والا من واسه خرید و فروش ماشینام که رفتم بنگاه اینطوری حساب کردن
واسه پراید سالی 300 کم میکنن واسه پرشیا و 405 و سمند هم سالی 800
واسه 206 هم سالی 1.100
در ضمن بنده نظر خودمو گفتم (طبق تجربه ای که بعد از چند بار معامله با بنگاه دار داشتم!)
منم این کسر قیمت رو طبق حرفهای این دوستمون زدم وگرنه شاسی اگه ضربه خورده باشه قیمت ماشین خیلی افت داره
بالا توضیح دادم که از کجا اوردم!!!
دقيقاااااااااا دنبال همچين موردي هستم
اما صد حيف كه پولم شهريور ماه حاضر ميشه
مشکلی نداره داداش اگر پسنذ کردن من در خدمت شما هستم ..دوستان فقط خدمت شما عرض کنم که ماشین در بیرون از فروم هم به چند نفر از دوستان سپرده شده ولی من دوست دارم ماشینو به کسی بدم که قدرشو بدونه و خوب نگه داره .پس اگر کسی میخواد زود اعلام کنه بعدا شرمنده دوستان نشم .استارتر محترم من یه بنده خدایی اطراف شما دارم بمن سپرده براش ماشین بخرم (البته مدل بالاتر مد نظرش بود) من باهاش تماس میگیرم اگه مشخصات ماشین شما رو پسندید و این دوست بالایی براتون نفروختن شاید این رفیق ما بخواد. چیزی که تو عکس میبینم به نظر میرسه طبق حرفاتون ماشین کاملا سر پاست.
فداي محبتت داداش گلمداداش قابل شمارو نداره بیا ببر شهریور ماه پولش رو بده
دوست گلم عرض کردم که در پست اول کاپوت و یکی از گلگیرها نصفش رنگ هست و ضربه محکم نخورده در اثر حل دادن ماشین این اتفاق بصورت ناگهانی افتاده و جزعی بودش قلب ماشین سالم سالم هستش.خوشرنگ و تمیز
جاییش رنگ یا صافکاری نداره که ؟
فداي محبتت داداش گلم
ايشالا كه پولش بركت به زندگيت بده...
دوست عزیزم به جان خودم نه چیزی گیر من میاد نه چیزی از دست میدم ! ولی باور کنید من چندتا ماشینی که خرید و فروش کردم رو به همین ترتیب محاسبه کردن واسم، البته اینو هم بگم که توی قیمتی که واسه ی تصادف کم میشه هییییییییییچگونه تخصصی ندارم بنده :|داداش گلم شاید ماها تازه واردیم و بلد نیستیم ولی اصلا قصد جسارت نداشتیم. محاسبات شما یکه. 20
من یه پراید 88 بیرنگ فول بیمه، یه سمند 90 صفر (بله صفر، زیر 1000 تا راه رفته)، یه 206 مدل 89 بیرنگ فول بیمه v20 ویک پرشیا دوگانه اسفند 91 موجود دارم فعلا
اگه امکانش هست بیا اینا رو برا ما با اون روش محاسباتت که بلدی بفروش، پورسانتت هم با خودم. ما بلد نیستیم که.
استارتر محترم من یه بنده خدایی اطراف شما دارم بمن سپرده براش ماشین بخرم (البته مدل بالاتر مد نظرش بود) من باهاش تماس میگیرم اگه مشخصات ماشین شما رو پسندید و این دوست بالایی براتون نفروختن شاید این رفیق ما بخواد. چیزی که تو عکس میبینم به نظر میرسه طبق حرفاتون ماشین کاملا سر پاست.
100 درصد موافقمحالا ما که ماشین شناس نیستیم
ولی یه قیمت دربیارید بزارید اینجوری فروش نمیره
من اگه بدونم قیمت دقیقش چنده به جیبم نگاه میکنم ببینم اگه داشته باشم میخرم
اینجوری فقط عزیزان نظراتشون رو میگن و قیمت واحد ازش در نمیاد
علی آقا شما شاید شغلتون خرید فروش ماشین باشه و به قولی دلالی حساب کردیدداداش گلم شاید ماها تازه واردیم و بلد نیستیم ولی اصلا قصد جسارت نداشتیم. محاسبات شما یکه. 20
من یه پراید 88 بیرنگ فول بیمه، یه سمند 90 صفر (بله صفر، زیر 1000 تا راه رفته)، یه 206 مدل 89 بیرنگ فول بیمه v20 ویک پرشیا دوگانه اسفند 91 موجود دارم فعلا
اگه امکانش هست بیا اینا رو برا ما با اون روش محاسباتت که بلدی بفروش، پورسانتت هم با خودم. ما بلد نیستیم که.
استارتر محترم من یه بنده خدایی اطراف شما دارم بمن سپرده براش ماشین بخرم (البته مدل بالاتر مد نظرش بود) من باهاش تماس میگیرم اگه مشخصات ماشین شما رو پسندید و این دوست بالایی براتون نفروختن شاید این رفیق ما بخواد. چیزی که تو عکس میبینم به نظر میرسه طبق حرفاتون ماشین کاملا سر پاست.
فدای تو بشم. من دلال نیستم. ولی دو سال پیش که بعد از تموم شدن ارشد به زور مجبور شدم برم خدمت مجبور شدم یه کاری بکنم و برا همین...من کلا عذر میخوام ، بابت همه پستهام
علی آقا شما شاید شغلتون خرید فروش ماشین باشه و به قولی دلالی حساب کردید
من 2ماه پیش 405 رنگ بژ درب نمایشگاه دیدم روش زده بود 20% رنگ قیمت 14تومن!
2ماه پیش یعنی قبل از این مسخره بازی های یورو 4 و فلان، اونوقت فکر کنم 405 قیمتش بود 22 تومن
ماشین خسته داغون کارکرد صدو خورده ای...
اون قیمتی که شما روش گذاشتید 11.5 تا 12 قیمتی هست که بنگاه دار میخردش و قطعا 13.5 14 میکنه تو پاچه ما مشتری ها
ایول بچه هشپری؟؟؟ :دی 56 س!!!
سلام
ماشین تمیزی هست.
زیره قیمت پایه باهامون راه نمیای؟
با p.k تعویض داری؟
هشپری نیستم ولی هشتپری ها رو دوست دارم :دی
ماشین باز زیاد داره!!!
با این توصیفات قیمت کاملا منصفانست....
خوب بفروشید
آقا شما تووی فروم TT.tuningtalk.com آگهی کنید زود فروش میره...
خداییش قیمت منصفانست اگه فنیش سالم باشه
سلام قربان مصرف بنزین دقیقا مثل 206 و پراید صدی 8 لیتر من 120 الی 110 هم رفتم باز همون مصرف رو داشته . بزارین یه مثال بزنمسلام
قربان میشه بپرسم متوسط مصرف بنزینش چقدره الان ؟