mayssam660
Registered User
يكي از دوستان داره ميلد فردا ببينه ، اگر نخواست ٥ تا مال شما
سلام.مشخص شد؟
يكي از دوستان داره ميلد فردا ببينه ، اگر نخواست ٥ تا مال شما
سلام.مشخص شد؟
رسم فروشندگی این نیست که بعد از دو هفته تازه یادتون بیاد که قیمتم مناسب حالتون نیست،شما همون اول که جواب ندادین بعدش گفتین مشتری دارین در حال مذاکره هستین،حالا میگین قیمتم کمه؟امیدوارم خریدار گیرتون بیاد.من که خریدار بودم اینهمه سرکارم گذاشتین.در حال مذاکره هستیم .... دوست عزیز اون قیمتی که شما مورد نظرته نمیتونم در خدمت باشم ......
رسم فروشندگی این نیست که بعد از دو هفته تازه یادتون بیاد که قیمتم مناسب حالتون نیست،شما همون اول که جواب ندادین بعدش گفتین مشتری دارین در حال مذاکره هستین،حالا میگین قیمتم کمه؟امیدوارم خریدار گیرتون بیاد.من که خریدار بودم اینهمه سرکارم گذاشتین.
پس سرکار بودن یعنی چی؟دو هفته پیش میگفتی تک نمیفروشم.اصلا" اینطور نبوده ، هیچکس سرکار نبوده ، من فقط خواستم اینها رو با هم بفروشم .....
پس سرکار بودن یعنی چی؟دو هفته پیش میگفتی تک نمیفروشم.
اشتباه گرفتی پدربزرگ.من از همون اول تو همین صفحه قبل اعلام کردم فروش تک دارین یا نه.پدر جان شما یه روز گفتی من کیلویی قبلا" خریدم انقد ، شما چقد میدی ... من گفتم شما پیشنهاد بده شما هم پیشنهاد کلی دادی قیمتشم گفتی ، خداروشکر مسیج هات هست ...
4 روز بعد هم گفتی من فقط 5 تا میخوام ....
شما احتمالا" همون زمانی که تو شیش و بش بودی که کلی بخری یا جزئی سر کار بودی ....
وگرنه من کی باشم که بخوام بنده خدا رو بزارم سرکار
خدا خیرت بده
اشتباه گرفتی پدربزرگ.من از همون اول تو همین صفحه قبل اعلام کردم فروش تک دارین یا نه.
آخه کارت پستال اگه پشت نویسی نداشته باشه ارزش کلکسیونی نداره ، همه کارت پستال هاتو 200 خریدارم