• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش جعبه آیفون 4g

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. ..دوستان عزیز یک عذ جعبه آیفون 4g موجود هست. .این جعبه 16g انلاک فکتوری هست. .گوشی 2ماه دزدیده شده و بلا استفاده هست دفترچه و متعلقات جعبه موجود است. .هندزفری و شارجز به صورت جدا از این تاپیک فروخته شده است فقط جعبه موجود است. ..هر کی خواست بنده در خدمتم. ...09367573997

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام. ..دوستان عزیز یک عذ جعبه آیفون 4g موجود هست. .این جعبه 16g انلاک فکتوری هست. .گوشی 2ماه دزدیده شده و بلا استفاده هست دفترچه و متعلقات جعبه موجود است. .هندزفری و شارجز به صورت جدا از این تاپیک فروخته شده است فقط جعبه موجود است. ..هر کی خواست بنده در خدمتم. ...09367573997

درود

منظورتون همون 4s هست ؟؟؟

یا حق

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
نه دوست عزیز 4 خالی هستش. ..

Up.......

Up.......

Last edited:

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
100 تومان میخرم
100 نمی خوا بدی 50 بیا مال تو. ..!

جعبه خالی رو چرا میفروشید ؟

جعبه اش که بدرد ما که نمی خوره یه سری ها کلکسیون جم می کنن یه سری ها هم سریال کارتون عوض می کنن یه گوشی لاک دارن یا میگیرن به اسم انلاک می فروشن خیلی کارا می کنن اینجا جاش نیست بگم. .

جعبه خالی رو چرا میفروشید ؟

جعبه اش که بدرد ما که نمی خوره یه سری ها کلکسیون جم می کنن یه سری ها هم سریال کارتون عوض می کنن یه گوشی لاک دارن یا میگیرن به اسم انلاک می فروشن خیلی کارا می کنن اینجا جاش نیست بگم. .

Up.......

Up. .........

Up. .......

Up. .......

Up. ......

Last edited:

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
من اصلا قیمت نمیدم. شما چند فروشنده هستی؟ ضمنا کدوم شهر هستین؟
بنده تهران هستم. ..یه بنده خدایی 40 می خواست هنوز اقدام نکردم بش بدم بقیه 35 می خواستن ،..به کارت میاد من در خدمتم. ..

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
کلا بیکار بودی گفتی یه چتی کرده باشیم دیگه. ..:) آخه میشه مطلبو خونده باشی بعد شماررو ندیده باشی از اون حرف ها زدیا. ..:)
والا ندیدم. بعدم توی تاپیکا اینقد رفت و امد زیاده که آدم یادش میره چی به چی بوده. ولی جدی بزار ببینم چی میشه. ۹۰درصد خریدارم داداش.

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
شرمنده داداش ندیدم. Up حسابش کن ؛)
کلا بیکار بودی گفتی یه چتی کرده باشیم دیگه. ..:) آخه میشه مطلبو خونده باشی بعد شماررو ندیده باشی از اون حرف ها زدیا. ..:)

والا ندیدم. بعدم توی تاپیکا اینقد رفت و امد زیاده که آدم یادش میره چی به چی بوده. ولی جدی بزار ببینم چی میشه. ۹۰درصد خریدارم داداش.
اکی دوست عزیز. .خواستی فردا تماس بگیر. .دیر تماس بگیری شاید دیگه نباشه. .هرکی زودتر تماس بگیره میدم میره ...

Up. ......

Up. ......

Up..........

Last edited:

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
منظور من از 100 همون 1000ریال بود عزیز

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
منظور من از 100 همون 1000ریال بود عزیز
چه خوب. ..شما دوست عزیز می ترسم ضرر کنی خدایی نکرده. .100تومنتو نگه دار بغالی رفتی اول بپرسرآدامس خروسی چنده اگه پولت رسید یکی بخر تا صبح لذتشو ببر. ..

Up.......

ختم تاپیک. ...به یکی از کاربرا فروخته شد. ..اشالله که به کارشون بیاد. ..یا حق.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا