دوست عزیز بنده قصد دخالت نداشتم اما چون این سوال مطرح شد و دوست عزیزمون این پاسخ رو دادن چند کلمه اضافه میکنم
قیمت کاسکو به چند فاکتور بستگی داره
سلامت پرنده-سن پرنده-توانایی های سخنوری پرنده-میزان رام بودن
در ضمن , نمیشه بگی فلان فروشنده پرنده ای رو فلان قیمت گذاشته و مبنای قیمت من و شما باشه, بنده به شما اطمینان میدم هم ایشون هم اکثر پرنده فروشها قیمت پرنده هاشون رو خیلی بالاتر از قیمت واقعیشون میدن چون باید ماهی چند میلیون اجاره مغازه بدن و ماهی چند میلیون هم درآمد داشته باشن............ شما همون پرنده ای که ایشون 1م میفروشه رو بخوای بشون بفروشی محاله ممکنه بیشتر از 600 تومن ازت بخرن
منظورم از ایشون : مغازه دارهای پرنده فروش هستن نه دوستمون آقای isf
در کل:
این تاپیک ها و این سایتهای رایگان برای این ساخته میشه که فروشنده و خریدار سود مغازه دار رو بین خودشون تقسیم کنن
اما چیزی که در عمل دارم میبینم اینه که دوستان خودشون این سایتها رو تبدیل به محل کسب و کار کردن و طبعاً موقع خرید پیشنهادهای قیمت حداقلی مطرح میکنن و موقع فروش قیمتهایی که هر آدم آگاهی شاخش در میاد, این رو در خصوص دوستمون نگفتم بلکه همین الان برید تاپیک خرید فروش گوشی موبایل میبیند گوشی آکبندش 1م هست شخصی دست دومش رو 980 هزار تومن آگهی کرده , جالبه بعضی ها از قیمت نوش هم بالاتر زدن !!
و من حیث المجموع ,
طوطی های ایشون ظاهراً (نیاز هست از نزدیک دید و قضاوت کرد) بسیار خوبن اما قیمتشون نسبت به شرایطی که دارن (با فرض صحت) بسیار بالاست , اینو قبلاً توی پیام خصوصی هم بشون عرض کردم