• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش جعبه 5اس دزدیده شده و لوازم :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
احتمال زیاد ای پی خودشه که انقدر کم کلاه برداری کرده

im a LoSer

Registered User
لایک‌ها
38
ناشیه هر کی هست !
چون حرفه ای شماره تلفن میده و ... !

im a LoSer

Registered User
لایک‌ها
38
اتفاقا ما لان شماره تلفه این آرش که اینکار کرده داریم دیروز صافدل زنگ زد اولش گفته بوده بله من آرشم بعدش انکار کرده بوده !
مهم سند و مدرکه وگرنه اون که زیر بار نمیره !
باید ip باشه !

miladsooti

Registered User
لایک‌ها
379
با سلام خدمت دوستان عزیز
طبق گفته های کاربر محترم pma76 ظاهرا استاتر با سوء استفاده از حساب بانکی بنده ( 4 شماره آخر کارت 5583 - بانک ملی ) اقدام به کلاهبرداری نموده است خواهشمندم دوستان برای جلوگیری از کلاهبرداری های احتمالی دیگر اگر شماره حسابی با نام بنده، از فرد یا افرادی در پرشین تولز دریافت کرده موضوع را سریعا به بنده و مدیر سایت پرشین تولز اطلاع دهید.
لطفا قبل از خرید حتما تاکید میکنم حتما لینک رو به رو را مطالعه فرمایید : لـــــیـــنـــک
با احترام
هادی صافدل
از منم 30 هزار تومن کلاه برداری کرده باید چکارکنم ؟:(:(:(:(:(:(:(

im a LoSer

Registered User
لایک‌ها
38
من شکایت کرده بودم از صاحب حساب بعد معلوم شد صاحب حساب دخالت نداشته ( 1 دردصد شک دارم ) امروز می حواستم برم شکایتو عوض کنم که نرفتم !
فردا میرم !
شماره تو برام p.m کن !
رفتم اون جا بهت زنگ بزنم !

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
عجب شانسی اوردم. منم میخواستم اینو ازشون ۱۵۰بردارم.ولی راضی به اول واریز نشدم و بیخیال شدم.
واقعا متاسفم برای اینجور افراد که خودشون رو برای این مقدار بی ارزش الوده میکنند.اخه مرد حسابی میخواید دزدی کنید حداقل درست حسابی دزدی کنید اسم دزدارو خراب نکنید.تخم مرغ دزدای بدبخت

Sent from my Nokia 1100:D

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
عجب شانسی اوردم. منم میخواستم اینو ازشون ۱۵۰بردارم.ولی راضی به اول واریز نشدم و بیخیال شدم.
واقعا متاسفم برای اینجور افراد که خودشون رو برای این مقدار بی ارزش الوده میکنند.اخه مرد حسابی میخواید دزدی کنید حداقل درست حسابی دزدی کنید اسم دزدارو خراب نکنید.تخم مرغ دزدای بدبخت

Sent from my Nokia 1100:D
این مقدار هم برای بعضیا پول زیادیه...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

sormob

Registered User
لایک‌ها
28
من هم قصد خريد داشتم
تاپيك رو ديدم
چند تا چيزي رو كه جالب و عجيب بود برام و معامله نكردم رو ميگم
١-دزدي تو بانك!
٢-ادمي كه ايفون داره بياد واسه ١٠٠-١٥٠ لوازمشو بفروشه؟!!!
٣-يه هدفونش فقط ١٢٠ چوقه بعد چيجوري بدون نه چك نه چونه راضي شد همرو با هم يعني هدفون شارژر با كابل رو به من ١٣٠ بده!!!
٤-گفت من شيرازم
منم تازه اگه حضوري معامله كنم بازم احتمال خريدم ١٠٪ هستش! يعني كلا به خودمم اعتماد ندارم!
٥-ادميكه ٣/٥ پول گوشي داده به قول خودش بايد يه بيكار علاف كلاه بردار باشه كه ساعت ٣-٤ صبح به من پي ام بده! درسته؟! اخه ادم حسابي كه اينجوري نيستش؟!

٦-الان ديگه هر درو دهاتي ميدونه كه ios 7 قابليت find my iphone رو داره و هركي بدزده و يا گم شه گوشي
حتي به درد اوراق كردنم نميخوره
يعني خيلي بخرن ٢٠٠ تومنه.بعد چيجوري يارو انقدر شوت ميزنه؟!
همه ي اينا بو دار بود.
به هر حال اين ادم با اينجور كلاه برداريا خيلي نميتونه ره به جايي ببره چون خيلي سوتي زياد داده
و كساني كه متاسفانه مال باخته هستند بايد بهشون بگم كه وقت سرزنش نيست
بياييد اگاهي بديد به ملت

بياييد تجربه خودتون رو بزاريد تا همه بدونند و اگاه شن
و شك نكنيد كه هزار برابر مالي كه از شما خورده رو خرج دوا درمونو بدبختياش خواهد كرد.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا