برگزیده های پرشین تولز

***فروش دو مجموعه کم نظیر سکه و کارت پستال کلکسیونی *****

mayssam660

Registered User
لایک‌ها
25
در حال مذاکره هستیم .... دوست عزیز اون قیمتی که شما مورد نظرته نمیتونم در خدمت باشم ......
رسم فروشندگی این نیست که بعد از دو هفته تازه یادتون بیاد که قیمتم مناسب حالتون نیست،شما همون اول که جواب ندادین بعدش گفتین مشتری دارین در حال مذاکره هستین،حالا میگین قیمتم کمه؟امیدوارم خریدار گیرتون بیاد.من که خریدار بودم اینهمه سرکارم گذاشتین.

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
رسم فروشندگی این نیست که بعد از دو هفته تازه یادتون بیاد که قیمتم مناسب حالتون نیست،شما همون اول که جواب ندادین بعدش گفتین مشتری دارین در حال مذاکره هستین،حالا میگین قیمتم کمه؟امیدوارم خریدار گیرتون بیاد.من که خریدار بودم اینهمه سرکارم گذاشتین.

اصلا" اینطور نبوده ، هیچکس سرکار نبوده ، من فقط خواستم اینها رو با هم بفروشم .....

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
پس سرکار بودن یعنی چی؟دو هفته پیش میگفتی تک نمیفروشم.

پدر جان شما یه روز گفتی من کیلویی قبلا" خریدم انقد ، شما چقد میدی ... من گفتم شما پیشنهاد بده شما هم پیشنهاد کلی دادی قیمتشم گفتی ، خداروشکر مسیج هات هست ...
4 روز بعد هم گفتی من فقط 5 تا میخوام ....
شما احتمالا" همون زمانی که تو شیش و بش بودی که کلی بخری یا جزئی سر کار بودی ....
وگرنه من کی باشم که بخوام بنده خدا رو بزارم سرکار
خدا خیرت بده

mayssam660

Registered User
لایک‌ها
25
پدر جان شما یه روز گفتی من کیلویی قبلا" خریدم انقد ، شما چقد میدی ... من گفتم شما پیشنهاد بده شما هم پیشنهاد کلی دادی قیمتشم گفتی ، خداروشکر مسیج هات هست ...
4 روز بعد هم گفتی من فقط 5 تا میخوام ....
شما احتمالا" همون زمانی که تو شیش و بش بودی که کلی بخری یا جزئی سر کار بودی ....
وگرنه من کی باشم که بخوام بنده خدا رو بزارم سرکار
خدا خیرت بده
اشتباه گرفتی پدربزرگ.من از همون اول تو همین صفحه قبل اعلام کردم فروش تک دارین یا نه.

mayssam660

Registered User
لایک‌ها
25
من پیغام هامو پاک کردم.بحث کردن هم فایده ای نداره.در صورتی که فروش تکی داشتین قیمت پیشنهادی رو بهم بگین

bahramrdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قیمت این کارت پستال ها چقدره ؟ محفظه یا قاب هم داره ؟

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
پ.خ دادم خدمتتون ، ضمنا" قاب و محفظه هم نداره .....

bahramrdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخه کارت پستال اگه پشت نویسی نداشته باشه ارزش کلکسیونی نداره ، همه کارت پستال هاتو 200 خریدارم

بالا