آقا زور که نیست مال خودشون هست و کاملا اختیار دارن:blink::lol:
کلا زدید تو خط مشتری پرونی؟؟؟!!!!!!!!:thumbsup:
انشاالله که با قیمت بالای پایه بفروشن
آپ حساب کنید دوست من
آقا زور که نیست مال خودشون هست و کاملا اختیار دارن:blink::lol:
82 هستم بیشتر نمیتونم هزینه کنم :blush:هزینه ارسال رو تخفیف میدم ، یعنی کارت با هزینه ارسال 90 تومن![]()
حتما اینم مثل پ.خ یه شوخی بود :دی:blink::lol:
ممنون عزیز ، خیلی آقاییآقا زور که نیست مال خودشون هست و کاملا اختیار دارن
انشاالله که با قیمت بالای پایه بفروشن
آپ حساب کنید دوست من
بله نصب میشه ، منتها بصورت اورجینال درایورش رو نداره و باید دانلود بشه .82 هستم بیشتر نمیتونم هزینه کنم :blush:
تو ویندوز 7 64 بیت نصب میشه ؟ یعنی درایورش رو دارین ؟
اخه اگر ناراحت شدی ببخشید. منضوری نداشتم.:blush:حتما اینم مثل پ.خ یه شوخی بود :دی![]()
تو درایور خیالت راحت باشه تا چندتا ویندوز دیگه هم که بعد 7 بیاد جواب میده. فقط باید وقت بزاری دانلود کنی.تو ویندوز 7 64 بیت نصب میشه ؟ یعنی درایورش رو دارین ؟
نه برادر ، مطلبی باب ناراحتی از جانب شما دوست عزیز ندیدم :happy:اخه اگر ناراحت شدی ببخشید. منضوری نداشتم.:blush:
قیمتت خیلی خوبه اگر خرج نداشتم حتما ازت بر میداشتم. فقط دم عیدی میترسم کم بیارم. دانشجویم. بعد عید اگر فروش نرفته باشه خودم میخرمش. اما با این قیمت بعید میدونم بمونه.
تو درایور خیالت راحت باشه تا چندتا ویندوز دیگه هم که بعد 7 بیاد جواب میده. فقط باید وقت بزاری دانلود کنی.
سری اودیجی کریتیو که 5-6 ساله دیگه اصلا تولید نمیشه. اگر بری سایت کریتیو میبینی براش هر چند وقت یه بار درایور جدید میزارن که با سیستم عاملهای جدید بهتر سازگار دیگه این کارت صدا که دیگه افتخارشونه .مگه میشه بش نرسن؟
کلا کریتیو پشتیبانیش واقعا خوبه.
پاسخ داده شد .بیزحمت پخ رو چک کن
تأیید میشه ، با تشکر از مهدی جاندوستان کارت صدا توسط بنده خریداری شد
ممنون از رسول عزیز