میشه در مورد رایحشون کمی توضیح بدین ؟ تلخه شیرینه ... چجوریاست ...
من یه عطر میخوام بوش خاص و دلنشین باشه
کدوم یکی بهتره؟
تو همون لینک پروفایلم تو فرگرنتیکا بررسی رایحه این دو تا عطر نوشتم و توضیح دادم در مورد بوی اونا.
اما برای اینکه زحمت شما رو کم کنم اونوری نرین اینجا کپی/پیست شون میکنم:
Amouage Interlude Man - اون آبی رنگه:
يه عطر بي نظير و شاهكار ديگه از آمواژ
رايحه اوليه اين عطر بوي تلخ و دودي چرم هست كه در كنار رايحه گياه پونه كوهي بويي شبيه به ترياك سوخته رو براي شما تداعي ميكنن
رايحه گرم و شيريني هم كه تركيب بوي خاص و عجيب همراهي ميكنه كه عمق بيشتري به بوي عطر ميده
كمي هم رايحه هاي تند و فلفلي ميشه حس كرد اما قدرت كافي ندارن در حال حاضر كه خودي نشون بدن! البته فعلا
در رايحه مياني رايحه هاي فلفلي و تند با نيروي كمكي برميگردن و شروع ميكنن به حمله كردن
رايحه هاي دودي و فلفلي هر دو قوي و مقتدرانه دارن در كنار هم ميتازن و رايحه هاي ديگه فقط نظاره گر اين جنگ و دعوا هستن
البته بوي قوي چوب هم ميشه حس كرد كه با فاصله كمي پشت سر اين دو تا رايحه داره مياد
بوي فلفل در رايحه مياني يه حس خيلي تند و فلفلي و گرم به عطر ميده
در رايحه پايه شما يه بوي شيرين و دودي با بوي چوب دارين كه تركيب اون با بوي دارچين بوي بسيار خوبي رو ارائه ميده
پخش بو و ماندگاري اين عطر بسيار بسيار زياده
Amouage Opus VII - مشکی رنگه:
یه عطر بسیار خوب و با کیفیت بر اساس رایحه عود که شخصا از رایحه اون بسیار لذت میبرم
رایحه ابتدایی این عطر با بوی تلخ و تاریک عود، کمی رایحه های گیاهی و کمی رایحه های ادویه ای شروع میشه
رایحه های ادویه ای حس ملایمی دارن و خیلی سنگین و عربی نیستن
یه حس خیلی ضعیف پودری هم میشه حس کرد اما شخصا به نظرم حسی شبیه به خاکستر داره
بوی عطر اصلا شیرین نیست و حس شرقی نداره. فقط رایحه تلخ و تاریک عود و کمی گیاه و کمی ادویه
پخش بوی عطر قویه هست اما مثل بعضی از عطرهای آمواژ مثل اینترلود یا اپیک مثل بمب نیست
با گذر زمان در رایحه میانی بوی عطر تغییری نمیکنه ولی در رایحه پایه بوی عطر تغییرات کمی میکنه
بوی ادویه و رایحه گیاهی تا حد زیادی ملایم میشن و رایحه عود حس قویتر و مشخص تری به خودش میگیره
رایحه عود کیفیت خیلی بالا و حسی روغنی مانند داره
بوی عطر کمی هم شیرینه اما ضعیفه
در کل کار بسیار با کیفیت و سنگین و تاریکی هست و جزو بهترین های سبک خودش
پخش بوش همونطور که گفتم خوبه (عالی نیست) و ماندگاری 8 ساعت و به بالا روی پوست داره