soheyl_ppc
Registered User
- نوشتهها
- 1,466
- لایکها
- 255
دوست ما تایپیک فروش میزنه اما نه اس جواب میده نه تلفن ....
دوست ما تایپیک فروش میزنه اما نه اس جواب میده نه تلفن ....
دوست عزیز یه سؤال داشتم شما دستگاههای ۳ مرحله ای نمیارید ؟ من تو نت خوندم که ممبران به دلیل اینکه ذرات کمتر از ۱ میکرون رو از آب جدا میکنه تمام املاح آب رو میگیره و آب بیش از حد سبک میشه و آبی عاری از کلسیم و املاح طبیعی و معدنی برای مصرف در دراز مدت برای انسان مخصوصا کودکان در حال رشد استخوانهایشان مناسب نیست اما تصفیه آب ۳ مرحله ای با فیلتر های الیافی و کربن اکتیو ذرات شن و جلبک و همچنین آلودگی های سموم گیاهی و میکروب و باکتری ها و نیز بو و طعم آب رو از بین میبرند و برای مصرف دائم مناسب تر هستند نظر شما چیه ؟
به نقل از linker :سلام دوست عزیز
مهمترین آلودگی باید از آب حذف شه نیترات که سرطان زا و... هست فقط و فقط ممبران که میتونه اون حذف کنه ..پس حتما دستگاه 5 مرحله بخرید به نظر من. به هر حال شما 100% اب مورد نیاز بدنتون در روز از دستگاه تصفیه تغذیه نمیکنید و ی نکته دیگه اینکه تمامی دستگاه های تصفیه ی شیر مخلوط دارن که به وسیله اون شما میتونید درصد اب تصفیه در خروجی مشخص کنید یعنی 100 %تصفیه در شیر خرو جی یا 80%تصفیه +20% اب معمولی شیر یا هر میزانی که شما دوست دارین..پس نگران املاح مفید نباشد چون ضرر اب غیر تصفیه بیش از نفع اش هست.
عذر خواهی میکنم از دوست عزیزم انشالا ایشو ن توضویحات من تکمیل کنن..
ی سری کامل فیلتر برای مصرف یکساله به همراه هزینه پست چقدر میشه؟
دوست عزیز یه سؤال داشتم شما دستگاههای ۳ مرحله ای نمیارید ؟ من تو نت خوندم که ممبران به دلیل اینکه ذرات کمتر از ۱ میکرون رو از آب جدا میکنه تمام املاح آب رو میگیره و آب بیش از حد سبک میشه و آبی عاری از کلسیم و املاح طبیعی و معدنی برای مصرف در دراز مدت برای انسان مخصوصا کودکان در حال رشد استخوانهایشان مناسب نیست اما تصفیه آب ۳ مرحله ای با فیلتر های الیافی و کربن اکتیو ذرات شن و جلبک و همچنین آلودگی های سموم گیاهی و میکروب و باکتری ها و نیز بو و طعم آب رو از بین میبرند و برای مصرف دائم مناسب تر هستند نظر شما چیه ؟
لطفا قیمت و مدل دقیق تمام محصولات.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
لطفا قیمت و مدل دقیق تمام محصولات.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام
لطفا قیمت فیلتر های(اصلی) مرحله 4 و5و6 را برام ارسال کنین.
ست 1 ساله؟
البته با تخفیف.از مشتریهای قدیم هستم از اراک
قیمت مجموعه شماره 3 رو برام pm کنید
ممنون
سلامسلام
وقتتون بخیر
اگه امکانش هست از سی دی تون یه نسخه برای بنده بفرستین و هزینش رو اعلام کنید ممنون میشم
یا اگه امکانش باشه بیام تحویل بگیرم،یا لینک دانلود بزارین هزینه رو براتون کارت به کارت کنم
یه دستگاه از یکی از دوستان به بنده رسیده به جای بدهیشون دادن،میخوام نصبش کنم
تشکر از شما
سلام
بهتون پیغام دادم
سلام
قربان این قیمت فیلتر های سه مرحله ای به روز هست !؟
بعد جریان این فیلتر های مرحله 4 و 5 و ... چی هست !؟ اونارو چطور باید عوض کرد؟
ممنون