سلام
میدونم چی میگی دوست عزیز ولی مزایده گذاشتن کالایی قوانین و شرایط خودشو داره زمانیکه جنسی میزاریم واسه فروش میشیم فروشنده(یعنی قوانین و ضوابط سایت رو قبول کردیم)
یه بار من یه ایکس باکسی گذاشتم قیمتش 700 تومن بود خریداری شد 550 تومن اینجا نه جای دیگه
حالم گرفته شد ولی میگن خودکرده را تدبیر نیست فکرشو کردم گفتم ولش کن نمیفرستم ولی وجدانم قبول نکرد فکر اینو کردم که حالا وقت خودم گور سیاه وقت بقیه رو گرفتم چند نفر رو الاف کردم یکی رو خوشحال کردم خلاصه واسش فرستادم کلی هم دعام کرد و واقعا پولش واسم خیر داشت چون تو دلم چیزی نزاشتم هم من راضی هم طرف راضی بود
پس به نظر بنده کاری که میکنیم باید تمومش کنیم میگن کار درست آن کرد که تمام کرد
موفق باشی
مانیتور هم میتونم 150 تومن نهایتش ازت بگیرم بهت بدم،دست قسم نداریم ولی به خدا اگه ببینیش عاشقش میشی
دو نمونه از این مانیتور داریم یکی معمولیه یکی هم نمونه مال منه که فوق العاده کیفیت تصویرش بالاست و اگه خواستی واست نگهدارم همراه سیستم ندم به کسی
میتونی کسی هم اگه شیراز آشنا داری بیاد ببینتش تاییدش کنه
بنده 2 تا آمپ باید ببندم رو سیستمم مجبورم خازن بخرم
تا فردا پس فردا هم فروشنده معتبر میشم که خیال همه واسه خرید و فروش از طرف بنده راحت بشه
حرفات کاملا"صحیحه داداش عزیز
بنده هم قصدم فروشه نه کسی رو معطل کردن اما بیرونم به دوستام گفتم که میخوام بفروشم ممکنه کسی پیدا بشه قیمت بالایی بخوادش!اما دوس دارم جنسمو اینجا بفروشم
شماهم که دنبال خازن قوی هستی این جوابگو هرسیستمی هست.شما میتونی یه قیمت از خازنای بازار بگیری بعد ارزش اینو میبینی چقدره
مانیتورم کلا"قیمتش بالاس1هفته پیش یه22تا پای معامله رفتیم و 320قانع بود طرف اما حسابم خالی بود و زدن بردنش!و منظرم مانیتور خودمو بفروشم بعد بگیرم.الان یکم پول لازمم