عزیز این قیمتی که شما میگی برای دو ماژول 4 گیگ 2133 اونم 4*2 یعنی یک پک دوال و بدون گارانتی هست !(مثلا کولینگ سیس)
نه برای دو ماژول متفاوت یکی 2000 یکی 2133 اونم حجم 2 گیگ و گارانتی شرکتهایی که جمع شدند.
دلیل فروش نرفتنشون هم همینه.
بله اینم در نظر بگیرید که همین الان رم دامنیتور جی تی 2*2g تو پاساژ ایران 420 تومن همونطور که اطلاع دارید دامنیتور دیگه وارد نمیشه مگر بصورت تک یا سفارشی با قیمتهای کذاف
رم 2133 بالستیک هم میشه گیر اورد به صورت تریپل استفاده کرد ولی مشکل اصلی اینجاست که cpu i3-2100 و تا باس 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه و الان تو قسمت استارت کامپیوترم میرم این رمهارو 1333 میشناسه
حداقل cpu مناسب برای این رمها i5 , i7 هست
مشکلی نیست شما همین دامنیتور برای من با همین مشخصات بیارید خودم 120 ازتون برمیدارم
اگر رمهای دامینیتور جی تی نمیان دلیلش اینه که دیگه تولید نمیشن و دامینیتور پلاتینیوم بجاش داره میاد.شما و هیچ شخص دیگه ای نمیرید 420 تومان پول 2*2 بدید !
عزیزم تشریف ببرید زیر زمین ایران مغازه کستل یه سر بزنید.
الان آقای حسینی دارن رمهای جی اسکیل باس 2400 و 2133 با حجم 4*2 رو وارد می کنند به قیمت 270 و 300 تومان !
سفارش و واردات رمهای Gskill - خریدو فروش RAM - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
اتفاقا اونجا رفتم ولی قیمتش همین بود
چرا تولید نمیشه خود شرکتش داره میفروشه تو سایتش مستر کارت داشته باشید میتونید اینترنتی خرید کنید یعنی الان ونجنس سری جدید اومده یعنی قبلیها دیگه تولید نمیشه اینم از اون حرفها بود
http://www.corsair.com/us/memory-by-product-family/dominator.html
زنگ زدم محمدرضا(کستل)گفت اصلا یکسالی هست 2*2 نداریم !
چطور شما قیمت کردید؟!
بله عزیزم یا تولید متوقف و یا تولید محدود میشه !
تو سایت های بزرگ فروش اینترنتی هم بخوبی قابل رویت هست اکثر مدلهای قدیمی دیگه موجود نیستن و مدلهای جدید زیاد شدن :
Newegg.com - Computer Hardware, Memory, Desktop Memory, Corsair, 240-Pin DDR3 SDRAM
داداش تو تاپیکم گفته بودی تعویض
رمم رو میدم با 70 تومن سر خوبه؟
هر کی هم ارسال با خودش
!!!!دوست عزیز یه نگاه به این کن 10 دقیقه پیش فروش رفت=فروش رم CORSAIR DOMINATOR GT 4GB 2 x 2GB 1866 با فن و جعبه - خریدو فروش RAM - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
با فنش که تنها 60 پولش بود 180 فروش رفت قیمتت رو بیار پایین خودم ازت برمیدارم.
به نظر خودتون الان این پیشنهاد منصفانه است
خودتون که تهرانید اگر سمت پاساژ ایران هستید قیمت رم خودتون با رمهای من میگیریم هر چقدر بود من 15% از قیمت رمهای خودم کم میکنم
!!!!
واقعا این ده دقیقه پیش فروش رفت؟؟
کمی به تاریخ توجه بفرمایید ...
این قیمت استثنا بود و دیگر هم کسی به این قیمت نخواهد داد ...
رمش رو 190 و کولر رو 55 فروختند ...
پیشنهاد شما چیه دوست عزیز
شما منصفانه یه قیمت بده
اره دیدمش ولی رمش 1866 با کلاک cl9 در حالی یکی از رمها باس 2133 کروشیال و دیگری 2000 با کلاک cl8
جالب اینجاست طرف تحقیق نکرده سریع میاد تایپک ما رو پیدا میکنه نظر میده:happy: اگه اون رمها رو همین الان 240 پیدا کنی خودم رو هوا ازت میخرم
دیگه کم کم داره تعداد اسپم ها بالا میره دوستان الان این دو رم خیلی راحت روی مینم بصورت دوال کار میکنن فقط مشکل اینجاست که cpu i3-2100 و تا 1333 بیشتر نمیشناسه
عزیز رمای شما پر پرش تو پاساژ ایران بین 110 تا 20 متغیر خواستید براتون میارم شما یه قیمت بدید اگه عادلانه بود معاوضه کنیم
دوست عزیز شما نظرت رو بگو
من اول گفتم 70 گفتی کمه
الان میگم 80 بازم میگی کمه
ولی نهایت اگر 85 هستی من معاوضه میکنم
رم من 125 که خودم گذاشتم و رم نو هست و باز نشده
رم شمام 210 به گفته خودت
85 قیمت نهایی خواستی لطفاً پ خ بده
برادر جان اگه از این مورد corsair دوتا داری دوتاشو با هم میخرم ،یکی بدردم نمیخوره،اگه داری پخ بده؟
corsair dominator-gt باس 2000 کلاک 2G cl8