سلام، انقضا 2016 هستش و تولید نخورده ولی تولید اینها معمولا برای 1 سال و نیم یا نهایت دو سال قبل هستش بسته های بزرگتر هم 2017 انقضاش هست.داداش این بسته سبز
بسته سبز (100 درصد ربوستا، بالاترین میزان کافئین)
تاریخ تولید و انقضاش رو میشه بگی
سلام،سلام . برای فرنچ پرس چی موجود دارید ؟
سلام خدمت دوستان پی تی،
مشخصات قهوه سان سالوادور ایتالیا موجود در بسته های 250 گرمی و 1 کیلویی به صورت پودر و دانه :
- بسته سبز (100 درصد ربوستا، بالاترین میزان کافئین)
این قهوه نسبت به دیگر محصولات تلخ تر بوده و از کافئین بالاتری برخوردار است.همچنین از کرم قوی و فندقی رنگی برخوردار است و به علت کافئین بالا چربی سوزی قوی برای ورزشکاران است.
قیمت بسته 250 گرمی (پودر) : 34000 تومان
قیمت بسته 1 کیلویی (دانه) :109000 تومان
------------------------------------------------------------------------------------------
- بسته قهوه ای (50 درصد ربوستا و 50 درصد عربیکا)
این محصول از ترشی، کرم و تلخی متوسطی برخوردار است همچنین از تمامی طعم قهوه اسپرسو به یک اندازه برخوردار است .
قیمت بسته 1 کیلویی (دانه) : 129000تومان
------------------------------------------------------------------------------------------
- بسته آبی (30 درصد ربوستا و 70 درصد عربیکا)
این محصول نسبت به ترکیب ۱۰۰٪ عربیکا از تلخی بیشتر، ترشی کمتر و کافئین بیشتریبرخوردار است.
قیمت بسته 1 کیلویی (دانه) : 141000 تومان
- بسته قرمز (100 درصد عربیکا)
کافئین این محصول کمتر است، بنابراین نسبت به محصولات دیگر سبکتر بوده و تلخی کمتری دارد.
قیمت بسته 1 کیلویی (دانه) : 147000 تومان
قهوه سانتوس (کلمبیا، پاناما و پرو) در بسته های 250 گرمی و 1 کیلوگرمی
بسته 250 گرمی (کلمبیا) : 25000 تومان
بسته 1 کیلویی (کلمبیا، پاناما و پرو) : 57000 تومان
- قهوه فله سانتوس (ویتنام، برزیل، اندونزی، چری، پی بی) دارک و مدیوم
قیمت به ازای هر یک کیلوگرم: 27000 تومان
دوستانی که خرید عمده دارند لطفا در پیغام خصوصی میزان درخواست خودشون رو اعلام کنند.
سلام، ممنون، پیغام خصوصی ارسال کردم خدمتتون.سلام خوبید من بسته سبز میخوام چطور میتونم بهتون پی وی پیام بدم ،نمیدونم . میشه خودتون به من پیام بدین
منتظرم
پ خ شد خدمتتون.سلام این قهوه فله کیلویی 27 تومن شما رست شده است؟
و آیا امکانش هست مخلوط سفارش بدم؟ مثلا یک کیلو 800 گرم آرابیکا و 200 گرم ربوستا باشه؟
و هزینه ارسال یک بسته یک کیلویی تا تهران چقدر میشه؟
ممنونم
فرقی نداره، "قهوه ترک" یکی از روش های دم کردن قهوه هستش، نکته ای که باید رعایت کنید این هست که برای قهوه ترک دون قهوه رو طوری آسیاب کنید که کاملا نرم و بصورت پودر در بیاد.من همیشه قهوه ترک استفاده میکردم الان طرز تهیه اینها به چه شکل هست؟
من آسیاب شده میخرمفرقی نداره، "قهوه ترک" یکی از روش های دم کردن قهوه هستش، نکته ای که باید رعایت کنید این هست که برای قهوه ترک دون قهوه رو طوری آسیاب کنید که کاملا نرم و بصورت پودر در بیاد.
آسیاب شده هم داریم، محدودیتی برای طرز تهیه نداره به سلیقه شما بستگی داره که به چه شیوه ای قهوه دم میکنید و بیشتر میپسندید.من آسیاب شده میخرم
منظورم اینکه قهوه ای که شما داری آسیاب شده است؟طرز تهیش به چه صورته؟با قهوه جوش موکا شیر جوش؟
قهوه فرانسه رو نمیشه مثل قهوه ترک درست کرد می خوام بدونم تفاوتشون در چیه مثلا من اگه بخوام قهوه ربوستا بخرم با چی باید درستش کنم؟
تشکرآسیاب شده هم داریم، محدودیتی برای طرز تهیه نداره به سلیقه شما بستگی داره که به چه شیوه ای قهوه دم میکنید و بیشتر میپسندید.
بله چون فرانسه و ترک دو شیوه ی متفاوت دم کردن قهوه هستن، تفاوتش هم در اینه که قهوه فرانسه رقیق هستش و دون قهوه هم زبرتر آسیاب میشه و در واقع عصاره قهوه هستش که مثل چای رقیقه و لرد و کف هم نداره.
ربوستا نوع دون قهوه هستش و برای شما محدودیتی از لحاظ شیوه دم کردن ایجاد نمیکنه فقط از لحاظ طعم و میزان کافئین متفاوته.
خواهش میکنم، قهوه فله منظورتون هست یا بسته بندی؟تشکر
اخرین سوال بنده اینکه تاریخ انقضا داره؟صنعتی هست یا غیره؟
شرمند چون من قصد خرید دارم نمی خوام بعدا پشیمون بشم!
من 500گرم قهوه ترک از یه بنده خدایی خریدم طرف تو بسته بندی پلاستیکی ارسال کرده کلی هم نم داشته اصلا انداختمش رفتم!
هر دوخواهش میکنم، قهوه فله منظورتون هست یا بسته بندی؟
پ خ شد خدمتتون.هر دو
بعد من از هر نوع قهوه گرمی هم بخوام می تونم خرید کنم؟
من 500گرم بسته آبی رو می خوام اگر امکانش هست بی زحمت شماره کارتتون و هزینه ی کلی رو برام ارسال کنید بنده شهرستان نوشهر هستم(مازندران)
پ خ شد خدمتتون.سلام
برای خرید قهوه فله براتون پیام فرستادم لطفا پیام هاتون رو چک کنید
ممنون
درود، متاسفانه در حال حاضر موجود نیست.سلام
قیمت قهوه کلمبیا خالص چقدره؟