• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد فروش دو عدد هارد اینترنال 320 و 500 گیگ به قیمت مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tshirt1

Registered User
لایک‌ها
109
بهتون 24 ساعت مهلت میدم فیدبک منفی که دادی پاک کنی بعد اون بهتون 2 تامنفی منفی میدم یکی اگر هزینه ارسال رو واریز نکنی دومی برای تهمین بی جهتی که زدی .

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
بهتون 24 ساعت مهلت میدم فیدبک منفی که دادی پاک کنی بعد اون بهتون 2 تامنفی منفی میدم یکی اگر هزینه ارسال رو واریز نکنی دومی برای تهمین بی جهتی که زدی .
خیلی ترسیدم.
پول توی حسابتونه.
من توی منفی دادم دستم بیشتر از شما باز. اونم خود کاربران می دونند من نظر خودمو گفتم و هر کسی صلاح خودشو بهتر می دونه
ضمنا فکر کنم کاربرها بهتر بتونن بین شیاد دروغگو که جنابعالی مرحمت کردید با کامنتی که من گذاشتم قضاوت کنند.

tshirt1

Registered User
لایک‌ها
109
دادا هاردت رندوم دیتکت بودنه بدون اینکه اعلام کنی فرستادی الان داری میگی صدای تراکتور میده ...قبلا هم گفتم بنده هیچ کاری به هاردها نداشتم فقط طبق گفته خودتون با ویندوز پارتیشن بندی کردم و نصب ویندوز انجام شد ..دفعه بعدی که سیستم رو ریستارت کردم دوباره به همون وظعیت اول برگشت به این وظعیت میگن رندوم دیتکت هارد لطفا اطلاعاتتون رو زیاد کنید و دروغ هم کمتر بگید ...3 تا شات اخر رو دقت کن ...اول گفتی نه رندوم دیتکت نیست بعد اومدی جواب یکی از کاربران چند خط بالا تر تو همین تایپیک نوشتی بعضی مواقه از تو مای کامپیوتر میره و بعد ریستارت دوباره درست میشه در صورتی که تو گفتگو گفتی هاردها مشکلی ندارن ...الان من غیرقابل اعتمادم یا خودتون ؟
11.JPG Capture.JPG 1333.JPG 13131.JPG 123.JPG

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
شما یه بار میگی چرا نگفتی رندم دیتکته بعدش میگی توی جواب کاربرها گفتم رندم دیتکته. خوب من که گفته بودم اینطوریه شما چرا خریدی؟ به علاوه از نظر من رندم دیتک به اونی میگن که توی هر چندتا خاموش روشن چندبار دیتکت نشه نه اینکه ماهی یه بار دیتکت نشه می خواهی همین الان روی سیستم ده بار خاموش روشن کنم و فیلم بگیرم ببینی چندبار دیتکت نمیشه

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
میگی به هارد شما دست نزدم پس معنای جمله زیرت چیه؟
tshirt1.PNG

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
اول کار اومدی گفتی هاردهای من حتی 320 توی ویندوز نمیاد. بعدش گفتی بعضی وقتها میاد بعضی وقتها نمیاد.
اینقدر نمی دونی که وقتی هارد unallocated هست توی مای کامپیوتر نمیاد. بعدشم گفتی مشکل mbr داره.
من نمی دونم این تستهایی رو که گذاشتم چه جوری گرفتم که شما می گی حتی فرمت هم نمیشن
tshirt2.PNG

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
بعد از کلی بحث و کل و کل قرار شد که 50 بزنی به حساب و غائله رو تموم کنیم اما دوباره دبه فرمودید.
tshirt3.PNG

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
قرار شد نهایتا با هزینه خودم سفارشی برگردونی یه دبه دیگت رو شد و گفتی سفارشی اینجا نداره
tshirt4.PNG

در حالی که اول گفتگو گفته بودی

SEFARESHI.PNG

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
ادامه این بحث فایده ای نداره. فقط دو تا هارد آشغال روی دست من موند که یا شما مقصرید یا توی جا به جایی پست ضربه دیده که اونم میزارم برای قیامت و الا زمانی که هاردها دست من بودند صد درجه با اون چیزی که الان هستند متفاوت بودند

abay33

Registered User
لایک‌ها
15
سلام جناب ak313
خودتو خسته نکن داداش , tshirt1 شیادی بیش نیست...گوشیشم بعد معامله خاموش میکنه یا کلا جواب نمیده....از من 2 تا cpu به بهانه تعویض کالا گرفت , واسم کالاشو نفرستاد هیچ, با اعلام خرابی cpu ها خواست پس بفرسه,حالا چی برام فرستاده باشه خوبه؟ جعبه خالی ! بعد cpu جوریه که از هر طرف ازش عکس بگیری باز فاکتور نمیندازه که خودش هست یا نه....رفته از cpu معیوبی که پین میناش شیکسته عکس گرفته و سمت دیگرشو از مشخصات cpu من عکس گرفته فرستاده واسه مدیران اونا هم حق رو به اون دادن و همش من رو بلاک میکنن ! در کل من که ازش نمیگذرم ...ایشالا خدا هرچی دزد و کلاهبرداره از زمین برداره...وسلام.

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
جالب اینجاست که من کلی خسارت دادم حتی هزار تومن پول پست نداد بعد با بی شرمی کامل برای من نوشت شیاد دروغگو.
هاردهای سالم فرستادم آشغال تحویل گرفتم
دقیقا منم به خدا واگذار کردم

tshirt1

Registered User
لایک‌ها
109
سلام جناب ak313
خودتو خسته نکن داداش , tshirt1 شیادی بیش نیست...گوشیشم بعد معامله خاموش میکنه یا کلا جواب نمیده....از من 2 تا cpu به بهانه تعویض کالا گرفت , واسم کالاشو نفرستاد هیچ, با اعلام خرابی cpu ها خواست پس بفرسه,حالا چی برام فرستاده باشه خوبه؟ جعبه خالی ! بعد cpu جوریه که از هر طرف ازش عکس بگیری باز فاکتور نمیندازه که خودش هست یا نه....رفته از cpu معیوبی که پین میناش شیکسته عکس گرفته و سمت دیگرشو از مشخصات cpu من عکس گرفته فرستاده واسه مدیران اونا هم حق رو به اون دادن و همش من رو بلاک میکنن ! در کل من که ازش نمیگذرم ...ایشالا خدا هرچی دزد و کلاهبرداره از زمین برداره...وسلام.
از آب گل آلود ماهی تگیر دیدی من منفی گرفتم اومدی اینجا حرف زیادی می زنی ..خوبه مدیران قضائت کردن و منفی من پاک شده ... خودتون برای توهین 1 ماه بن بودی دوباره اومدی منفی دادی باز پاک شد بهتون هشدار دادن قبلا الان برای بار سوم فیدبک منفی دادی احتمالا ایندفعه بن دائم میشی انشالله
قضیه بین بنده و کاربر aka313 به مدیران گزارش شده خودشون تصمیم می گیرن اینجا حرف زیادی نزن

abay33

Registered User
لایک‌ها
15
حالا همین جنازشو برات فرستاد خدارو شکر کن...واسه من جعبه خالی فرستاد.... کافیه یکی کل پیامهای خصوصیمونو بخونه اگه بادمجون هم باشه میفهمه کی شیاد و دزده ....اونوقت باید امتیاز منفیش پاک بشه واسه من بمونه! بخاطر چنتا عکس !

tshirt1

Registered User
لایک‌ها
109
حالا همین جنازشو برات فرستاد خدارو شکر کن...واسه من جعبه خالی فرستاد.... کافیه یکی کل پیامهای خصوصیمونو بخونه اگه بادمجون هم باشه میفهمه کی شیاد و دزده ....اونوقت باید امتیاز منفیش پاک بشه واسه من بمونه! بخاطر چنتا عکس !
دلیلی که منفی گرفتی و منفی بنده پاک شده برای این بوده
وقتی تو پخ میگی اصلا داخل بسته روز باز نکنم حتما یک چیزی بوده ... دستت به جایی بند نبود دروغت رو شده بود فقط میتونی بگی من برات بسته خالی فرستادم - سی پی یو معیوب چه به درد من میخوردن ؟ که بخوام نگشون دارم
si852568-jpg.809267

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
کلا برای من تجربه شد، شده به قیمت کمتر بدم اما حضوری معامله کنم

abay33

Registered User
لایک‌ها
15
من اگه ریگی به کفشم بود , بیکار نبودم این همه جنجال به پا کنم و پیگیر این قضیه باشم و وقتمو حرومه تو کنم...اگه ریگی به کفشم میبود بهت منفی نمیدادم که منفی بگیرم و مثل الان برام شاخ بشی...خریدارهای دیگه ای هم ازم خرید داشتن که اکثرا اول پرداخت داشتن بعد تحویل...عین تو هم تاحالا کارم به کلاهبرداری نرسیده بود که ارتباط با مدیرا رو خوب بلد باشمو بتونم درست از خودم دفاع کنم...اما همینجا میگم بچه هم میفهمه که cpu رو نمیشه جوری ازش عکس گرفت که دو طرفشو همزمان نشون بده...یه طرف از سمت پین معیووب cpu ای که از قبل داشتی و اونطرفشو از سمت مشخصات cpu من عکس گرفتی کارتو توجیه کنی... اگه یکی مسیر گفتگوها رو به ترتیب دنبال کنه میبینه که تا دو هفته بعد دریافت cpu حرفی از معیوبیشون در کار نیس...نیازی نمیبینم به تو جواب بدم (tshirt1)چون هرکی ندونه من که شناختمت...یه حرف میزنمو دیگه هیچ...اونم اینکه اگه دروغ و شیادی از منه ایشالا به بدترین بلاها گرفتار بشم و اگه از توست به بدترین بلاها گرفتار بشی ... به حق همون امام رضا که در نزدیکیش زندگی میکنی...وسلام.

tshirt1

Registered User
لایک‌ها
109
من اگه ریگی به کفشم بود , بیکار نبودم این همه جنجال به پا کنم و پیگیر این قضیه باشم و وقتمو حرومه تو کنم...اگه ریگی به کفشم میبود بهت منفی نمیدادم که منفی بگیرم و مثل الان برام شاخ بشی...خریدارهای دیگه ای هم ازم خرید داشتن که اکثرا اول پرداخت داشتن بعد تحویل...عین تو هم تاحالا کارم به کلاهبرداری نرسیده بود که ارتباط با مدیرا رو خوب بلد باشمو بتونم درست از خودم دفاع کنم...اما همینجا میگم بچه هم میفهمه که cpu رو نمیشه جوری ازش عکس گرفت که دو طرفشو همزمان نشون بده...یه طرف از سمت پین معیووب cpu ای که از قبل داشتی و اونطرفشو از سمت مشخصات cpu من عکس گرفتی کارتو توجیه کنی... اگه یکی مسیر گفتگوها رو به ترتیب دنبال کنه میبینه که تا دو هفته بعد دریافت cpu حرفی از معیوبیشون در کار نیس...نیازی نمیبینم به تو جواب بدم (tshirt1)چون هرکی ندونه من که شناختمت...یه حرف میزنمو دیگه هیچ...اونم اینکه اگه دروغ و شیادی از منه ایشالا به بدترین بلاها گرفتار بشم و اگه از توست به بدترین بلاها گرفتار بشی ... به حق همون امام رضا که در نزدیکیش زندگی میکنی...وسلام.
دیوار حاشا بلنده ...اگر فیدبک منفی من پاک شد چون دلیل داشتم و ثابت کردم ...شما چرا دوباره اومدی منفی دادی مگر بار اول به خدا واگذار نکردی ؟! بعد چرا اومدی فحش رکیک دادی که یک ماه بن بشی ؟؟ بعدش باز چرا اومدی منفی دادی مگر به خدا واگذار نکردی ؟! باز با دلیل توضیح دادم مقصر کیه ... باز چرا منفی دادی ؟ مگر به خدا واگذار نکرده بودی ؟!
هر فکری میکنی برای خودت باشه دلیل نداره بیای تو تایپیک یکی دیگه تهمت بزنی به من ...قضیه تموم شده بوده دوست عزیز مدیران حق رو به من دادن ..دلیلش چی میتونه باشه غیر تلافی وقتی 3 بار پشت سر هم منفی بدی ؟
بنده اول وقتی سی پی یوها رو برگشت زدم چیزی از معیوب بودنشون نگفتم چون خودت اصرار داشتی من درب جعبه رو باز نکنم ! چون دستت رو می شد ...حرفی نزدم تا اینکه منفی دادی و منم مجبور شدم برای منفی بی خودی با عکسی که گرفته بودم برای همچین روزی حق خودمو بگیرم
از این تایپیک هم عکس میگیرم .اینار منفی من پاک شد اگر دوبار اومدی فیدبک دادی میزام همه ببینن کی داره قضیه رو کش میده .
شما که هر وقت آنلاین میشی تو توضیحات معاملات بازارچه من دنبال منفی میگردی تا یک جوری تلافی کنی حرفی از به خدا سپردن و بی خیال قضیه شدن نزن .

abay33

Registered User
لایک‌ها
15
برای اثبات حرفام...اینارو میزارم باشد که ایشالا کسی گیره آدم شیاد نیوفته....دوستان و مدیران ببینند و خودشون قضاوت کنند .
rbx1e3hdyk0pt4e8bm2n.jpg

sms داد گفت نمیخوام کالاتو ! از پست تحویل نمیگیرم تا برگشت بخوره.....من اکه ریگی کفشم بود میگفتم اکی بزار برگشت بخوره اصلا نگیرش..اما گفتم دریافتش کن خودت دویاره بفرست..دلیل اینکه گفتم بدون باز کردن بفرست این بود که cpu هارو با فن آکبند براش فرستادم خیلی تو بسته بندیش دقت کرده بودم طوری که عمرا هیچیش نشه و فن ها نشکنه واس همین گفتم همونطوری یه جعبه بکش روش پس بفرست چون بسته بندی خوذمو قبول داشتم.
c0h7zzm4xxs3nuvpco.jpg

اینجا رو ببینید خیلی دیگه تابلوست...اگه جنسم شیکسته و خراب میبود بش میگفتم چیز دیگه نداری تعویض کنیم که برگشت نزنی !؟
چون قرار بود هارد برام بفرسته که پشیمون شده بود...حالا عقل سلیم چی میگه؟ میگم چیز میز دیگه نداری واسه تعویض برگشت نزنی...یعنی جنسم سالمه ...غیر این بود اینجوری حرف میزدم!؟
tmtfb8skabrwct7zf2so.jpg

عکس بالارم ببینید این آقای راستگو این آدم پاک و صادق گفت برگشت زدم کد پیگیری رو فردا میدم ! ( تاریخم ببینید..8 ام گفت برات فرستادم)
pi92kl83f0r2aqk3wx4.jpg

بعد 5 روووووز ! ببینید چی نوشته ...اینجاست که دروغا رو میشه....بسته ای که برام فرستاد هیچ cpu ای توش نبود فقط اون فنهارو فرستاد که نمیدونم از روی مریضی یکیشم شکونده بود! خلاصه بسته خالی بی ارزشی دستمو گرفت
حالا قضاوت با خود دوستان و مدیران ......راجب بخدا سپردنش و ادامه دادن موضوع اینکه احساس تکلیف کردم وقتی دیدم راحت داره سر دیگران هم کلاه میزاره دوباره ورود کردم....وسلام.

tshirt1

Registered User
لایک‌ها
109
الان اینا که گذاشتی چی رو ثابت میکنه ؟
بنده دیرکرد تو ارسال داشتم که با هزینه خودم برای جبرانش به جای سفارشی با پیشتاز ارسال کردم ...در هر صورت سر موقع به دستت رسیده ...چون سفارشی تا یک هفته هم طول میکشه و من پیشتاز زدم

ما قرار بود 2 تا سی پی یو شما رو با هارد 500 گیگ من معاوضه کنیم ...بنده وقتی هنوز به دستم نرسیده بود یعنی وقتی بسته شما هنوز تو راه بود بهتون زنگ زدم و گفتم منصرف شدم چون قبل ارسال هارد خودم متوجه مشکلش شدم .
در جواب گفتید باشه مشکلی نیست فقط درب بسته رو باز نکن و همون طوری برگشت بزن ..... بنده در جواب گفتم جعبه ای که باهاش هارد ها رو ارسال کردید آرم شرکت پست خورده و اگر دوباره بسته بندی نشه شرکت پست قبول نمیکنه ...برای همین بسته رو باز کردم و با یک بسته جدید پیشتاز ارسال کردم .
وقتی دیدی من مجبور بودم بسته رو باز کنم با خودت گفتی حتما پشت سی پی یو ها رو دیدم... در عوض اون منفی که دادی به من و پاک شد و مال خودت مونده اومدی این دروغ رو سر هم کردی که من براتون بسته خالی فرستادم .

tshirt1

Registered User
لایک‌ها
109
گفتی بدون اینکه بسته رو باز کنید تحویل بگیرید و برگشت بزنید . در جواب همونجا بهتون گفتم روی بسته آرم شرکت پست خورده و تمبر داره ...بردم پست گفتن اینطوری نمیتونیم بفرستیم باید دوباره بسته بندی بشه .
بنده نه می خواستم هزینه بسته بندی جدید بدم نه با پیشتاز بفرستم نه کلا چشم به سی پی یو معیوب شما داشتم .

k.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا