• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش جدیدترین کتانی های ارجینال برندهای معروف

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
داداش جوابو منم بده لطفا

داداش موجود ندارم از این مدلا.هر چی هست مدلاشو گزاشتم.این روزا من زیاد نمیتونم بیام.اگه موحودیم می خوای بگیری لطفا زنگ بزن تا بدقولت نشم.09141781173

gsmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام آقای امانی
میخواهم به شما امتیاز دهم هین پیام میاد
Add Feedback
خطای زیر رخ داده است:
You are not allowed to view this page
کمک کنید لطفا

gsmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
چه تعداد باید پست داشته باشم؟
اصلا پست چی هست؟
در حال حاضر چه تعداد پست دارم؟
متشکرم

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
برادر، شما بیشتر با این جواب ها ما رو گیج میکنید
ببینید چین الآن گوشی و تلویزیون و ... هم میزنه، بهش هم نمیگن های کپی. اون شرکت کارخونه رو برده چین به خاطر کمتر شدن قیمت تمام شده مصولاتش
حالا اینهایی که شما بهش میگید اوریجینال همینه قضیه ش یا اینکه رپلیکا هستش و به اصطلاح های کپی؟
من 5 تا تیشرت خریدم از سایت خود آدیداس که دادم یه دوستی که از کانادا داشت میومد واسم آورد. دقت کن از سایت خود آدیداس،نه آمازون و ...
هم made in vietnam داره و هم چین. بهشون هم های کپی نمیگن، کاملاً اوریجینال و جنیون هستش
حالا قضیه کفش های شما چیه؟
جواب مساوی است با های کپی:D
چون هیچ چیزی بی دلیل ارزان نیست.o_Oمخصوصا کفش های برند دار
99 درصد کفش های داخل ایران غیر اصل هستند.
من خودم از وقتی بازار پر شده از بنجل کفش ملی رو ترجیح دادم.:D
مثلا
قیمت این رو با دلار روز حساب کن مشخص میشه!
Nike Air Max 2014 - Women's
$179.99
Nike Air Max 2014 Mesh Dark-Blue Peach Red
سایز : 40 الی 45
قیمت : 290,000

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
مثلا
$179.99
ممنون از شما که لا اقل پاسخ گو بودید
استارتر که کلا ...
نه خب من نرفتم دونه دونه بررسی نکردم، ولی مثلاً یه سری مدل هست تو خود سایت زده 100 دلار، بعد طرف میاد های کپی رو میفروشه 300 تومن و میگه اوریجینال آسیا و ... !

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
مثلا
$179.99
ممنون از شما که لا اقل پاسخ گو بودید
استارتر که کلا ...
نه خب من نرفتم دونه دونه بررسی نکردم، ولی مثلاً یه سری مدل هست تو خود سایت زده 100 دلار، بعد طرف میاد های کپی رو میفروشه 300 تومن و میگه اوریجینال آسیا و ... !

آقایون من نمیدونم واقعا یه جورایی متاسفم براتون.اقا جنس من های کپی نه،درجه 5.کسی شما رو مجبور به خرید نکرده که.برید به قول داداشمون از کفش ملی خرید کنید.ولی ازتون معضرت می خوام من باید بیام اینو بهتون توضیح بدم که الان دم عید هست و تا ساعت 11 تو مغازه هستم.وقت یه ناهار خوردن ندارم اونوقت شما انتظار دارید بیام بشینم با شما کل یندازم که جنسام های کپیه یا اصل.دلیل جواب ندادمم باید بیام توضیح بدم؟چطوره به مدیر بگین یه سیستم حاضر غایب هم بزاره هر کی دو سه شب نیمد یوزر رو بندازین بیرون.جالب تر از اونم اینه که چون من جواب ندادم همه مدلام شد های کپی.برادر من ، من احتیاجی به دروغ گفتن و بزرگ کردن جنسام ندارم.یه سری به صفحمون بزنی الان نردیک 11 هزار هوادار داریم.زیاد نگفته باشم کمش 8 هزار تاش مشتری فیکسمون هستن.من ضمانتم مشتریام هستن.اگه یه دونه از مشتریام پیدا شد بگه از کیفیت جنس ناراضی هستیم و از خرید کردن از ادیس نایک پشیمون کل جنسای من های کپی.یکم هم برید قوانین خرید از کشورهای اروپایی رو بخونید عالی بشه تا این اینجا بشینید معادله ریاضی کشف کنید و بنویسید جواب مساوی است با .....

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
آقایون من نمیدونم واقعا یه جورایی متاسفم براتون.اقا جنس من های کپی نه،درجه 5.کسی شما رو مجبور به خرید نکرده که.برید به قول داداشمون از کفش ملی خرید کنید.ولی ازتون معضرت می خوام من باید بیام اینو بهتون توضیح بدم که الان دم عید هست و تا ساعت 11 تو مغازه هستم.وقت یه ناهار خوردن ندارم اونوقت شما انتظار دارید بیام بشینم با شما کل یندازم که جنسام های کپیه یا اصل.دلیل جواب ندادمم باید بیام توضیح بدم؟چطوره به مدیر بگین یه سیستم حاضر غایب هم بزاره هر کی دو سه شب نیمد یوزر رو بندازین بیرون.جالب تر از اونم اینه که چون من جواب ندادم همه مدلام شد های کپی.برادر من ، من احتیاجی به دروغ گفتن و بزرگ کردن جنسام ندارم.یه سری به صفحمون بزنی الان نردیک 11 هزار هوادار داریم.زیاد نگفته باشم کمش 8 هزار تاش مشتری فیکسمون هستن.من ضمانتم مشتریام هستن.اگه یه دونه از مشتریام پیدا شد بگه از کیفیت جنس ناراضی هستیم و از خرید کردن از ادیس نایک پشیمون کل جنسای من های کپی.یکم هم برید قوانین خرید از کشورهای اروپایی رو بخونید عالی بشه تا این اینجا بشینید معادله ریاضی کشف کنید و بنویسید جواب مساوی است با .....
به به
استارتر عزیز
1- معذرت* درستش هست
2- من کل کل نداشتم با کسی. یه سوال ساده کردم و انتظار داشتم همونطور که جواب دیگران رو میدادید،جواب بنده رو هم بدید، پس بیخود سفسطه نفرمایید
3- کسی هم از شما دروغ و ... نخواست. اون دوستمون اومد چنین نتیجه ای گرفت بر اساس قیمت که خب منطقی به نظر می رسید.
4- ممنون میشم قوانین خرید از کشور های اروپایی رو کمی توضیح بدید! نه که ما جهان سومی هستیم نمیفهمیم ! فکر کنم اولین قانونش باید این باشه که فروشنده باید سوال های خریدار رو دقیق و به درستی جواب بده. من 1 سوال رو 3 بار پرسیدم و گویا از قضا متقارن شد با وقت ناهار و شام جنابعالی و نمی دیدید پست بنده رو !
5- بحث بنده کیفیت پایین نبوده. همون کفش ملی که شما مسخره ش می کنید تا چند سال پیش واقعاً کفش های با کیفیتی هم میزد. من فقط پرسیدم اصل هستن یا گپی، ولا غیر

موفق و پیروز باشید

gsmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
این مدل کتونی
$179.99
قیمت فروش در آمریکا هست نه آسیا

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان عزیز من شرمندتونم که نمیتونم جواب همهتون رو دونه دونه بدم.واقعا وقت یه دقه استراحت هم ندارم این روزا.دوستان در مورد سوال برخی دوستان بگم که اون مدلی که میگین مثلا تو سایت نایک خورده 120 دلار اون مدلی هست که تو امریکا و اکثر کشورهای اروپایی مثل کانادا به فروش میره و کیفیتش هم یه درجه بالاتر از همه مدلای موجود در اسیاست.ولی این که چرا نمیشه این کارا رو اورد دلیلش اینه که این کارا فقط مختص فروش تو نمایندگی های خود اون کشور هست و اگه برید به مغازه دار یا نمایندگی اونجا بگید که از یه مدل 20 جفت می خوام ببرم برا کشورهای دیگه بهتون نمیده و حق خروج هم نداریین.تازه حتی یک جفت هم خرید کنین باز هم حوق اوردن جعبش رو ندارید مگر این که بهونه کنید که کادوست و....
کارایی که تو اسیا زده میشه نوع دستگاهش با دستگاه های تمام اتوماتیک تو امریکا فرق داره.به همین خاطر قیمت همین کتونی ( البته من اینجا بحت کار درجه یک رو می کنم هم.با شرکتایی که مدلای مشابه با کیفیت پایین تر و قیمت پایین تر میزنن کاری ندارم ) تو اسیا به جا 120 دلار میشه تقریبا بین 90 تا 100 دلار.وقتی ما هم از هر کتونی بصورت تیراژ بالا خرید می کنیم ( مثلا از یه مدل نزدیک 200 جفت ) برا ما میان به قیمتای تقریبا بین 60 تا 90 دلار بسته به مدلش فاکتور می کنن.امیدوارم حرفام جواب سوالای خیلیا رو داده باشه.

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
از این مدل موجود ندارید ؟
B001N_4201_BEYOND_MT.jpg

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
یک کفش nike air max excellerate +2 از آقا مصطفی خریداری شد.با کیفیت و مطابق همون چیزی که فرمودند هست.واقعا کفش راحت و زیبا و با کیفیتی هست.
فقط یخورده حالمون از این تیباکس گرفته شد.چهار روز طول کشید که برسه!! با این حال از معامله و کیفیت جنسی که تحویل گرفتم راضیم
با ارزوی سال نکو برای آقا مصطفی و عزیزان pt

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
یک کفش nike air max excellerate +2 از آقا مصطفی خریداری شد.با کیفیت و مطابق همون چیزی که فرمودند هست.واقعا کفش راحت و زیبا و با کیفیتی هست.
فقط یخورده حالمون از این تیباکس گرفته شد.چهار روز طول کشید که برسه!! با این حال از معامله و کیفیت جنسی که تحویل گرفتم راضیم
با ارزوی سال نکو برای آقا مصطفی و عزیزان pt

مبارکت باشه داداش.سال نوی شما هم مبارک باشه.با آرزوی بهترین ها ...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ببخشید جنس اصل از جنس درجه دو رو چطوری میشه تشخیص داد ؟ من به عنوان خریدار وقتی فروشنده میگه جنسم اصله از کجا بدونم راست میگه ؟

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
ببخشید جنس اصل از جنس درجه دو رو چطوری میشه تشخیص داد ؟ من به عنوان خریدار وقتی فروشنده میگه جنسم اصله از کجا بدونم راست میگه ؟

متاسفانه جنس های تقلبی و کپی تو بازار ایران زیاده.ولی براتون در مورد مدلای نایک مثال میزنم.اگه تو مدلای کفش نایک ساخت هر کشوری به جز چین خورده باشه حالا هر چقدرم می خواد ب کیفیت باشه کفش کپی هست.ثانیا باید دارای شماره سریال معتبر هم رو جعبه و هم داخل خود کفش باشه.یه مورد دیگه هم هست که یو پی سی کفش هست که اونو شما نمیتونی بفهمی سفارش کجاست.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
متاسفانه جنس های تقلبی و کپی تو بازار ایران زیاده.ولی براتون در مورد مدلای نایک مثال میزنم.اگه تو مدلای کفش نایک ساخت هر کشوری به جز چین خورده باشه حالا هر چقدرم می خواد ب کیفیت باشه کفش کپی هست.ثانیا باید دارای شماره سریال معتبر هم رو جعبه و هم داخل خود کفش باشه.یه مورد دیگه هم هست که یو پی سی کفش هست که اونو شما نمیتونی بفهمی سفارش کجاست.
من یه جفت کفش نایک خریدم داخلش یه کاغذه که دوخته شده به کفش که معمولا مشخصات کفشم تووش مینویسه نوشته ویتنام یعنی این تقلبیه ؟ سووکت گوشی ایفون داره زیرش ...

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
من یه جفت کفش نایک خریدم داخلش یه کاغذه که دوخته شده به کفش که معمولا مشخصات کفشم تووش مینویسه نوشته ویتنام یعنی این تقلبیه ؟ سووکت گوشی ایفون داره زیرش ...
داداش گفتم دیگه.اونقدر جنسای مشابه زیاد شده که یواش یواش خود ما هم تو تشخیصش کم میاریم.منم هیچ وقت نه روی جنس میزارم نه از جنس چیزی کم می کنم.من تا جنس تو دستم نباشه هیچ نظری نمیتونم بدم که درجه یک هسن یا دو یا کپی ؟؟
اگه در مورد جنسای خودم سوالی در مورد اصل بودن یا نبودنش داری چون جنس خودم ست راحت تر میتونم جوابتو بدم.

avands

Registered User
لایک‌ها
115
سلام سایز 45 چیزی موجود دارید؟

mersad-mx

Registered User
لایک‌ها
27
آقا ازین آدیداس جدیدا که بهش میگن آدیداس ارّه ای موجود داری؟

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
با سلام.
از خود کفش Nike Air Max 2014 Mesh Dark-Blue Peach Red و زبانه اون تصویر برای بنده ارسال کنید. مناسبه رانينگه؟ با سپاس

بالا