• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دامین معروف و پربازدید خدماتی و مسابقه وبلاگ برتر تاپ بلاگر با رنک 3

hamid366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

سایت خدماتی و مسابقه وبلاگ برتر ماه تاپ بلاگر با رنک +3 و بازدید روزانه حدود +1500 و رتبه آلکسا جهانی 300.000 در ایران 4.000 به همراه تمامی امکانات به بالاترین قیمت پیشنهادی به فروش میرسد

آدرس : خدمات وبلاگنویسی و مسابقه برترین وبلاگ ماه تاپ بلاگر

امکانات سایت : خدمات وبلاگنویسی برای وبلاگنویسان - اسکریپ فوق حرفه ای گالری تصاویر با امکان آلبوم بندی و .... تصاوبر - چت روم - آپلود عکس - کد موس - تصاویر زیباسازی وبلاگ - کد ساعت فلش به همراه 36 قالب گرافیکی وبلاگ که در حال طراحی هستند برای سرویس های بلگفا - میهن بلاگ - پرشین بلاگ - پارسی بلاگ - پرشین بلاگ و از همه مهم تر که این سایت محبوب و معروف کرده مسابقه وبلاگنویسی برتر وبلاگ که در حال حاضر ------ 3530 نفر عضو این مسابقه هستند که از لینک زیر میتونید اسکریپ به همراه تمامی امکانات ببینید

TOP BLOGER تاپ بلاگر

صفحه مسابقه وبلاگ برتر ( لینک فوق) یکی از حرفه ای ترین اسکریپ های مسابقه هست که در ادامه امکانات اسکریپ میگم :

امکان ثبت نام وبلاگ و ارسال ایمیل بعد از ثبت نام به کاربر
امکان تبلیغات در تمامی مکان های اسکریپ حتی میان وبلاگ هایی که ثبت نام کردن + راست و بالا و پایین
امکان ثبت آی پی وبلاگ هایی که ثبت نام کردند + جمع آوری ایمیل هایی که ثبت نام کردند برای تبلیغات و کارهای دیگر
امکان حذف وبلاگ ، وبلاگنویس تقلب میکند و یا اینکه میتنید امتیازشو کم و زیاد کنید
امکان ثبت آی پی چندین نفری که به ادمین وارد شده اند چه رمز عبور اشتباه وارد بشه و چه درست
امکان جستجو وبلاگ هم در صفحه اصلی تاپ بلاگر و هم در قسمت ادمین
امکان نمایش آخرین بلاگ ثبت شده در مسابقه و امکان شمارش وبلاگهایی که در این سیستم ثبت نام کردند
امکان معرفی برترین وبلاگ های ماه در سایت و تمامی وبلاگ ها تنها با یک کلیک میتونید اول ماه امتیازشو 0 کنید
و یه سری امکانات دیگه که در ادمین اسکریپ وجود دارد ..............
یک امکان مهمی که این اسکریپ دارد این است که روزانه با یک آی پی فقط یک امتیاز ثبت میشه و امتیازات تقلبی محاسبه نمیشود

مدت عمر این سایت 8 مهر سال 89 است و دامین تا 8 مهر 91 تمدید شده است http://whois.irdomain.com/topbloger.com هاست هم مهلت دارد

سایت خیلی خوب و توپی من به خاطر اینکه مدیر سایت خدماتی RoozGozar|روزگذر بزرگترين سايت خدمات دهي ويژه وبلاگنويسان جوان|RoozGozar هستم و اصلا وقت ندارم رو سایت تاپ بلاگر کار کنم گذاشتم برای فروش رتبه آلکسا تاپ بلاگر 228.000 بود که الان به دلیل وقت نذاشتن رو سایت 300.000 شده است

قفل آمارگیر وبگذر باز گذاشتم
این سایت سایتی که خودش اتوماتیک بازدید و امتیاز و آمار میگیره من فقط از طریق سایت اصلیم این یک سال رو سایت کار کردم که الان 3.530 نفر عضون و رنگ گوگل 3 هست

در صورت تمایل به سایت و مشاوره قیمت میتونید با آیدی roozgozar_com و یا ایمیل [email protected] و شماره 09362661371 در تماس باشید.

hamid366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محسن جان و آقا حامد قیمت پایه فعلا نداره و سایت در حال حاضر مزایده است آخرین پیشنهاد 750 تومان بود

و اینکه سایت مناسبی برای کسب در آمد هم هست تمامی جاهای اسکریپ جای تبلیغات داره

قیمت بدید در الویت قرار بگیرید با شما تماس گرفته میشه

بالا