از طرف بنده قاب و هارد و درایو خریداری شدچون ایشون اولین نفر بودن و خریدار 3 تیکه از اجناس هستن اولویت با ایشونه
آقا جعبش حقیقتش الان در دسترسم نیست
از طرف بنده قاب و هارد و درایو خریداری شدچون ایشون اولین نفر بودن و خریدار 3 تیکه از اجناس هستن اولویت با ایشونه
آقا جعبش حقیقتش الان در دسترسم نیست
تایید میشه منتظر واریز وجه و ارسال فردا صبحاز طرف بنده قاب و هارد و درایو خریداری شد
اوکی مشکلی نیست شماره کارت بفرست واسه پول دسته و پست کلا 130 واست واریز میکنمدسته ها 125برای شما بدون پول پست هزینه پست50-50 اگه موافقید بگید که اطلاعات برای هماهنگی رو ارسال کنم
بله اگه ایشون میخواستن به ایشون میدادم چون باز اولویت با ایشون میشدحقیقتش من زود تر از همه همشو خواستم معاملمون نشد سر قیمت!
شماره کارت و شماره تماس پ خ شداوکی مشکلی نیست شماره کارت بفرست واسه پول دسته و پست کلا 130 واست واریز میکنم
دوست من همین کارو کردم چون برای هارد مشتری زیاده و صاحب قطعه هم من نیستم ایشونم گفت به بالاترین قیمت بفروشم براشونسلام
داداش ، به نظر من من بهتر بود شما یه مزایده میزاشتی که حق به حق دار برسه من 130 هم خریدار بودم هارد رو
تایید میشه ...دسته ها ارسال شددسته ها خریداری شد
قاب رو 30داداش قیمت اخر هارد رو بده
مشکلی که نداره
قاب رو چند میدی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
هارد و قاب رو با این قیمت می خوامدستگاه 3 چراغ شده ....قاب و درایو و هارد رو میتونم 150 تقدیم کنم
هارد 80
درایو 50
قاب 20
نه داداش بیشتر از اینا مشتری دارههارد و قاب رو با این قیمت می خوام
Sent from my SM-N900 using Tapatalk