• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه تصفیه آب خانگی و لوازم جانبی مرتبط با قیمت استثنایی

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوست ما تایپیک فروش میزنه اما نه اس جواب میده نه تلفن ....

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز یه سؤال داشتم شما دستگاههای ۳ مرحله ای نمیارید ؟ من تو نت خوندم که ممبران به دلیل اینکه ذرات کمتر از ۱ میکرون رو از آب جدا میکنه تمام املاح آب رو میگیره و آب بیش از حد سبک میشه و آبی عاری از کلسیم و املاح طبیعی و معدنی برای مصرف در دراز مدت برای انسان مخصوصا کودکان در حال رشد استخوانهایشان مناسب نیست اما تصفیه آب ۳ مرحله ای با فیلتر های الیافی و کربن اکتیو ذرات شن و جلبک و همچنین آلودگی های سموم گیاهی و میکروب و باکتری ها و نیز بو و طعم آب رو از بین میبرند و برای مصرف دائم مناسب تر هستند نظر شما چیه ؟

linker

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز یه سؤال داشتم شما دستگاههای ۳ مرحله ای نمیارید ؟ من تو نت خوندم که ممبران به دلیل اینکه ذرات کمتر از ۱ میکرون رو از آب جدا میکنه تمام املاح آب رو میگیره و آب بیش از حد سبک میشه و آبی عاری از کلسیم و املاح طبیعی و معدنی برای مصرف در دراز مدت برای انسان مخصوصا کودکان در حال رشد استخوانهایشان مناسب نیست اما تصفیه آب ۳ مرحله ای با فیلتر های الیافی و کربن اکتیو ذرات شن و جلبک و همچنین آلودگی های سموم گیاهی و میکروب و باکتری ها و نیز بو و طعم آب رو از بین میبرند و برای مصرف دائم مناسب تر هستند نظر شما چیه ؟

سلام دوست عزیز

مهمترین آلودگی باید از آب حذف شه نیترات که سرطان زا و... هست فقط و فقط ممبران که میتونه اون حذف کنه ..پس حتما دستگاه 5 مرحله بخرید به نظر من. به هر حال شما 100% اب مورد نیاز بدنتون در روز از دستگاه تصفیه تغذیه نمیکنید و ی نکته دیگه اینکه تمامی دستگاه های تصفیه ی شیر مخلوط دارن که به وسیله اون شما میتونید درصد اب تصفیه در خروجی مشخص کنید یعنی 100 %تصفیه در شیر خرو جی یا 80%تصفیه +20% اب معمولی شیر یا هر میزانی که شما دوست دارین..پس نگران املاح مفید نباشد چون ضرر اب غیر تصفیه بیش از نفع اش هست.

عذر خواهی میکنم از دوست عزیزم انشالا ایشو ن توضویحات من تکمیل کنن..

ی سری کامل فیلتر برای مصرف یکساله به همراه هزینه پست چقدر میشه؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از linker :
سلام دوست عزیز

مهمترین آلودگی باید از آب حذف شه نیترات که سرطان زا و... هست فقط و فقط ممبران که میتونه اون حذف کنه ..پس حتما دستگاه 5 مرحله بخرید به نظر من. به هر حال شما 100% اب مورد نیاز بدنتون در روز از دستگاه تصفیه تغذیه نمیکنید و ی نکته دیگه اینکه تمامی دستگاه های تصفیه ی شیر مخلوط دارن که به وسیله اون شما میتونید درصد اب تصفیه در خروجی مشخص کنید یعنی 100 %تصفیه در شیر خرو جی یا 80%تصفیه +20% اب معمولی شیر یا هر میزانی که شما دوست دارین..پس نگران املاح مفید نباشد چون ضرر اب غیر تصفیه بیش از نفع اش هست.

عذر خواهی میکنم از دوست عزیزم انشالا ایشو ن توضویحات من تکمیل کنن..

ی سری کامل فیلتر برای مصرف یکساله به همراه هزینه پست چقدر میشه؟

اگه قرار باشه ۲۰% آب تصفیه نشده به مخزن ذخیره راه پیدا کنه اونوقت فایده تصفیه چیه ؟ چون مثلاً اگر آب دارای باکتری باشه یه کلونی کوچک هم اگر به مخزن راه پیدا کنه هم تاریکی هم زمان مورد نیاز برای تکثیرو داره درست نمیگم ؟ راستی ما یه وقت میخوایم از آب چاه استفاده کنیم یه وقت از آب شهر خصوصیات این آبها متفاوتند آیا فیلتر مورد نیاز این دو مورد متفاوت نیست ؟ یعنی برای هردو نیاز به دستگاه ۵ مرحله ایه ؟ پس کاربرد ۳ مرحله ای کجاست ؟ ممنون میشم اگر اطلاعی دارید توضیح بدید و همچنین استارتر محترم

watershop

Registered User
لایک‌ها
32

دستگاه سه مرحله ای هم داریم ولی چون استقبال نمیشه توی تاپیک نگذاشتم، ارتش آمریکا داره از این روش برای تصفیه آبش استفاده میکنه، مواد معدنی مورد نیاز بدن رو، شما باید از غذایی که میخورید به دست بیارید نه از آب، اگه اینطور بود کسانی که کمبود کلسیم داشتند میرفتند دکتر، به جای قرص کلسیم براشون آب تجویز میشد، در ضمن املاحی که داخل آب وجود دارند چون به صورت یونی هستند، جذب بدن نمیشوند و کاملا دفع میشن، مضرات آبهای شهری بسیار بیشتر از فوائدشون هست

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
لطفا قیمت و مدل دقیق تمام محصولات.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

jimi1100

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
لطفا قیمت فیلتر های(اصلی) مرحله 4 و5و6 را برام ارسال کنین.
ست 1 ساله؟
البته با تخفیف.از مشتریهای قدیم هستم از اراک

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
وقتتون بخیر
اگه امکانش هست از سی دی تون یه نسخه برای بنده بفرستین و هزینش رو اعلام کنید ممنون میشم
یا اگه امکانش باشه بیام تحویل بگیرم،یا لینک دانلود بزارین هزینه رو براتون کارت به کارت کنم
یه دستگاه از یکی از دوستان به بنده رسیده به جای بدهیشون دادن،میخوام نصبش کنم
تشکر از شما

watershop

Registered User
لایک‌ها
32

این روش تصفیه آب ( اسمز معکوس) تاییدیه NSF و FDA آمریکا دارند، هر اختراعی که توی آمریکا به ثبت میرسه، به خصوص اگر پای سلامت مردم در نظر باشه مطمئن باشید تا انواع آزمایشات توسط همین FDA روش انجام نشه نمیزارند به تولید و فروش برسه، وقتی توی خود آمریکا و اروپا و اکثر کشورهای دنیا دارند از این روش برای تصفیه آب استفاده میکند دیگه جای بحث نمیونه، این مصاحبه به نظر بنده دروغه و این آقای به اصطلاح مهندس هیچ مدارک و مستنداتی هم ارائه نداده، فقط گفته مضره، البته تا جایی که میدونم، معمولا اینجور آزمایشات رو هم باید آزمایشگاهای زیست شناسی و پزشکی انجام بدن، حالا نمیدونم مهندس تو این آزمایشگاها چه آزمایشی میکنه!

لطفا قیمت و مدل دقیق تمام محصولات.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

قیمت ها ارسال شد

Last edited:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سلام داداش چند سالی هست ما داریم از یه دستگاه تصویه اب امریکایی خیلی خوب استفاده میکنیم مدتی بود طعم اب به اون عالی و نشاط بخشی همیشگی نبود ( نسبتا به موقع فیلتر هارو عوض می کنیم ) اخیرا رفته بودیم از یک جای نه چندان معتبر فیلتر خریدیم دیدیم باز هم مثل اول نشد ( میدونید که منظورم چیه اون سبکی و لطیفی و شیرینی اب تصیفه شده ) ولی بهتر شد

الان به نظر شما من چکار کنم که کیفیت آب (همون مواردی که اشاره کردم ) دوباره برگرده ؟
آیا ممکنه از دستگاه باشه ؟
فیلتر درجه 1 از کجا پیدا کنم ؟

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
وقتتون بخیر
اگه امکانش هست از سی دی تون یه نسخه برای بنده بفرستین و هزینش رو اعلام کنید ممنون میشم
یا اگه امکانش باشه بیام تحویل بگیرم،یا لینک دانلود بزارین هزینه رو براتون کارت به کارت کنم
یه دستگاه از یکی از دوستان به بنده رسیده به جای بدهیشون دادن،میخوام نصبش کنم
تشکر از شما
سلام
بهتون پیغام دادم

mangulia

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

قربان این قیمت فیلتر های سه مرحله ای به روز هست !؟

بعد جریان این فیلتر های مرحله 4 و 5 و ... چی هست !؟ اونارو چطور باید عوض کرد؟

ممنون

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

قربان این قیمت فیلتر های سه مرحله ای به روز هست !؟

بعد جریان این فیلتر های مرحله 4 و 5 و ... چی هست !؟ اونارو چطور باید عوض کرد؟

ممنون

سلام دوست عزیز
بله قیمت ها درست است
برای تعویض فیلترهای 4 و 5 و6 هم باید شیلنگ سر دوراهی را در بیارید و دوراهی که به صورت پیچی است را باز کنید و فیلتر جدید را جایگزین کنید

بالا