برای اثبات حرفام...اینارو میزارم باشد که ایشالا کسی گیره آدم شیاد نیوفته....دوستان و مدیران ببینند و خودشون قضاوت کنند .
sms داد گفت نمیخوام کالاتو ! از پست تحویل نمیگیرم تا برگشت بخوره.....من اکه ریگی کفشم بود میگفتم اکی بزار برگشت بخوره اصلا نگیرش..اما گفتم دریافتش کن خودت دویاره بفرست..دلیل اینکه گفتم بدون باز کردن بفرست این بود که cpu هارو با فن آکبند براش فرستادم خیلی تو بسته بندیش دقت کرده بودم طوری که عمرا هیچیش نشه و فن ها نشکنه واس همین گفتم همونطوری یه جعبه بکش روش پس بفرست چون بسته بندی خوذمو قبول داشتم.
اینجا رو ببینید خیلی دیگه تابلوست...اگه جنسم شیکسته و خراب میبود بش میگفتم چیز دیگه نداری تعویض کنیم که برگشت نزنی !؟
چون قرار بود هارد برام بفرسته که پشیمون شده بود...حالا عقل سلیم چی میگه؟ میگم چیز میز دیگه نداری واسه تعویض برگشت نزنی...یعنی جنسم سالمه ...غیر این بود اینجوری حرف میزدم!؟
عکس بالارم ببینید این آقای راستگو این آدم پاک و صادق گفت برگشت زدم کد پیگیری رو فردا میدم ! ( تاریخم ببینید..8 ام گفت برات فرستادم)
بعد 5 روووووز ! ببینید چی نوشته ...اینجاست که دروغا رو میشه....بسته ای که برام فرستاد هیچ cpu ای توش نبود فقط اون فنهارو فرستاد که نمیدونم از روی مریضی یکیشم شکونده بود! خلاصه بسته خالی بی ارزشی دستمو گرفت
حالا قضاوت با خود دوستان و مدیران ......راجب بخدا سپردنش و ادامه دادن موضوع اینکه احساس تکلیف کردم وقتی دیدم راحت داره سر دیگران هم کلاه میزاره دوباره ورود کردم....وسلام.