• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو لپ تاپ خیلی تمیز یا تعویض با مادربرد و سی پی یو و رم

mrnoori64

Registered User
لایک‌ها
8
خبری نیست ازتون

اگر فروشنده ای میام تهران بگیرم ازت چطوره

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
عزیز قیمت کف مینی رو واسم بفرست

badboys_shiraz

Registered User
لایک‌ها
199
لپ تاپ دل رو با
main board dfi landparty + i7 930+ 12gig ram bus 2000 + ssd intel 60 gig

تعویض داشتی بگو

morteza5921

Registered User
لایک‌ها
104
داداش ىه مىن و سى پى ىو ddr2 دارم ولى حرفه اى و خوبه و هم پاىه ddr3 هست تو قسمت تاپپىکام نگاه کن هست مىزنم سر هم مىدم به قىمت عالى هم مىدم که برات از همه به صرفه تر باشه خواستى نگاه بنداز بهم پىغام بده چون من ىه لپ تاپ لازم دارم مى خوام پى سى رو هم بفروشم اىنم شمارم 09358295921

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بچه های این سایت . من کمی کار داشتم نشد بیام
تا امشب مشخص میکنم که به کی میرسه و دیگه بیشتر طولش نمیدم تمام تعویض ها هم امشب مشخص میکنم اگر قرار شد که تعویض کنم و اطلاع میدم تو همین جا
کارتن دل رو پیدا نکردم و نمیدونم کجا گذاشتن خونواده ولی تاشب همه عکس ها هم میزارم که همه ببینن

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
سلام داداش به خاطر شما من سه روز صبر کردم
چی شد؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
داداش صندوق پیامت پره پیام نمیاد خالی کنش

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
عزیز تا شب منتظر خبرتون هستم . اگر واقعا فروشنده ای خبر بده

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب همونجوری که قول دادم اومدم تا بهترین قیمت ها رو بگم
babak-9 این آقا بیشترین قیمت رو برای ایسوس دادن یعنی 550 تومان و ایسوس به ایشون فروخته میشه شماره تماس رو براتون میفرستم که هماهنگ کنید برای تحویل گرفتن اگر این آقا خریدار نبودن گزینه بعدی 500 بود و با اون آقا تماس گرفته میشه
بهترین قیمت برای دل 1500 بوده به غیز از اون آقایی که هر دو رو 2 میخواستن که اصلا خبری ازشون نشدو به قول بچه ها سرکاری یه قیمت داده و رفتن
obka مادربردت خیلی گرون هستش و اینجوری که پرسیدم به درد من نمیخوره و به درد یه آدم وارد و کاربلد میخوره ولی سی پی یوت خوب بود نشد که طاق بزنیم
hosien-blak شما هم نسبت به آکش البته اینجوری که بهم گفتن داری نزدیک به آکش قیمت میدی که گفتی 1600 و اینجوری دست دوم بخرم به دردم نمیخوره
badboys -shiraz راستش واسه شما رو اصلا سر درنیاوردم اگه میشه اسم دقیق و قیمت و قیمت نوهاشون هم برام بفرستید شاید خوب بودن و دل رو بدم به شما
واسه دل گفتم بهترین 1500 بوده که اگر تعویض نباشد تا فردا به اون دوستمون تماس میگیرم که بیاد ببره و تمام
راستی دوربین خوب گیرم نیومد یه چند تا عکس گرفتم که نتونستم اینجا بزارم یا من بلد نیستم یا محدودیت دارم یا نمیدونم تو یه فایل رار گزاشتم و تو یه سات آپلود کردم اینم آدرسش
دانلود dell rar
البته کیفیت ندارن و بازم میگم کسی که میخواست بیاد میبینه و اگر دروغ گفته بودم نه تنها نخره من خسارت اومدنش هم میدم یعنی کرایه ماشینش دوربین خوب میخواد که ندارم اون دوربین اولی هم از یکی از دوستام گرفته بودم که رفته شهرستان و تا مدتی نیست که ازش بگیرم

اون آقایی که 1500 قیمت داده بودن خبر بدن من تمام پیام هام پر شده بود بلد نبودم دونه ای پاک کنم زدم همه پریدن الان نمیدونم کی بوده

Last edited:

mrnoori64

Registered User
لایک‌ها
8
واقعا بی انصافیه محضه

من روز اول ایسوس رو 500 خواستم حالا این دوستمون جواب نمیده

لطفا صادقانه عمل کنید

من همون اول گفتم بعضی از دوستان میان قیمت میدن تا قیمت ها بره بالا بعد هم میرن

اما چند نفری که خریدار هستیم جواب درستی نمیدن

این فایل عکس ها هم پسورد داره عزیز

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این چه حرفیه من که گفتم به بهترین قیمت میفروشم و ایشون 550 قیمت دادن شما جای من بودی چه کار میکردی حالا اگر اومدن گرفتن که هیچ اگر نیومدن نفر بعدی شما هستی دیگه من که نباید به خودم ضرر بزنم که
رمز فایل رار هم 123 هست حواسم نبود بزارم معذرت میخوام

morteza5221 شما دستگاهت خیلی قدیمی هستش من یه دستگاه جدید میخوام جمع کنم و رم دیدی آر 2 واسه خیلی وقت پیشه پس معلومه که قدیمی هستش من دنبال سندی بریچ هستم که بتونم راحت گیم بزنم

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
واقعا بی انصافیه محضه

من روز اول ایسوس رو 500 خواستم حالا این دوستمون جواب نمیده

لطفا صادقانه عمل کنید

من همون اول گفتم بعضی از دوستان میان قیمت میدن تا قیمت ها بره بالا بعد هم میرن

اما چند نفری که خریدار هستیم جواب درستی نمیدن

این فایل عکس ها هم پسورد داره عزیز

عزیز بنده رو با کسای دیگه اشتباه گرفتی . کجا من قیمت دادم و رو حرفم نموندم که این هم دومیش باشه ؟ . حالا یه سری افراد میاد به خاطر بالابردن تعداد پست هاشون این عمل رو انجام میدن من کاری باهاشون ندارم ولی شما قبل از اینکه حرفی بزنی سعی کن اعتبار و سابقه طرف رو هم در نظر بگیری .
طبق گفته صاحب تاپیک نت بوک برای بنده هست و تا فردا ازشون تحویل گرفته میشه پس خواهشا برای نت بوک پیشنهادی ندین وگرنه مجبورم گذارش کنم

mrnoori64

Registered User
لایک‌ها
8
گزارش چی میشه عزیز

ایشون گفتنجواب نداده

هر کاری خواستی انجام بده

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
گزارش چی میشه عزیز

ایشون گفتنجواب نداده

هر کاری خواستی انجام بده

دوست عزیز خط آخرم در مورد شما نبود بدبرداشت کردی نوکرتم . منظورم این بود که وقتی فروشنده اعلام میکنه که قطعه ای فروخته شده قانونا دیگه کسی پیشنهادی در مورد اون قطعه نمیتونه بده .

دوستان نت بوک از دوست گلمون تحویل گرفته شد و 24 ساعت هم مهلت تست دارم ولی با توجه به تمیزی و تستی که از مقدار کارکرد هارد نت بوک گرفتم ( دقیقا 19 روز و 4 ساعت ) فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه . از آقا نیما ( صاحب تاپیک ) تشکر میکنم چون وقتی زنگ زدم خواب بودن و با این حال سر قرار اومدن و به ما افتخار دادن

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل شما رو نداشت آقا بابک و خداوکیلی دستگاه سالم هستش
دل هنوز هستش و اون آقایی که 1500 قیمت داده بودن هم خبر ندادن نمیدونم چرا شاید ندیدن کسی نمیخواد این دل رو و یا تعویض با مادربرد و سی پی یو و رم sandy brich اونم مدلهایی که به درد بازی بخورن

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
قابل شما رو نداشت آقا بابک و خداوکیلی دستگاه سالم هستش
دل هنوز هستش و اون آقایی که 1500 قیمت داده بودن هم خبر ندادن نمیدونم چرا شاید ندیدن کسی نمیخواد این دل رو و یا تعویض با مادربرد و سی پی یو و رم sandy brich اونم مدلهایی که به درد بازی بخورن
ما همچنان سر تعویض هستیم
http://forum.persiantools.com/t440389.html

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
obka آقا شما مادربردت خیلی حرفه ای هستش و من نمیتونم ازش استفاده خوب داشته باشم من یه چیزی میخوام که بتونم نت گردی کنمو گیم بازی کنم همین حالا بزار ببینم شاید کسی خواست اگر نشد باهم حرف میزنیم

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نمیخواد ؟ آهای ی ی ی ی ی ی

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دل رو بردم فروختم به مغازه دار
تمام

بالا