• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خازن8فاراد بوستر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
من خودم 180خریدم و از جعبه درش نیاوردم اصلا"!قیمت فروش فوری بنده150هست
منکه ضرر کردم نمیتونم مث مغازه دار بدم اما خداوکیلی دارم از قیمت خرید اونا کمتر میدمش!
منم پخش رو ماشینم داشتم ولی 2تای دیگه خریدم الان یکیشونو دارم هنوز!خواستم آمپامو2تا کنم اینو ببندم که امپمم فروختم!
قصد جسارت و توهین به کسی رو ندارم ولی این قیمت واسه کسی که خودش میخواد ببنده میصرفه نه کسی که بخواد مفت بخره ازش سود ببره.....

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
میدونم چی میگی دوست عزیز ولی مزایده گذاشتن کالایی قوانین و شرایط خودشو داره زمانیکه جنسی میزاریم واسه فروش میشیم فروشنده(یعنی قوانین و ضوابط سایت رو قبول کردیم)
یه بار من یه ایکس باکسی گذاشتم قیمتش 700 تومن بود خریداری شد 550 تومن اینجا نه جای دیگه
حالم گرفته شد ولی میگن خودکرده را تدبیر نیست فکرشو کردم گفتم ولش کن نمیفرستم ولی وجدانم قبول نکرد فکر اینو کردم که حالا وقت خودم گور سیاه وقت بقیه رو گرفتم چند نفر رو الاف کردم یکی رو خوشحال کردم خلاصه واسش فرستادم کلی هم دعام کرد و واقعا پولش واسم خیر داشت چون تو دلم چیزی نزاشتم هم من راضی هم طرف راضی بود
پس به نظر بنده کاری که میکنیم باید تمومش کنیم میگن کار درست آن کرد که تمام کرد
موفق باشی
مانیتور هم میتونم 150 تومن نهایتش ازت بگیرم بهت بدم،دست قسم نداریم ولی به خدا اگه ببینیش عاشقش میشی
دو نمونه از این مانیتور داریم یکی معمولیه یکی هم نمونه مال منه که فوق العاده کیفیت تصویرش بالاست و اگه خواستی واست نگهدارم همراه سیستم ندم به کسی
میتونی کسی هم اگه شیراز آشنا داری بیاد ببینتش تاییدش کنه
بنده 2 تا آمپ باید ببندم رو سیستمم مجبورم خازن بخرم
تا فردا پس فردا هم فروشنده معتبر میشم که خیال همه واسه خرید و فروش از طرف بنده راحت بشه

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
سلام
میدونم چی میگی دوست عزیز ولی مزایده گذاشتن کالایی قوانین و شرایط خودشو داره زمانیکه جنسی میزاریم واسه فروش میشیم فروشنده(یعنی قوانین و ضوابط سایت رو قبول کردیم)
یه بار من یه ایکس باکسی گذاشتم قیمتش 700 تومن بود خریداری شد 550 تومن اینجا نه جای دیگه
حالم گرفته شد ولی میگن خودکرده را تدبیر نیست فکرشو کردم گفتم ولش کن نمیفرستم ولی وجدانم قبول نکرد فکر اینو کردم که حالا وقت خودم گور سیاه وقت بقیه رو گرفتم چند نفر رو الاف کردم یکی رو خوشحال کردم خلاصه واسش فرستادم کلی هم دعام کرد و واقعا پولش واسم خیر داشت چون تو دلم چیزی نزاشتم هم من راضی هم طرف راضی بود
پس به نظر بنده کاری که میکنیم باید تمومش کنیم میگن کار درست آن کرد که تمام کرد
موفق باشی
مانیتور هم میتونم 150 تومن نهایتش ازت بگیرم بهت بدم،دست قسم نداریم ولی به خدا اگه ببینیش عاشقش میشی
دو نمونه از این مانیتور داریم یکی معمولیه یکی هم نمونه مال منه که فوق العاده کیفیت تصویرش بالاست و اگه خواستی واست نگهدارم همراه سیستم ندم به کسی
میتونی کسی هم اگه شیراز آشنا داری بیاد ببینتش تاییدش کنه
بنده 2 تا آمپ باید ببندم رو سیستمم مجبورم خازن بخرم
تا فردا پس فردا هم فروشنده معتبر میشم که خیال همه واسه خرید و فروش از طرف بنده راحت بشه

حرفات کاملا"صحیحه داداش عزیز
بنده هم قصدم فروشه نه کسی رو معطل کردن اما بیرونم به دوستام گفتم که میخوام بفروشم ممکنه کسی پیدا بشه قیمت بالایی بخوادش!اما دوس دارم جنسمو اینجا بفروشم
شماهم که دنبال خازن قوی هستی این جوابگو هرسیستمی هست.شما میتونی یه قیمت از خازنای بازار بگیری بعد ارزش اینو میبینی چقدره
مانیتورم کلا"قیمتش بالاس1هفته پیش یه22تا پای معامله رفتیم و 320قانع بود طرف اما حسابم خالی بود و زدن بردنش!و منظرم مانیتور خودمو بفروشم بعد بگیرم.الان یکم پول لازمم

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
خب پس هر جور راحتی
اگه فروش بره مبارک طرف باشه
مانیتور هم کمتر این قیمت نمیدمش و شاید اصلا نفروختمش چون خیلی کیفیتش زیاده

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
خب پس هر جور راحتی
اگه فروش بره مبارک طرف باشه
مانیتور هم کمتر این قیمت نمیدمش و شاید اصلا نفروختمش چون خیلی کیفیتش زیاده
فعلا" که کسی نیستو بالاترین پیشهنادو شما دادای:)
شایدخداخواستومال خودت شد

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
هرچی خیره پیش میاد من که بخیل نیستم واست آپ هم میکنم شاید پیشنهاد بالاتر بود;)

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
تا امشب پیشنهاد بالاتری نبود بدوستمون تقدیم میشه
پایان مزایده امشب ساعت12

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
تاییدمیشه امروز ارسال میشه مبارکشون باشه

sarbolanndd