• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد ماشین حساب مهندسی کاسیو ، اجبرا fx2 و 9850GB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
aghe hanoz az dastam narahat nisti :general609:eek:_O man hanoz sefidaro ba vasete mikham

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
aghe hanoz az dastam narahat nisti :general609:eek:_O man hanoz sefidaro ba vasete mikham
عزیز از اونجا که بنده قابل اعتماد نیستم ، به شما هم پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از کاربرایی مثل بنده خرید نکنید
دوستان در جریان باشید ، این بنده خدا بعد از 2-3 روز سرکار گذاشتن بنده (میخواستن پستی بخرن) نظرشون عوض شد و گفتن که دوستشون میاد میگیره و بنده هم قبول کردم و دوباره سرکار گذاشتن و دست آخر هم با کلی داستان و .... میخوان با واسطه بخرن ، که تصمیم گرفتم به هیچ وجه به ایشون نفروشم ، حتی شده تووی جوب میندازم ولی به ایشون نمیفروشم ،

شما هم لطف کنید دیگه پست نذارید داخل تاپیک

دوستان دیگه هم اگر شک و شبه ای دارن میتونن به صورت حضوری غرب تهران تشریف بیارن و تحویل بگیرن!(کاربرای امتیاز بالای 40 اول ارسال هم دارم)
در هر صورت چه حضوری و چه پستی خرید کنید ، از لحظه ی تحویل ماشین حساب ، یک هفته مهلت تست به خریدار محترم میدم

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
عزیز اون دو سه روز جونه زدن بود بله من اول پستی میخواستم بعد با توجه به وضعیت خیت پی تی البته بعضی افراد .... که همه در جریان کلاهبردارین نظرم عوض شد .رو واسطه که به یکی از دوستام که به ش اعتماد کامل دار پ.خ دادم که ایشون هم گفتن اگه شک داری با واسطه خرید کن منم یه دوستم که تهران بود دانشجوه میخواست برگرده شهرمون کهباهاش حرف زدم شب گفت من میرم به اون ادرس که اون بنده خدا نتونست بره و گفتم یه تا پیک بزنم واسطه پیدا کنم که ( از شما گنده تر هشم امتیاز بالا هاش کلابرداری کردن البته منظورم بعضی افراده نه همه چون هنوز هم مورد اعتماد تو پی تی هرچند کم ولی هست ) حالا این حرف ما رو به خودت گرفتی من بعده اون پ.خ اخر که از جملات زشت اسفاده کردی تو پست بالات هم هست چون شدیدا ماشین حساب میخوام پست گذاشتم که میخوام اگه عصبانیتتون تموم شده ولی با دیدن پست بالا دیدم هنوزم هم دلخوری و گفتی به شما جنس نمیفروشم مالته اختیارشو داری .

برایه بار هزارمم هم ازت معذرت میخوام ( که گفتم شک دارم با واسطه میخوام ) شما بهت برخورد گفتم با واسطه معامله میکنم در ضمن همه پیام خصوصی هاهم هست اگه خواستین قضیه رو الکی کش بدین

چشم دیگه پست نمیزارم لی باتوجه به پست بالات باید جوابتو میدادم ( البته با ادبیات مختص به خودت که این دور از ادب بنده هست و برایه شما احترام و شخصیت قائل شدم البته اگه ...)
ممنون از صداقتتون :eek:

Last edited:

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
درحال مزاکره با یکی از مدیران هستیم

m_2t_ab

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
داداش هنوز ۱۲۰ میدی سفیده رو؟ کجای غرب تهرانی؟

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
الجبرا فروخته شد

فقط 9850 موجوده

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
ماشین حساب کاسیو 9850 هم تقدیم یکی از اقوام
m_2t_ab