خوب همونجوری که قول دادم اومدم تا بهترین قیمت ها رو بگم
babak-9 این آقا بیشترین قیمت رو برای ایسوس دادن یعنی 550 تومان و ایسوس به ایشون فروخته میشه شماره تماس رو براتون میفرستم که هماهنگ کنید برای تحویل گرفتن اگر این آقا خریدار نبودن گزینه بعدی 500 بود و با اون آقا تماس گرفته میشه
بهترین قیمت برای دل 1500 بوده به غیز از اون آقایی که هر دو رو 2 میخواستن که اصلا خبری ازشون نشدو به قول بچه ها سرکاری یه قیمت داده و رفتن
obka مادربردت خیلی گرون هستش و اینجوری که پرسیدم به درد من نمیخوره و به درد یه آدم وارد و کاربلد میخوره ولی سی پی یوت خوب بود نشد که طاق بزنیم
hosien-blak شما هم نسبت به آکش البته اینجوری که بهم گفتن داری نزدیک به آکش قیمت میدی که گفتی 1600 و اینجوری دست دوم بخرم به دردم نمیخوره
badboys -shiraz راستش واسه شما رو اصلا سر درنیاوردم اگه میشه اسم دقیق و قیمت و قیمت نوهاشون هم برام بفرستید شاید خوب بودن و دل رو بدم به شما
واسه دل گفتم بهترین 1500 بوده که اگر تعویض نباشد تا فردا به اون دوستمون تماس میگیرم که بیاد ببره و تمام
راستی دوربین خوب گیرم نیومد یه چند تا عکس گرفتم که نتونستم اینجا بزارم یا من بلد نیستم یا محدودیت دارم یا نمیدونم تو یه فایل رار گزاشتم و تو یه سات آپلود کردم اینم آدرسش
دانلود dell rar
البته کیفیت ندارن و بازم میگم کسی که میخواست بیاد میبینه و اگر دروغ گفته بودم نه تنها نخره من خسارت اومدنش هم میدم یعنی کرایه ماشینش دوربین خوب میخواد که ندارم اون دوربین اولی هم از یکی از دوستام گرفته بودم که رفته شهرستان و تا مدتی نیست که ازش بگیرم
اون آقایی که 1500 قیمت داده بودن خبر بدن من تمام پیام هام پر شده بود بلد نبودم دونه ای پاک کنم زدم همه پریدن الان نمیدونم کی بوده