عزیز اون دو سه روز جونه زدن بود بله من اول پستی میخواستم بعد با توجه به وضعیت خیت پی تی البته بعضی افراد .... که همه در جریان کلاهبردارین نظرم عوض شد .رو واسطه که به یکی از دوستام که به ش اعتماد کامل دار پ.خ دادم که ایشون هم گفتن اگه شک داری با واسطه خرید کن منم یه دوستم که تهران بود دانشجوه میخواست برگرده شهرمون کهباهاش حرف زدم شب گفت من میرم به اون ادرس که اون بنده خدا نتونست بره و گفتم یه تا پیک بزنم واسطه پیدا کنم که ( از شما گنده تر هشم امتیاز بالا هاش کلابرداری کردن البته منظورم بعضی افراده نه همه چون هنوز هم مورد اعتماد تو پی تی هرچند کم ولی هست ) حالا این حرف ما رو به خودت گرفتی من بعده اون پ.خ اخر که از جملات زشت اسفاده کردی تو پست بالات هم هست چون شدیدا ماشین حساب میخوام پست گذاشتم که میخوام اگه عصبانیتتون تموم شده ولی با دیدن پست بالا دیدم هنوزم هم دلخوری و گفتی به شما جنس نمیفروشم مالته اختیارشو داری .
برایه بار هزارمم هم ازت معذرت میخوام ( که گفتم شک دارم با واسطه میخوام ) شما بهت برخورد گفتم با واسطه معامله میکنم در ضمن همه پیام خصوصی هاهم هست اگه خواستین قضیه رو الکی کش بدین
چشم دیگه پست نمیزارم لی باتوجه به پست بالات باید جوابتو میدادم ( البته با ادبیات مختص به خودت که این دور از ادب بنده هست و برایه شما احترام و شخصیت قائل شدم البته اگه ...)
ممنون از صداقتتون