• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دوربین Sony Nex-3

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
قابلیت زوم نداره و نمیشه باهاش فوکوس دستی انجام داد، و واید هستش، امیدوارم درست گفته باشم.فقط از لنز های e-mount سونی ساپورت میکنه و باقی سری آلفا بهش نمیخورند، دوستان از قیمت دقیق لنز ها اطلاع دارند؟
آپ واسه دوست عزیزمون
i420367_lens.jpg

ممنونم..اما قیمت لنزهاشو کسی داره؟

باقی لنز های سونی با یک اداپتور {تبدیل} می خوره که فکر کنم 250 تا 300 قیمت داره.قیمت لنزهاش هم نسبت به مدل هی معمولی 2 برابر هست {حدودا}

دوست من آداپتور تبدیل چیست؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این لنز 16mm و wide است. زوم ندارد اما با رینگ دور لنز قابلیت فوکوس manual دارد.
با آداپتور مخصوص تمام لنز های سری Alpha روی آن نصب می شود.
با لنزهای تمامی مدل های nex سازگار است.
با یک سری آداپتورهای ارزان قیمت لنزهای قدیمی minollta یا konica نیز قابل استفاده است.
برای مدل هایی از لنزهای canon و nikon هم آداپتور دارد.
کاربرانی که قیمت پیشنهادی را pm می دهند لطفا همین جا پیشنهاد مورذ نظر را اعلام کنند.

کاربر محترم 4058423 اگر قیمت مورد نظر شما زیر قیمت پایه است لطفا پست بی مورد ندهید.

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
قیمت لنز ها و اداپتور ها تقریبا این رنجه:

اداپتور e به الفا حدود 250 تومن و در ضمن فوکوس هم 4 برابر کندتر میشه! لنز های الفا هم 18-55 اش حدود 250 تومنه و 50 اف 1.8 اش حدود 450 تومن و 55-200 اش حدود 300 تومن! 85 اش و 135 اش همینطور اش حدود 3 میلیون تومن! 28 اف 2.8 اش هم حدود 400 تومن!

لنز های ای مانت هم 18-55 اش حدود 300 تومن (که خوب لنز کیته) و 55-210 اش حدود 500 تومن و 50 اف 1.8 اش حدود 500 تومن! 18-200 اش هم حدود 2500 میوفته! 30 اف 3.5 اش هم حدود 500 تومن!

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825

اداپتور e به الفا حدود 250 تومن و در ضمن فوکوس هم 4 برابر کندتر میشه! لنز های الفا هم 18-55 اش حدود 250 تومنه و 50 اف 1.8 اش حدود 450 تومن و 55-200 اش حدود 300 تومن! 85 اش و همینطور اش حدود 3 میلیون تومن! 28 اف 2.8 اش هم حدود 400 تومن!

لنز های ای مانت هم 18-55 اش حدود 300 تومن (که خوب لنز کیته) و 55-210 اش حدود 500 تومن و 50 اف 1.8 اش حدود 500 تومن! 18-2000 اش هم حدود 2500 میوفته! 28 اف 2.8 اش هم حدود 500 تومن!

اوه اوه 50 1/8 چه قدر گرون شده ! مانت آلفاش 220 تومن بود 3 ماه پیش !

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
این لنز 16mm و wide است. زوم ندارد اما با رینگ دور لنز قابلیت فوکوس manual دارد.
با آداپتور مخصوص تمام لنز های سری Alpha روی آن نصب می شود.
با لنزهای تمامی مدل های nex سازگار است.
با یک سری آداپتورهای ارزان قیمت لنزهای قدیمی minollta یا konica نیز قابل استفاده است.
برای مدل هایی از لنزهای canon و nikon هم آداپتور دارد.
کاربرانی که قیمت پیشنهادی را pm می دهند لطفا همین جا پیشنهاد مورذ نظر را اعلام کنند.

کاربر محترم 4058423 اگر قیمت مورد نظر شما زیر قیمت پایه است لطفا پست بی مورد ندهید.

در خصوص فیلمبرداری nex-3 در سایز hp 720 فیلمبرداری می کند.

در خصوص آداپتور آیا خود شما می توانید تهیه کنید؟؟؟؟من یک نمونه لنز دیدم سرم سوت کشید قیمتش 700 پوند بود

همچنین قابلیت اتو فکوس در هنگام استفاده از آداپتور از بین می رود!!!!

اداپتور e به الفا حدود 250 تومن و در ضمن فوکوس هم 4 برابر کندتر میشه! لنز های الفا هم 18-55 اش حدود 250 تومنه و 50 اف 1.8 اش حدود 450 تومن و 55-200 اش حدود 300 تومن! 85 اش و همینطور اش حدود 3 میلیون تومن! 28 اف 2.8 اش هم حدود 400 تومن!

لنز های ای مانت هم 18-55 اش حدود 300 تومن (که خوب لنز کیته) و 55-210 اش حدود 500 تومن و 50 اف 1.8 اش حدود 500 تومن! 18-2000 اش هم حدود 2500 میوفته! 28 اف 2.8 اش هم حدود 500 تومن!

اوه.ه.ه.ه.ه. خوب یه dslr میگیریم چه کاریه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اوه اوه 50 1/8 چه قدر گرون شده ! مانت آلفاش 220 تومن بود 3 ماه پیش !
چون بازارگانی ایران موجود نداره رفته بالا!
در خصوص فیلمبرداری nex-3 در سایز hp 720 فیلمبرداری می کند.

در خصوص آداپتور آیا خود شما می توانید تهیه کنید؟؟؟؟من یک نمونه لنز دیدم سرم سوت کشید قیمتش 700 پوند بود

همچنین قابلیت اتو فکوس در هنگام استفاده از آداپتور از بین می رود!!!!
اوه.ه.ه.ه.ه. خوب یه dslr میگیریم چه کاریه

برای تبدیل الفا اتوفوکوس از دست نمیره! کانتینیوس اتوفوکوس از دست میره! یعنی فیلم برداری با تبدیل تقریبا غیر ممکنه و عکاسی از سوژه در حال حرکت هم خیلی مشکلتره! در ضمن نوشتم که فوکوس سینگل اتوماتیکش هم تا 4 برابر کندتر میشه!
ولی بقیه تبدیل ها کلا هیچ ارتباط الکترونیکی با بدنه ندارن پس عملا نه فوکوس و نه اف استاپ ونه هیچ اکسپوژر ستینیگی بین لنز و دوربین جابجا نمیشه!

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
در مورد آداپتورها و تبدیل ها نظرات کاربر rax کاملا موثق و مورد تایید می باشد.
کسی که این دوربین را میخرد مسلما در مورد لنزها و سایر موارد اطلاعات لازم را باید داشته باشد.
از آنجایی که عکاس حرفه ای نیستم برای عکاسی معمولی احساس نیازی به لنز بیشتر نکردم.
dslr و mirrorless دو مقوله جدا از هم هستند و هر کدام طرفداران خود را دارند.

در مورد قیمت یکی از دوستانم 450 خریدار است. اگر پیشنهاد بالاتری داشتید در خدمتم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من از خرید انصراف میدم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در مورد قیمت یکی از دوستانم 450 خریدار است. اگر پیشنهاد بالاتری داشتید در خدمتم.

برادر شما اگر میخوای بیرون فروم ردش کنی زیاد خودتو در گیر تاپیک نکن! چون الان نوشتی تا 3 شنبه پیشنهاد بدید و حتما هم داخل تاپیک بنویسید چقدر بوده! من نوعی بر فرض مشتری باشم(که هستم و تنها کسی هم هستم چون NEX دم دست دارم مشکل لنز ندارم) چرا باید قیمت بدم وقتی خود شما میگی بیرون فروم فلانی اینقدر میخواد؟ این کار با منطق فروش فرومی نمیخونه!

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من از خرید انصراف میدم

شما کی پیشنهادتو به صورت رسمی دادی که الان میگی انصراف می دم؟

برادر شما اگر میخوای بیرون فروم ردش کنی زیاد خودتو در گیر تاپیک نکن! چون الان نوشتی تا 3 شنبه پیشنهاد بدید و حتما هم داخل تاپیک بنویسید چقدر بوده! من نوعی بر فرض مشتری باشم(که هستم و تنها کسی هم هستم چون NEX دم دست دارم مشکل لنز ندارم) چرا باید قیمت بدم وقتی خود شما میگی بیرون فروم فلانی اینقدر میخواد؟ این کار با منطق فروش فرومی نمیخونه!

حق با شماست. از آنجایی که نمی خوام زیر حرفم بزنم ومی خواهم طبق قوانین فروم عمل کنم به دوستم پیشنهاد کردم تا با عضویت در این انجمن پیشنهاد خودش رو بده. اینجوری فکر نمی کنم حق کسی ضایع بشه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

فکر کنم اینباکستون و پی ام هایی که ردو بدل کردیم رو یکبار مرور کنید متوجه بشید، والا اگه غیر رسمی بوده میفرمودی با گل شیرینی خدمت برسیم :p

ایشالا خوب بفروشی، ما که بودجمون نرسید

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فکر کنم اینباکستون و پی ام هایی که ردو بدل کردیم رو یکبار مرور کنید متوجه بشید، والا اگه غیر رسمی بوده میفرمودی با گل شیرینی خدمت برسیم :p

ایشالا خوب بفروشی، ما که بودجمون نرسید

اگر من این حرف رو بزنم حق دارم چون اینجا تازه کارم اما از شما که این همه پست دارید بعیده از قوانین اطلاع نداشته باشید.
پیشنهاد وقتی رسمی میشه که بقیه خریداران هم در جریانش باشند. وگرنه الان غیر از شما چند نفر دیگر هم به صورت pm پیشنهاد دادند که قابل استناد نیست اینجا.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

حق با شماست. از آنجایی که نمی خوام زیر حرفم بزنم ومی خواهم طبق قوانین فروم عمل کنم به دوستم پیشنهاد کردم تا با عضویت در این انجمن پیشنهاد خودش رو بده. اینجوری فکر نمی کنم حق کسی ضایع بشه.

ممنون از توجهت برادر.. فهلا اگر اون دوستتون نخواست یا قیمت نداد من 410 هستم!

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
چون بازارگانی ایران موجود نداره رفته بالا!

برای تبدیل الفا اتوفوکوس از دست نمیره! کانتینیوس اتوفوکوس از دست میره! یعنی فیلم برداری با تبدیل تقریبا غیر ممکنه و عکاسی از سوژه در حال حرکت هم خیلی مشکلتره! در ضمن نوشتم که فوکوس سینگل اتوماتیکش هم تا 4 برابر کندتر میشه!
ولی بقیه تبدیل ها کلا هیچ ارتباط الکترونیکی با بدنه ندارن پس عملا نه فوکوس و نه اف استاپ ونه هیچ اکسپوژر ستینیگی بین لنز و دوربین جابجا نمیشه!

Flickr: Discussing A Short Tutorial on Using 3rd Party Lenses in Sony α NEX

لینک بالا را مطالعه کنید متوجه می شوید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بالا