیوه ی متفاوت دم کردن قهوه هستن، تفاوتش هم در اینه که قهوه فرانسه رقیق هستش و دون قهوه هم زبرتر آسیاب میشه و در واقع عصاره قهوه هستش که مثل چای رقیقه و لرد و کف هم نداره.
ربوستا نوع دون قهوه هستش و برای شما محدودیتی از لحاظ شیوه دم کردن ایجاد نمیکنه فقط از لحاظ طعم و میزان کافئین متفاوته.

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
آسیاب شده هم داریم، محدودیتی برای طرز تهیه نداره به سلیقه شما بستگی داره که به چه شیوه ای قهوه دم میکنید و بیشتر میپسندید.
بله چون فرانسه و ترک دو شیوه ی متفاوت دم کردن قهوه هستن، تفاوتش هم در اینه که قهوه فرانسه رقیق هستش و دون قهوه هم زبرتر آسیاب میشه و در واقع عصاره قهوه هستش که مثل چای رقیقه و لرد و کف هم نداره.
ربوستا نوع دون قهوه هستش و برای شما محدودیتی از لحاظ شیوه دم کردن ایجاد نمیکنه فقط از لحاظ طعم و میزان کافئین متفاوته.
اخرین سوال بنده اینکه تاریخ انقضا داره؟صنعتی هست یا غیره؟
شرمند چون من قصد خرید دارم نمی خوام بعدا پشیمون بشم!
من 500گرم قهوه ترک از یه بنده خدایی خریدم طرف تو بسته بندی پلاستیکی ارسال کرده کلی هم نم داشته اصلا انداختمش رفتم!

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
اخرین سوال بنده اینکه تاریخ انقضا داره؟صنعتی هست یا غیره؟
شرمند چون من قصد خرید دارم نمی خوام بعدا پشیمون بشم!
من 500گرم قهوه ترک از یه بنده خدایی خریدم طرف تو بسته بندی پلاستیکی ارسال کرده کلی هم نم داشته اصلا انداختمش رفتم!
خواهش میکنم، قهوه فله منظورتون هست یا بسته بندی؟

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
خواهش میکنم، قهوه فله منظورتون هست یا بسته بندی؟
هر دو :D
بعد من از هر نوع قهوه گرمی هم بخوام می تونم خرید کنم؟
من 500گرم بسته آبی رو می خوام اگر امکانش هست بی زحمت شماره کارتتون و هزینه ی کلی رو برام ارسال کنید بنده شهرستان نوشهر هستم(مازندران)

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
هر دو :D
بعد من از هر نوع قهوه گرمی هم بخوام می تونم خرید کنم؟
من 500گرم بسته آبی رو می خوام اگر امکانش هست بی زحمت شماره کارتتون و هزینه ی کلی رو برام ارسال کنید بنده شهرستان نوشهر هستم(مازندران)
پ خ شد خدمتتون.

Behzad.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
برای خرید قهوه فله براتون پیام فرستادم لطفا پیام هاتون رو چک کنید
ممنون

beranush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام . با کیفیت ترین و تازه ترین دان قهوه هم روبوستا و هم عربیکای موجود رو برام پخ کنید

mohammadmax1

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
قیمت قهوه کلمبیا خالص چقدره؟

بالا