• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش دو عدد رم Crucial 8GB 4800 CL40 DDR5

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلام
وقت بخیر،

دو عدد ماژول رم 8 گیگی مدل Crucial 8GB 4800 CL40 DDR5 صرفا جهت تست بر روی سیستم قرار داده شده بودند برای فروش موجود میباشد.

رمها بصورت دو عدد ماژول ( هر ماژول 8 گیگ ) میباشند .

قیمت هر دو با هم : 2550

فایل های ضمیمه

• photo_2023-04-22_20-28-54.jpg
    photo_2023-04-22_20-28-54.jpg
    143.3 KB · نمایش ها: 16
  • photo_2023-04-23_09-08-59.jpg
    photo_2023-04-23_09-08-59.jpg
    122.3 KB · نمایش ها: 16

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
آخرین معامله در پرشین تولز با مهدی عزیز @Sir MehDi انجام شد.

معاملات بنده در انجمن پرشین تولز بعد از گذشت 10 سال به پایان رسید امیدوارم دوستانی که با بنده معامله داشتند در طول این چند سال راضی بوده باشند و دوستان خوبی را اینجا پیدا کردیم. 🙏

برای تمام عزیزان روزهای خوبی را ارزومندم امیدوارم باز هم توفیقی باشد تا بتوانیم در کنار هم دوباره جمع بشیم و باز هم معامله داشته باشیم.

بدرود.

Sir MehDi

Registered User
لایک‌ها
913
آخرین معامله در پرشین تولز با مهدی عزیز @Sir MehDi انجام شد.

معاملات بنده در انجمن پرشین تولز بعد از گذشت 10 سال به پایان رسید امیدوارم دوستانی که با بنده معامله داشتند در طول این چند سال راضی بوده باشند و دوستان خوبی را اینجا پیدا کردیم. 🙏

برای تمام عزیزان روزهای خوبی را ارزومندم امیدوارم باز هم توفیقی باشد تا بتوانیم در کنار هم دوباره جمع بشیم و باز هم معامله داشته باشیم.

بدرود.
درود به احسان عزیز
امیدوارم این معاملات ادامه داشته باشه و مثل همیشه عالی و کاردرست هستی.
این هم آخرین معامله بنده در این فروم با احسان عزیز و دوست داشتنی.

ramin_delphi

Registered User
لایک‌ها
738
سلام و وقت بخیر خدمت شما دوستان عزیز

ببخشید من تو فروم جایی ندیدم که علت بسته شدن فروم رو نوشته باشن

شما می دونید موضوع چی هست ؟ و با این حساب دیگه فقط لیون می مونه که کاربر ها بتونن توش کار بکنند درسته ؟

ببخشد که اینجا مطرح کردم چون معامله تون تمام شده بود برای همین خواستم یک سوال کوچیک کرده باشم از دوستان

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلام و وقت بخیر خدمت شما دوستان عزیز

ببخشید من تو فروم جایی ندیدم که علت بسته شدن فروم رو نوشته باشن

شما می دونید موضوع چی هست ؟ و با این حساب دیگه فقط لیون می مونه که کاربر ها بتونن توش کار بکنند درسته ؟

ببخشد که اینجا مطرح کردم چون معامله تون تمام شده بود برای همین خواستم یک سوال کوچیک کرده باشم از دوستان
سلام وقت شما هم بخیر ،
خواهش میکنم مشکلی نداره ، علت بسته شدن که نامشخص هست خود مدیران فروم هم اظهار نظری نکردند و دلیل قطعی ندارد . بنظر تصمیم شخصی تیم مدیریت بوده و یا .... مگر اینکه تجدید نظری بکنند که اینطور که پیداست بعید هست چنین موضوعی رخ بدهد .

در مورد فعالیت هم عملا باید در لیون فعالیت داشته باشیم ضمن اینکه یکسری از دوستان زحمت کشیدند و فرومهایی رو تاسیس کردند و در حال کار برای تاسیس فروم جدید هستند ولی مشکلی که هست امتیازات بازارچه ، مطالبی که توی این چند سال زحمتش رو هر کدوم از کاربران کشیدند قابل انتقال نیست و بنظرم بدون انتقال تاریخچه امتیازات بازارچه عملا فعالیت در فروم جدید هم منفی هست چون کسی شناختی نمیتونه نسبت به کسی پیدا کنه ! و عملا نمیشه معامله درستی انجام داد !

باز هم اگر موضوعی از قلم افتاده و دوستان دیگر در جریان هستند میتونند خدمتتون اعلام کنند و این موضوعاتی بود که بنده در جریانش بودم.

ramin_delphi

Registered User
لایک‌ها
738
سلام وقت شما هم بخیر ،
خواهش میکنم مشکلی نداره ، علت بسته شدن که نامشخص هست خود مدیران فروم هم اظهار نظری نکردند و دلیل قطعی ندارد . بنظر تصمیم شخصی تیم مدیریت بوده و یا .... مگر اینکه تجدید نظری بکنند که اینطور که پیداست بعید هست چنین موضوعی رخ بدهد .

در مورد فعالیت هم عملا باید در لیون فعالیت داشته باشیم ضمن اینکه یکسری از دوستان زحمت کشیدند و فرومهایی رو تاسیس کردند و در حال کار برای تاسیس فروم جدید هستند ولی مشکلی که هست امتیازات بازارچه ، مطالبی که توی این چند سال زحمتش رو هر کدوم از کاربران کشیدند قابل انتقال نیست و بنظرم بدون انتقال تاریخچه امتیازات بازارچه عملا فعالیت در فروم جدید هم منفی هست چون کسی شناختی نمیتونه نسبت به کسی پیدا کنه ! و عملا نمیشه معامله درستی انجام داد !

باز هم اگر موضوعی از قلم افتاده و دوستان دیگر در جریان هستند میتونند خدمتتون اعلام کنند و این موضوعاتی بود که بنده در جریانش بودم.

ممنون متشکر از شما و توضیحاتتون - بله در فروم لیون باز به کار انشالا ادامه میدیم

واقعیت من خودم اولین بار دیدم شوکه شدم که چطور شد به یکباره فروم داره بسته میشه !!

حالا اگه فروم دیگه ای داره توسط دوستان باز میشه اگه طراحان و مدیران این فروم ان شخص مورد تاییدشون بود می تونند دیتا بیس این فروم رو بدن به دوستان تا اونجا بار گذاری کنند تا هم امتیازات رو بتونند انقال بدند و هم مطالب مفید فروم رو که کلی براشون دوستان زحمت کشیدند و الان میشه گفت برای خودش یک دنیا اطلاعات در غالب خودش داره

باز متشکر از همه

بالا