• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش جعبه galaxy S-plus

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
نکته آموزشی: تو فرانسه گوشی دوست خواهرمو تو مترو ازش زده بودن وقتی رفته بودن با کارتونش پیش پلیس سریع پیگیر شده بودن و شماره تماس ازشون گرفته بودن و بدون دریافت هیچ هزینه و برو بیایی گفته بودن برین منزل با خیال راحت ما درستش می کنیم و اوپراتورشون هم یه گوشی سریع در اختیارشون گزاشته تا گوشیو پیدا کنن! و بعد 1 هفته زنگ زدن که طرفو گرفتیم تشریف بیارین خسارتتونو بگیرین و نتنها هزینه گوشی آکبند رو بهشون دادن بلکه 100 یورو هم بخاطر اینکه این اتفاق باعث شده ترسو دلهره بگیرن و روزشون خراب شه بهشون خسارت دادن + 3 جلسه مشاوره رایگان برای از بین بردن استرس ایجاد شده! :blink:

با خوندن پست های دوستان و خودتون کلا افسرده شدم رفت :(
اما اوج افسردگی این قسمت نکته آموزشی بود :weird:
3 جلسه مشاوره رایگان برای از بین بردن استرنــــــس :eh: این دیگه شاهکار بود ، باید بخونم : خوشا بحالت ای فرانسوی چه شاد و خرم چه باکلاسی

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
ما نفهمیدیم برادر پیدا شد؟آگه نشده 15میخرم
داداش هنوز که پیداش نشده ولی اگه نشه هم 100 تومن از قیمت گوشی بخاطر کارتون نداشتن میوفته اونوقت کارتن خلیرو 15 تومن؟! 100 تومن نمیخام بدم اشتباه نشه ولی 15 تومنم دیگه خیلی کمه

با خوندن پست های دوستان و خودتون کلا افسرده شدم رفت :(
اما اوج افسردگی این قسمت نکته آموزشی بود :weird:
3 جلسه مشاوره رایگان برای از بین بردن استرنــــــس :eh: این دیگه شاهکار بود ، باید بخونم : خوشا بحالت ای فرانسوی چه شاد و خرم چه باکلاسی
من خودم بیشتر! وقتی خاهرم داشت پشت تلفون اینارو می گفت من دقیقا داشتم می سوختم که این پلیسه ما داریم؟! اقا نه مشاوره خاستیم نه خسارت نه پول گوشی آک لامصبا طرفو بگیرین! 1هفته ایم نخاستیم! 1 ماهه بگیرین!

pz.ariya

Registered User
لایک‌ها
6
مرسی عزیز نه از طریق همون دوستم تو بیمارستان پیگیری کردم پیداش کرد هموجور که حدس میزدم هم سر رفیقش شکسته هم 3تا از دنده هاش کتفشم در رفته بازم هنوز من هنگم با این وضعیت چطوری اونجور پرید ترک موتور!!! :eek: شانسم خود آقا دزده فرم بیمارستانو پر کرده جالبه بدونین 19 سال بیشتر نداره و پدرش هم سرپرستار یکی از بیمارستان های بزرگ اصفهانه! فعلا شماره موبایل خود پسره دستمه آدرس و محل کار باباشم دارم اگه جواب نداد میرم سراغ باباش ولی تا همیجا هم پول گوشیه در اومده رفیقش 540 خرجش شده! عذاب وجدان گرفتم:hmm: :(
دادا پشو برو گوشیو بگیر عذاب وجدان کلش گرده برو مالتو زنده کن گور بابای خودشو دندشو کتفش برو گوشی بگیر من جات دارم میسوزم:weird::grrr:

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
دادا پشو برو گوشیو بگیر عذاب وجدان کلش گرده برو مالتو زنده کن گور بابای خودشو دندشو کتفش برو گوشی بگیر من جات دارم میسوزم:weird::grrr:
مرسی عزیزم که بفکری والا این چندروز خیلی سرم شوغ بود فردا صبح میوفتم دنبالش

depot

Registered User
لایک‌ها
25
اقا من یه بار جلوی علاالدین یه گوشی دزدی خریدم ......... اول هی به یارو گفتم عمو فردا ردمون رو میگیرن میریزن تو خونه جلو زن بچه دستبندمون میزنن یه هفته بعد تو میدون ولیعصر اعداممون میکنن گفت خیالت تخت اطلاعات فلان ایسی که نفهمیدم اسمش چی بود پاک شده ؟!!!!!! نمیتونن رد بگیرن!!!! خلاصه دیدیم ارزون میده خریدیم بنده خدا شماره مبایلشم داد ( چه دزد با شرافتی ) گفت رد گرفتن بیار پس بده ............... میخواستم بدونم چنین چیزی حقیقت داره یعنی مثلا اطلاعات یه ایسی رو پاک کنن نشه رد گرفت ؟؟؟؟؟

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
مرسی داداش ممنون!!!!
خب امروز با پدر اقا دزده تماس گرفتم خیلی جا خورد و قرار شد فردا هزینه گوشی رو بیاره بده حالا ببینیم میاره یا نه!

با تشکر از راهنمایی های همه دوستان امروز پدرش اومد 500 تومن پول گوشی رو داد و جعبه رو هم بهش تحویل دادم
لطفا تاپیک بسته بشه ممنون

Last edited:
بالا