omidfathi1364
Registered User
کامپ چی بگیرم آخه! پول ندارم :general503: بگیرم ارزونم که تا 400 تومن چیز بدرد بخوری پیدا نمیشه.
سلام حسین جان خوبی همون حسینس هستی که دوربین داشتی عکس میگرفتی؟! چاکرتیم این که مسلمه هرچی بگیری بعد یه مدت باید آپدیتش کنی یادش بخیر یه زمانی با 6975 اینقدر حال میکردم!:general707:به به اقا امید
داداش میبینم که سیستمو داری تغییر میدی
زیاد ذهنتو درگیر نکن که مثلا یه چیز فوقالعاده بگیری چون هر چیزی بگیری دوباره دوست داری بعد یه مدت عوضش کنی
هرچیزی که به گوش خودت خوب اومد رو بگیر
حسین هستم (گردهمایی پردیسان)
اره داداش همون حسین هستم.فقط سعی کن دو دست کامپ بگیری یعنی دو تا استیج نصب کنیسلام حسین جان خوبی همون حسینس هستی که دوربین داشتی عکس میگرفتی؟! چاکرتیم این که مسلمه هرچی بگیری بعد یه مدت باید آپدیتش کنی یادش بخیر یه زمانی با 6975 اینقدر حال میکردم!:general707:
کامپارو با امپ راکفورد معاوضه داری ؟
4 کانالامیر جان مشکلم اینه که می خوام هزینه هامو کم کنم و قطعات ارزونتر بگیرم اگه می خواستم قطعات گرونتر بگیرم کامپو واسه خودم نگه میداشتم و به پیشنهاد دوستان یه پروسسسور بیت تن تنگش مینداختم سینمای خودرویی راه مینداختم!
راکفورد دو کاناله؟
سیستم بازی همینه همش ضرر من اینقدر پخش ماشین عوض کردم که جاش گشاد شده از یه طرف دلت میخواد از طرفی جیبت جواب نمیده وقتی که میگیری باز دلت حوس چیز دیگه ای میکنه از طرفی وقتی میری بیرون فکرت همش به این که دزد نیاد سراغ ماشینت!صداش خیلی خوب و شفافه از یه سر بهم میگن نفروش از یه سر زورم اومده 2.5 میلیون پول سیستم دادم! ولی هرچی میگردم واقعاً زیر 400 چیز به در بخوری پیدا نمیشه این هفته فروش نرفت واسه خودم نگهش میدارم حیفه.