• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش جک و جونور

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوستان .
توی نت و از طریق سایتها زیاد دیدیم انواع حیوانها از خزندگاه گرفته تا پرندگان فروش میره . حالا من چون تهران یا شهرای بزرگ دیگه رو زیاد نگشتم نمیدونم اونجاها به صورت فیزیکی این حیوانها ( مخصوصا خزندگان ) راحت خرید و فروش میشه ؟ منع قانونی نداره ؟

انواع مار و گربه و کاسکو و ...

توی شهر خودمون به جز 2-3 تا از این مغازه ها که فقط کفتر بازا راه انداختند مغازه تخصصی واسه فروش حیوانات نیست . اگه اطلاعاتی در مورد قوانینش دارید ممنون میشم بگید ، پیش خودم گفتم شاید فقط دامپزشکها حق فروش همچین حیوانهایی رو داشته باشند .

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
متاسفانه منع قانونی نداره دوست عزیز.
منتها زیر ساخت قوی میخواد نگهداری از حیواناتی که دارند و زنده نگه داشتنشون در شرایط سخت.:lol: ضمن اینکه سودشون خیلی خوی هست مشتریشون هم کم هست به همون نسبت.
شما فک کن تو تهران چند نفر در ماه ایگوانا میخرن مثلا. اکثرا زدن تو کار دلالی به هم میفروشن.
شده عین شاد آباد...

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
داداش قانونیش اینه که فقط دامپزشکا و یه سری مراکز معتبر حق فروش دارن ولی درواقع الان ننه ی صمدم داره این کارو میکنه
من شمالم یکی از رفیقام یه جفت هاسکی گرفته هی این بیچاره هارو جفت میندازه ازشون توله میگیره رو هوام توله هاشو میزنن

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
راستش تا حالا ندیدم فروشندگان این جک و جونورا دامپزشک باشن،اکثرا از کفتر بازی شروع کردن،تو شهر کوچیکی که من کار میکنم 2 تا پرنده فروشی داره که گاها سگ و سنجاب و همستر و ... میفروشن یکی کارگر معدنه دومی هم سیکل نداره و کار دومش اینه که مرغ زنده میفروشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
متاسفانه منع قانونی نداره دوست عزیز.
منتها زیر ساخت قوی میخواد نگهداری از حیواناتی که دارند و زنده نگه داشتنشون در شرایط سخت.:lol: ضمن اینکه سودشون خیلی خوی هست مشتریشون هم کم هست به همون نسبت.
شما فک کن تو تهران چند نفر در ماه ایگوانا میخرن مثلا. اکثرا زدن تو کار دلالی به هم میفروشن.
شده عین شاد آباد...

چرا متاسفانه ؟:D
همچین کمم خرید و فروش نمیشه شهرستان هم زیاد ندیدند تازه اولش که ببینند بازارش خیلی داغه بعد از تب و تاب میافته .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
داداش قانونیش اینه که فقط دامپزشکا و یه سری مراکز معتبر حق فروش دارن ولی درواقع الان ننه ی صمدم داره این کارو میکنه
من شمالم یکی از رفیقام یه جفت هاسکی گرفته هی این بیچاره هارو جفت میندازه ازشون توله میگیره رو هوام توله هاشو میزنن

ادرس ننه صمد رو بی زحمت پ.خ کن :D همین دیگه الان واقعا تو بورسه ، البته سگ رو که نمیشه علنی خرید و فروش کرد چون نجسه خیلی روش حساسند سریع مغازه رو پلمپ می کنند به جرم محاربه :D

بالا