• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

++++++++++++ فروش دوربين فوق العاده Fujifilm S200EXR +++++++++++

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام خدمت دوستان
مورد فروش يک عدد دوربين عکاسي سوپر زوم fujifilm s200exr هست.
فکر نميکنم اين مدل نيازي به تعريف داشته باشه و با کمي جستجو و خوندن بررسي هاي اين مدل ميشه به ارزشش پي برد که تو رنج قيمتي خودش واقعا يکي از بهترينها بوده.
از لحاظ فني دوربين کاملا صحيح و سالم و بدون هيچگونه عيب و ايراد و بدنه هم خط و خش چنداني نداره و ميشه گفت تميزه.روي لنز هم از ابتدا فيلتر بوده و فاقد کوچکترين خط و خشي هست.حدود سه سال میشه که خریداری شده و من هم 5-6 ماهی هست که از آشنا خریدمش.

قيمت پايه رو با توجه به قیمت تاپیکهای دوستان که واسه همین مدل بوده و حدود 600 به فروش رفته،من 100 کمتر یعنی 520 قرار میدم.
همراه با دوربين يه فيلتر و هود هم به عنوان هديه تقديم خريدار ميشه.

لینک مشخصات:
http://www.digikala.com/Product/DKP-1085/Fujifilm-FinePix-S200EXR/دوربين-ديجيتال-فوجي‌فيلم-فاين‌پيکس-اس-200-اي-ايکس-آر/keyword-s200ex#usercomments

01.JPG
02.JPG
03.JPG
04.JPG
05.JPG
06.JPG

Last edited:

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
دوربین بسیار خوبیه.
چند شات باهاش گرفته شده؟

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بله دوست عزیز،واقعا عکسای خوبی میگیره که این روهم مدیون ابعاد حسگر بزرگتر و دهانه لنز 67 میلیمتریش هست
تعداد شاتش رو دقیق نمیدونم،چون الان حدود چهار هزار رو توی شماره عکسهاش نشون میده،نرم افزاری هم پیدا نکردم که بتونم آمار دقیقش رو دربیارم
البته تعداد شات فقط تو دوربینهای اس ال آر مهمه اونم به این دلیل که شاترهاشون مکانیکی هست و من شنیدم غیر اس ال آرها الکترونیکی هستن و محدودیت عمر شاتر رو ندارن

sharifi55

Registered User
لایک‌ها
27
دوربین توسط بنده خریداری شد...
ممنون از اقای دوستی عزیز

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوربین توسط بنده خریداری شد...
ممنون از اقای دوستی عزیز