• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خودرو پژو 405 خوشگل مدل 83 بشرط ...هرکی بخره برندست...بدو بیا تو ضرر نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rzhoni

Registered User
لایک‌ها
28
دقيقاااااااااا دنبال همچين موردي هستم
اما صد حيف كه پولم شهريور ماه حاضر ميشه

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
والا من واسه خرید و فروش ماشینام که رفتم بنگاه اینطوری حساب کردن
واسه پراید سالی 300 کم میکنن واسه پرشیا و 405 و سمند هم سالی 800
واسه 206 هم سالی 1.100
در ضمن بنده نظر خودمو گفتم (طبق تجربه ای که بعد از چند بار معامله با بنگاه دار داشتم!)
منم این کسر قیمت رو طبق حرفهای این دوستمون زدم وگرنه شاسی اگه ضربه خورده باشه قیمت ماشین خیلی افت داره

بالا توضیح دادم که از کجا اوردم!!!

داداش گلم شاید ماها تازه واردیم و بلد نیستیم ولی اصلا قصد جسارت نداشتیم. محاسبات شما یکه. 20
من یه پراید 88 بیرنگ فول بیمه، یه سمند 90 صفر (بله صفر، زیر 1000 تا راه رفته)، یه 206 مدل 89 بیرنگ فول بیمه v20 ویک پرشیا دوگانه اسفند 91 موجود دارم فعلا
اگه امکانش هست بیا اینا رو برا ما با اون روش محاسباتت که بلدی بفروش، پورسانتت هم با خودم. ما بلد نیستیم که.

استارتر محترم من یه بنده خدایی اطراف شما دارم بمن سپرده براش ماشین بخرم (البته مدل بالاتر مد نظرش بود) من باهاش تماس میگیرم اگه مشخصات ماشین شما رو پسندید و این دوست بالایی براتون نفروختن شاید این رفیق ما بخواد. چیزی که تو عکس میبینم به نظر میرسه طبق حرفاتون ماشین کاملا سر پاست.

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
حالا ما که ماشین شناس نیستیم
ولی یه قیمت دربیارید بزارید اینجوری فروش نمیره
من اگه بدونم قیمت دقیقش چنده به جیبم نگاه میکنم ببینم اگه داشته باشم میخرم
اینجوری فقط عزیزان نظراتشون رو میگن و قیمت واحد ازش در نمیاد

mahdiar-82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت که گفتید کارشناسی هست یا قیمت خودتون هست؟:wacko:

البته من عاشق 206 هستم

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دقيقاااااااااا دنبال همچين موردي هستم
اما صد حيف كه پولم شهريور ماه حاضر ميشه

داداش قابل شمارو نداره بیا ببر شهریور ماه پولش رو بده

استارتر محترم من یه بنده خدایی اطراف شما دارم بمن سپرده براش ماشین بخرم (البته مدل بالاتر مد نظرش بود) من باهاش تماس میگیرم اگه مشخصات ماشین شما رو پسندید و این دوست بالایی براتون نفروختن شاید این رفیق ما بخواد. چیزی که تو عکس میبینم به نظر میرسه طبق حرفاتون ماشین کاملا سر پاست.
مشکلی نداره داداش اگر پسنذ کردن من در خدمت شما هستم ..دوستان فقط خدمت شما عرض کنم که ماشین در بیرون از فروم هم به چند نفر از دوستان سپرده شده ولی من دوست دارم ماشینو به کسی بدم که قدرشو بدونه و خوب نگه داره .پس اگر کسی میخواد زود اعلام کنه بعدا شرمنده دوستان نشم .

به قول معروف مال مال دوسته

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
خوشرنگ و تمیز
جاییش رنگ یا صافکاری نداره که ؟
دوست گلم عرض کردم که در پست اول کاپوت و یکی از گلگیرها نصفش رنگ هست و ضربه محکم نخورده در اثر حل دادن ماشین این اتفاق بصورت ناگهانی افتاده و جزعی بودش قلب ماشین سالم سالم هستش.

مصرف بنزین شاید باور نکنید دقیقا مثل پراید هستش و بو میکشه من از شهر آستارا تا خود پل فردیس کرج با 25 لیتر بنزین با سرعت 110 رفتم و باز بنزین داشتم و چراغ بنزین هم خاموش بودش

فداي محبتت داداش گلم
ايشالا كه پولش بركت به زندگيت بده...

مرسی داداشم انشالله که شماهم بتونی وسیله بالاتر از این بخری انشالله که زانتیا و مزدا3 بخری

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
داداش گلم شاید ماها تازه واردیم و بلد نیستیم ولی اصلا قصد جسارت نداشتیم. محاسبات شما یکه. 20
من یه پراید 88 بیرنگ فول بیمه، یه سمند 90 صفر (بله صفر، زیر 1000 تا راه رفته)، یه 206 مدل 89 بیرنگ فول بیمه v20 ویک پرشیا دوگانه اسفند 91 موجود دارم فعلا
اگه امکانش هست بیا اینا رو برا ما با اون روش محاسباتت که بلدی بفروش، پورسانتت هم با خودم. ما بلد نیستیم که.

دوست عزیزم به جان خودم نه چیزی گیر من میاد نه چیزی از دست میدم ! ولی باور کنید من چندتا ماشینی که خرید و فروش کردم رو به همین ترتیب محاسبه کردن واسم، البته اینو هم بگم که توی قیمتی که واسه ی تصادف کم میشه هییییییییییچگونه تخصصی ندارم بنده :|

من کلا عذر میخوام ، بابت همه پستهام

حالا ما که ماشین شناس نیستیم
ولی یه قیمت دربیارید بزارید اینجوری فروش نمیره
من اگه بدونم قیمت دقیقش چنده به جیبم نگاه میکنم ببینم اگه داشته باشم میخرم
اینجوری فقط عزیزان نظراتشون رو میگن و قیمت واحد ازش در نمیاد
100 درصد موافقم
کلا تاپیکهایی که قیمت پیشنهادی یا قیمت خرید و فروش شده توی بازار رو میذارن مبنا، همیشه به همین ترتیب پیش میره، یکی میگه سر کوچه ی ما ارزونتره یکی میگه گرونتره
استارتر باید یه قیمت ثابت قرار بده ، که هرکس خواست نظرشو اعلام کنه وگرنه اینطوری (برای مثال عرض میکنم) منی که سر رشته ای از میزان کسر قیمت برای تصادف ندارم هم میام یه نظر میدم و آشوب میشه داخل تاپیک

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24

علی آقا شما شاید شغلتون خرید فروش ماشین باشه و به قولی دلالی حساب کردید
من 2ماه پیش 405 رنگ بژ درب نمایشگاه دیدم روش زده بود 20% رنگ قیمت 14تومن!
2ماه پیش یعنی قبل از این مسخره بازی های یورو 4 و فلان، اونوقت فکر کنم 405 قیمتش بود 22 تومن
ماشین خسته داغون کارکرد صدو خورده ای...
اون قیمتی که شما روش گذاشتید 11.5 تا 12 قیمتی هست که بنگاه دار میخردش و قطعا 13.5 14 میکنه تو پاچه ما مشتری ها

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
من کلا عذر میخوام ، بابت همه پستهام
فدای تو بشم. من دلال نیستم. ولی دو سال پیش که بعد از تموم شدن ارشد به زور مجبور شدم برم خدمت مجبور شدم یه کاری بکنم و برا همین...
داداش گل منی شمااا. معذرت نداره. نظرت بوده
علی آقا شما شاید شغلتون خرید فروش ماشین باشه و به قولی دلالی حساب کردید
من 2ماه پیش 405 رنگ بژ درب نمایشگاه دیدم روش زده بود 20% رنگ قیمت 14تومن!
2ماه پیش یعنی قبل از این مسخره بازی های یورو 4 و فلان، اونوقت فکر کنم 405 قیمتش بود 22 تومن
ماشین خسته داغون کارکرد صدو خورده ای...
اون قیمتی که شما روش گذاشتید 11.5 تا 12 قیمتی هست که بنگاه دار میخردش و قطعا 13.5 14 میکنه تو پاچه ما مشتری ها

والا من فقط دو نکته گفتم و اصلا هم اینجا قیمت ندادم. چون قیمتی که فروشنده تو پخ بمن گفت با کمی چونه منصفانه بود.
من فقط دو نکته میگم:
1- قیمت ماشین از فرمول در نمیاد و قیمت ماشین رو فقط و فقط و فقط خریدار و فروشنده اونم سر معامله تعیین میکنن. حالا هی اینجا بگیم اونقد میارزه یا فلان قدر نمیارزه
2- متاسفانه دلال ها موقع فروش خودرو بهتون از اون فرمول های کذایی استفاده میکنن. اگه تونستین یبار با همون فرمول بهشون بفروشید

والا من اینجا قیمتی ندادممم
در ضمن قیمت این دوستمون در صورتی که شاسی دست نخورده باشه برا مصرف کننده خوبه

ALISH

bardiaahmadi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
علی آقا من یه پراید 84 بدون رنگ نقره ای دارم با کارکرد107 میخوام بفروشم چند میرزه؟
ببخشید اگه جاش اینجا نیست
ممنون

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دوستان و کاربران محترم تمام توضیحات رو بنده کاملا راست حسینی دادم خدمت شما ...ماشین شاسی سالم سه تیکه سالم پوسیدگی ندارد و فردا صبح ساعت 8 هم میره تعمیرگاه برای شیم گیری یا همون فیلر گیری خودمون که اونم درست کنم و ماشین کوچکترین صدایی نداشته باشه و اتفاقا امروز اوستا گفت دسته موتور پایینم بریده که باید عوض بشه .
بنده میخوام از معاملاتی که انجام میدم هم خودم از پولش خیر ببینم و هم طرف بگه که آقا پولی که گرفتی حلالت باشه و ایشون هم خیر ببینه

بنده همه رو عینا تمام و کمال خدمت شما عزیزان عرض کردم و قیمت مد نطر خودم 13 تومن فروش فوری هستش قیمت پایه رو هم 12300 اعلام میکنم و از قیمت پایه هم یک تومن پایین تر نمیتونم بدم

اگر کسی هم پراید مدل 83 -84 هم داره که مثل شرایط ماشین منو داشته باشه طاق میزنم و مابقی رو هم که جابجا میکنیم .حتی اگر پیکان مدل 83 تمیز بشرط . بی رنگ هم باشه باز قبول میکنم و مابقی هم جابجا میکنیم

Last edited:

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
ماشین تمیزی هست.
زیره قیمت پایه باهامون راه نمیای؟
با p.k تعویض داری؟

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
ایول بچه هشپری؟؟؟ :دی 56 س!!!

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ایول بچه هشپری؟؟؟ :دی 56 س!!!

چاکرم داداش ارادت داریم خدمت همشهری های عزیز گل خودم .مخلصیم دربست

سلام
ماشین تمیزی هست.
زیره قیمت پایه باهامون راه نمیای؟
با p.k تعویض داری؟

سلام دوست گلم میشه یه عکس از ماشینتون تو پیام خصوصی برام بفرستین؟
در مورد قیمت پایه باید عرض کنم درئاقع اون 300 تومن پول تمامی خرج و مخارج کارهای دفتریش هست و حتی ما هم نمیخوام حزینه ای رو پرداخت کنی بنده اون مبلغ هایی که خود شما باید بدی رو خودم میدم به عنوان شیرینی من به خریدار تا دعاش همیشه پشت سر من باشه

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
هشپری نیستم ولی هشتپری ها رو دوست دارم :دی
ماشین باز زیاد داره!!!
با این توصیفات قیمت کاملا منصفانست....
خوب بفروشید

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
هشپری نیستم ولی هشتپری ها رو دوست دارم :دی
ماشین باز زیاد داره!!!
با این توصیفات قیمت کاملا منصفانست....
خوب بفروشید

مرسی داداش شمالطف داری ممنون و موفق باشی

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
آقا شما تووی فروم TT.tuningtalk.com آگهی کنید زود فروش میره...
خداییش قیمت منصفانست اگه فنیش سالم باشه

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
سلام
قربان میشه بپرسم متوسط مصرف بنزینش چقدره الان ؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
آقا شما تووی فروم TT.tuningtalk.com آگهی کنید زود فروش میره...
خداییش قیمت منصفانست اگه فنیش سالم باشه

دستت درد نکنه امروز تا ساعت 1 شب تو تعمیرگاه بودم که خودم سر ماشین باشم طرف داره چیکار میکنه ..میدونید چرا ؟چون دوست دارم اون پولی که میگیرم حلالم باشه خدایی بخاطر انگشتی های ماشین کل ماشینو آوردم پایین ...فنی بشرط میدم سالم سالم سالم هستش.تضمین شده تثدیم خریدار میشه

سلام
قربان میشه بپرسم متوسط مصرف بنزینش چقدره الان ؟
سلام قربان مصرف بنزین دقیقا مثل 206 و پراید صدی 8 لیتر من 120 الی 110 هم رفتم باز همون مصرف رو داشته . بزارین یه مثال بزنم
شهر من تالش هستش و از تهران 500 کیلومتر فاصله داره
بنده از شهر آستارا که 70 کیلومتر قبل تالش فاصله داره با 25 لیتر بنزین اومدم تا پل فردیس کرج حالا حسابش رو خودتون بکنید البته هنوز چراغ بنزینم روشن نشده بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا