• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش جدیدترین کتانی های ارجینال برندهای معروف

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام داداش! اقا این مدل نایک ایر مش 2014
رو ببریم نمایندگی تو تهران تایید میکنه یا نه های کپیه!؟
بعد شما سایز 43.5 رو هم دارید؟
کلا یک راهنمایی جامع میکنید؟

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
سلام داداش! اقا این مدل نایک ایر مش 2014
رو ببریم نمایندگی تو تهران تایید میکنه یا نه های کپیه!؟
بعد شما سایز 43.5 رو هم دارید؟
کلا یک راهنمایی جامع میکنید؟

سلام.در مورد سوالتون خدمتتون بگم که شما هر جنسی رو به غیر از جنسی که از خود نمایندگی بگیرید و ببرید اونجا اگه خود کارخونه نایکم اون رو بهتون داده باشه اینا میگن ارجینال نیست.ولی همینو بگم خدمتتون شماری سریال کفشی که میدم خدممتون با upc دقیقا همونیه که تو نمایندگی هست.اگه از سوالای بقیه کاربرا دقت کرده باشین من کامل نگفتم کار من الیه اصلی هست.چون همه ان کارایی که تو یران و نمایندگی ها میبینین بهترین کیفیت تولید شده در اسیا هست.ولی اگه راستشو بخوایم به مشتری بگیم یه درجه بالاتر از این تو کشورهایی مثل امریکا و.. زده میشه که فقط اجازه فروش تو خود همون کشور به صورت تک فروشی رو دارند.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام.در مورد سوالتون خدمتتون بگم که شما هر جنسی رو به غیر از جنسی که از خود نمایندگی بگیرید و ببرید اونجا اگه خود کارخونه نایکم اون رو بهتون داده باشه اینا میگن ارجینال نیست.ولی همینو بگم خدمتتون شماری سریال کفشی که میدم خدممتون با upc دقیقا همونیه که تو نمایندگی هست.اگه از سوالای بقیه کاربرا دقت کرده باشین من کامل نگفتم کار من الیه اصلی هست.چون همه ان کارایی که تو یران و نمایندگی ها میبینین بهترین کیفیت تولید شده در اسیا هست.ولی اگه راستشو بخوایم به مشتری بگیم یه درجه بالاتر از این تو کشورهایی مثل امریکا و.. زده میشه که فقط اجازه فروش تو خود همون کشور به صورت تک فروشی رو دارند.
اخه یک چیز وقتی قیمت کار مثلا 120 دلار هست بعد چجوری میشه 290!
اگه یک درجه پایین تر از اصله یک جای تو کویتیها میده 210 همین ایر مش رو حالا میشه بگید از کدوم نوع هست یعنی همونی که تو سایت خود نایکه یا اونی که تو کویتیها هست!
بعد مدل های دیگه رو هم میتونید بیارید؟

amani0056

Registered User
لایک‌ها
83
اخه یک چیز وقتی قیمت کار مثلا 120 دلار هست بعد چجوری میشه 290!
اگه یک درجه پایین تر از اصله یک جای تو کویتیها میده 210 همین ایر مش رو حالا میشه بگید از کدوم نوع هست یعنی همونی که تو سایت خود نایکه یا اونی که تو کویتیها هست!
بعد مدل های دیگه رو هم میتونید بیارید؟

داداش ببین مدلی رو که تو سایت خود نایک مثلا زده 120 130 دلار تولید اسیایی درجه یکش قیمت میخوره 100 دلار. ما هم چون تیراژ بالا میگیریم برا ما تقریبا بسته به مدلش بین 60 تا 80 دلار اینا در میاد.ولی همین کارا هم درجه بندی داره.ما بالاترین و بهترین کیفیت تولید شده تو اسیا رو میاریم.ولی مثلا یه مدل ایرمکس رو برا ما تو 5 6 کیفیت که هر کدوم یه قیمت داره ... من در مورد جنسای همکارام تا تو دستم نبینم هیچ نظری نمیدم ولی کاری رو که خودم میگم بالاترین کیفیتشه مطمعن باش تو کل اسیا از این بهترش پیدا نمیشه.مگر این که بگی برات یه جفت از اروپا بخرن و بفرستن.

s.wilson

Registered User
لایک‌ها
23
45 or 46

Sent from my iPhone using Tapatalk

malihe64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز سایز 38.5 مخصوص رانیگ و پیاده روی کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید

pouya619

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داش شمارت واسم پخ کن لطفا ..و اینکه میشه از داخل کتونی NIKE NEW AIR MAX 2013 یه عکس واسم بزاری ؟؟؟؟؟

seda65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نایک فری 5 مشکی فسفری دارید؟

s.wilson

Registered User
لایک‌ها
23
Bara mn free run nadarin

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
NIKE LUNAR CLIPSE +2
داداش من اين مدلو پسنديدم البته تو عكس!
مشكل اينجاس من هركفشي ديدم تو عكس بعد رفتم تو مغازه يا خيلي فرق داشته يا به نظر تو پا اوني نبوده كه فكر ميكردم
شما جايي تهران نداريد ادم از نزديك ببينه كفشو!؟

nilufarghv100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه کفش میخوام سایز 39 و هر برندی غیر نایک میتونید برام ایمیل کنی کاراتو و سفارش بدم بفرستین؟
از یه سری کارای ریبوک خوشم اومد اما سایزم نداشت

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
NIKE LUNAR CLIPSE +2
داداش من اين مدلو پسنديدم البته تو عكس!
مشكل اينجاس من هركفشي ديدم تو عكس بعد رفتم تو مغازه يا خيلي فرق داشته يا به نظر تو پا اوني نبوده كه فكر ميكردم
شما جايي تهران نداريد ادم از نزديك ببينه كفشو!؟

دوست عزیز منم باهات موافقم .از بس توی انجمن گفتن ایرمکس راحته رفتم مغازه برای خریدش ولی توی پام اصلا راحتی نداشت بااینکه بهترین ایرمکس بازار بود ولی سالامون خیلی عالی و راحت بود.بقولی اونقدر راحته که میشه باهاش خابید!!! البته نایک lunarglide هم پوشیدم خیلی عالی بود ولی نه به راحتی سالامون

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

seda65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نایک فری مردونه چه رنگیش هست؟
صفحه ی قبل که دخترونه هستن.
ممنون.

بالا