1600 قیمت منصفانه ای هست برای فروش امکانش هست؟
قربونت برم 600 ضرر برای گوئشی که با اک مو نمیزنه استفاده ای نشده منصفانست ؟
نه شرمندم نمیتونم با این قیمت بدم . مغازدار بیشتر از ازم برمیداره
1600 قیمت منصفانه ای هست برای فروش امکانش هست؟
بعید میدونم مغازه دار بیشتر بردارهقربونت برم 600 ضرر برای گوئشی که با اک مو نمیزنه استفاده ای نشده منصفانست ؟
نه شرمندم نمیتونم با این قیمت بدم . مغازدار بیشتر از ازم برمیداره
بعید میدونم مغازه دار بیشتر برداره
1600 قیمت کاملا منصفانه ای هست
من یه گوشی دارم 5 سال پیش خریدم اگر ببینی فکر میکنی آکه حالا شما به قیمت آک میخری نه چرا چون دسته شده
نظرت در مورد آیپد چیه؟
تعویض با ایپد2 سفید فول و تفاوت قیمت آکشون هم میشه مبلغی که باید رد و بدل بشه
اطلاعات و عکس های دستگاه توی تاپیک زیر هست
http://forum.persiantools.com/t313921.html
قیمت خوبه.الان همینه.قبولش یکم واسه دوستان.سخته اما عادت میکنن.در ضمن قیمت دوستمون همینه دوستان دیگه اگه دارن بیان ارزونتر بدن ولی واسه مال دیگران لطفا قیمت تایین نکنید
سلام
با لپ تاپ تو امضام تعویض دارید؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
قیمت خوبه.الان همینه.قبولش یکم واسه دوستان.سخته اما عادت میکنن.در ضمن قیمت دوستمون همینه دوستان دیگه اگه دارن بیان ارزونتر بدن ولی واسه مال دیگران لطفا قیمت تایین نکنید
بابا وکیل مدافع
این رو بدون خریدار میتونه قیمت رو مشخص کنه (البته منظور 60 به 40 نسبت به فروشنده است)
مثلا من هم یه گوشی نوکیا 3310 دارم میدم 1 میلیون مالمه میدم هر کی خواست بخره
اگر قصد این دوست عزیز فروش هست قیمت مناسب بدن اگر بیرون قیمت بالاتر بر میدارن چرا نمیره بفروشه ؟؟؟؟
نگو بابا مسولیت میاره.
تعیین قیمت با فروشندس خریدار فقط میتونه پیشنهاد قیمت بده نه قیمت تعیین کنه.
در ضمن به همون دلیلی که منو شما ایجا میفروشیم و میخریم ایشونم دوست داره اینجا بفروشه
در صورت معامله حضوری و یا ارسال و بعد واریز 1700 خریدارم ، ضمناً من تهران هستم و شما رو نمیدونم ، از واسطه هم میتونیم استفاده کنیم...
سلام .
دوست عزیز من که نمیتونم ارسال کنم بعد پول بگیرم تو این سایت کسی هم که ....ندارم .
توی م....لستان عضو هستی ؟
شما بفرمائید کجا تشریف دارید شایدمن کسی رو پیدا کردم ، در ضمن اگر به سابقه بنده نگاه کنید متوجه خواهید شد و میتونید اعتماد کنید ، توی همین فروم 2 تا دیگه 4اس خریداری شده که میتونم لینک کاربران رو بهتون بدم و ازشون سوال کنید .
در مورد موبایلستان هم بله عضو هستم ، توی عصر جوان هم سرپرست ارشد بخش پاکت پی سی هستم و توی بقیه فروم ها هم کاربر فعال هستم ولی پیشنهادم اینه که بیاید توی عصر جوان و اونجا معامله کنیم .
این هم شماره همراه بنده هستش : 09354060607 آرش هستم تماس بگیرید تا کنار بیایم با هم...